Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

O dziaugsme! Pasirode naujas konsileris! Gal kuri jau esat bandziusi? rolleyes.gif

L`Oreal
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 01 11, 18:59)
http://www.youtube.c...;feature=relmfu Siaip graziai sita mergina uzmaskavo paakius,bet kilo klausimas ar ne per daug visko prideda,tiek visko tepta ir jai kasdien tiek visko tept tai nzn  unsure.gif As tai tikrai tamsius turiu,pamelynavusius,o dienai ipusejus is vis labai isryskeja man jie  doh.gif

Graziai uzmaskavo,nes nebuvo ten jai ka maskuoti lotuliukas.gif pas mane yra net maiseliai,tai maskuok nemaskaves,maisu neuzmaskuosi doh.gif
Atsakyti
As ir vis pasižiūriu tuos filmukus, gerai kai nera ką maskuot, tai bet koks concealer ar corrector tinka smile.gif
Atsakyti
paieskojau ebay tos 15 concealeriu palettes. Radau gan pigiai. ir dar uz siek tiek daugiau gali pridet 120 seseliu palette. Klausimas, ar nebus ten labai jau viskas prasta? na neturiu as labai tamsiu paakiu ar pan, bet jei ten jie labai prasti, tai nesinori pinigu ismest...
o siaip tai eisiu kuria diena i parduotuves tepliotis concealeriais ir skystom pudrom nes abieju jau reik, tik galvoju pudra imt is geresniu, kaip chanel, o concealeri is pigesniu, nes nereik man daug ko maskuot smile.gif jei rasiu ka gero, pranesiu smile.gif
Atsakyti
Tai vat, gavosi kad lepinausi parduotuvese siandien. Isbandziau gal kokiu 20 concealeriu. Patiko Bourjous Healthy Mix concealeris, bet ne tubeleje, o su sepeteliu. Beveik norejau pirkt, bet pagalvojau kad per mazai maskuoja man..nors paakiu paburkima nueeme tikrai (as visada ir rytais ir vakarais ji turiu).
Dar labai patiko pakuote (taip taip, as reklamos auka ir man patinka mazos smulkmenos) bourjous bio detox concealeris va toks http://www.bourjois....tox_organic.jpg , bet nepatiko pats concealeris, kazkoks tirstas ir sunkiai besitepantis, bet gal cia toks tik testeris buvo, kadangi jis daznai atidarytas buvo, o kai su rutuliuku tai man atrodo kaip tik skystas turetu but..
Loreal Lumi concealeris http://s7d5.scene7.com/is/image/Ulta/2240660?$lg$ visai patiko, neblogai maskuoja, bet siuo metu truputuka brangokas jis man buvo..gal kai nebebus jis toks naujas bus pigiau smile.gif Loreal infallible http://img.makeupall...7/7/1163630.GIF kietas ir sunkiai tepasi, bet gal todel jis ir infallible smile.gif vnz man nelb patiko, kaip as ji ant paakiu naudociau? nors paslepti spuogeliams ir pan tai neblogai manau smile.gif
Dar isbandziau GOSH concealeri (neatsimenu kaip vadinosi, toks piestukinis) tai neblogai maskuoja, bet spalva man netiko, o ju tik 2 spalvos buvo..
Na dar turiu Loreal concealer minerals http://img.dooyoo.co.../3/2/813209.jpg, bet paakiams jis man tik dar labiau paryskina tas mini rauksleles kurias visu normali oda turi, bet paslepti raudonumui aplink nori arba vienam kitam spuogeliui, tai visai gerai. Nors tiesa pasakius nelb as ji naudoju...
Subaigiau maybelline mineral concealer http://www.audreydao...g-concealer.jpg Patiko, nors galetu but siek tiek sviesesnis, nors ir taip sviesiausia emiau, bet mano oda lb sviesi.
Tai va, vis dar paieskose to gerojo concealerio smile.gif

