Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

o kokie būtų atsiliepimai apie šį clinique air brush??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2011 12 30, 13:26)
Cia naujove man, as galvojau nupirkau korektoriu ir vsio, uztenka. o pasirodo dar konsilerio reikia... g.gif
O gal dar karta kas paaiskins kaip teisingai uzmaskuoti melynus paakius. Buciau labai dekinga.

čia iš youtube labai aiškiai parodyta kaip maskuoti
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 14:49)
čia iš youtube labai aiškiai parodyta kaip maskuoti

Vaje, kaip "tirštai" reikia pritept doh.gif Kaži ar nesijaučia po to diskomfortas tiek masės užsitepus g.gif Bet čia turbūt visų maskuoklių naudojimo principas panašus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 06 sausio 2012 - 14:00
QUOTE(Selga @ 2012 01 06, 13:58)
Vaje, kaip "tirštai" reikia pritept  doh.gif Kaži ar nesijaučia po to diskomfortas tiek masės užsitepus  g.gif Bet čia turbūt visų maskuoklių naudojimo principas panašus  g.gif

realiai, matyt, pagal poreikį, manau, kad neturint baisių problemų maskavimui pakanka ir mažesnio kiekio ax.gif
Atsakyti
Kadangi be makiažo atrodau kaip panda biggrin.gif turiu patirties su concealer'iais 4u.gif
1.GOSH touch up.Šitas labai patiko.Tepėsi lb lengvai,skystas.Į raukšleles kiek pamenu nesubėgo,galbūt į dienos pabaigą išlysdavo viena kita,bet nieko dramatiško ax.gif Tik sakyčiau vienintelis minusas,kad jo yra tik 2 atspalviai,aš naudojau patį pirmą,o šiaip esu iš tų tamsaus gymio,tai nežinau kaip būtų,jei jūsų oda sniego baltumo 4u.gif
2.Essence stay natural.Pavadinimas kaip pirštu į akį biggrin.gif tepasi lyg vanduo,atrodo,kad susigeria į odą g.gif maskavimas sakyčiau laaabai jau minimalus,taigi man su mano tamsiais paakiais jis schmoll.gif .Manau,kad tiktų toms kurioms nereikia labai didelio maskavimo ir kurios tik nori praskaidrinti paakių zoną,nes jis sakyčiau turi šviesos atspindėjimo savybių.Taigi šis maskuoklis lb naturaliam įvaizdžiui:4u:
3.Ardeco perfect teint concealer.Šis toks tarpinis tarp gosho ir essence.Maskuoja tikrai gerai,mano ratilų nepradangino 100proc.,bet 80 pradangino tikrai.Labai malonios konsistencijos,minus tas,kad kiekis jo nėra didelis,o kaina ne maža ax.gif
4.15 spalvų maskuoklių paletė.Pagooglinkit "15 concealer palette.Šitą užsisakiau per tokią mergaitę 4u.gif geriausia iš visų naudotų thumbup.gif Maskuoja 99roc.O ir su spalva neprašausi,yra iš ko pasirinkti lotuliukas.gif Kai bandžiau pirmą kartą,galvojau,kad š... biggrin.gif į raukšles subėgo,blizgėjo nenormaliai ir visa kita.O bet tačiau,kai supratau kame reikalas,pasirodė labai geras daiktas 4u.gif