dar turiu tokia bedele, nezinau ar teisingai cia kreipiuosi, bet man mazdaug toj linijoj kur paakiai ribojasi su skruostais oda keistai serpetoja. siaip nesimato, tik kai labai is arti ziuri, bet bet kokia priemone uztepus (pudra, concealeri) matosi....ka daryti? pameginti drekinti, maitinti daugiau ar gal geriau ja plauti su prausikliais ir sveitikliais daugiau kad nusveistu oda? o gal abu?
Atsakyti
hm, o pries maskuopjant paakius nebandete ju sviesinti kremu, yra toks gelis su rugiagele, Plante system. Zinau tiksliai nes ejau specialiai su drauge pirkti, kuriai tas aktualu. tai tas gelis sviesina tamsius paakius ir dar stangrina. aisku pudros nepakeis, bet ax.gif
Atsakyti
as naudoju artdeco comuflage ir paakiams , ir spugeliams. Sunkus, bet puikiai maskuoja,reikia labai nedaug.skalsus , nesubega .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 13 kovo 2012 - 22:24
Nusipirkau Maybelline Lumi Touch (ar pan). Patinka. Labai tamsiu paakiu neturiu, bet ka turiu pamaskuoja neblogai, gerai laikosi. Svarbiausia man buvo, kad atitiko spalva, nes mano oda labai sviesi, tai beveik bet koks maskuoklis man per tamsus budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 02 26, 20:12)
dar turiu tokia bedele, nezinau ar teisingai cia kreipiuosi, bet man mazdaug toj linijoj kur paakiai ribojasi su skruostais oda keistai serpetoja. siaip nesimato, tik kai labai is arti ziuri, bet bet kokia priemone uztepus (pudra, concealeri) matosi....ka daryti? pameginti drekinti, maitinti daugiau ar gal geriau ja plauti su prausikliais ir sveitikliais daugiau kad nusveistu oda? o gal abu?

Tik ne trinti ir nesveisti schmoll.gif ... nes atejus vasarai tose vietse oda bus labai jautri saulei... O ir taip ten oda labai jautri palyginus... Jei ji serpetoja labai tiesiog reikia drekint gerai... pamegint tiesiog gal ne koki krema, o tiesiog tepaliuka .... man ir anksciau yra buve kad paakiai ir tos vietos kaip ir jums paserpetodavo, tai puikiai tikdavo sitas tepaliukas .... Pries miega patepdavau... thumbup.gif Plius gal concealeri gal koki lengvesni rinkites g.gif Man pvz. eile metu naudojamas ir labai mylimas sis
Manhattan Wake up concealer
user posted image

Jis labai lengvas, net nesijaucia jo, nesimato kad kas tepta, truputi atspindi sviesa.... akys atrodo gyvesnes, gal labai jau super duper neuzmaskuoja, bet paslept paslepia tikrai !! O ir kaina jo jokinga palyginus thumbup.gif ... Kiek isbandziau brangiu visokiu, bet vistiek jis man NR.1 ir viskas first.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 17, 15:09)
Man pvz. eile metu naudojamas ir labai mylimas sis
http://1.bp.blogspot...0/manhattan.jpg

Jis labai lengvas, net nesijaucia jo, nesimato kad kas tepta, truputi atspindi sviesa.... akys atrodo gyvesnes,

Jūs jį ant kreminės pudros tepat? Ar nesubėga per dieną į tokias mažytes linijas?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 17, 16:25)
Jūs jį ant kreminės pudros tepat? Ar nesubėga per dieną į tokias mažytes linijas?

Na siaip as nemegeja kreminiu pudru, jas nebent jau kur i koki baliu issiruosiu tada ir tai labai minimaliai smile.gif Tada jo ji tepu ant krem pudros ir uztvirtinu sausa dar su sepeteliu... O kasdienai, kai pudru nenaudoju, tai tik pasviesinu paakius su tuo Manhattan, tuomet egipto zeme ir tusas bigsmile.gif Niekada nesubega i linijas !!!!!
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 02 26, 18:12)
tik dabar pamačiau šitą žinutę, bet man panašiai sausį/vasarį buvo, ir tik prie vienos akies/skruosto (dešinės pusės). Tai kai pasidažius tas toks keistas šerpetojimas išryškėdavo, užtepdavau vos vos ant viršaus maitinančio kremo (kuriuo šiaip nakčiai tepuos), kad susilygintų tas šerpetojimas. Na ne tiek tepiau kiek lengvai užtapšnojau ant tos vietos, kad pudra neišsisklaidytų. Po to kai įsigerdavo kremas ir ta vieta išdžiūdavo, papudruodavau lengvai ant viršaus su biria pudra, kad neblizgėtų. Dabar lyg ir praėjo tas keistas šerpetojimas, tfutfutfu unsure.gif
Atsakyti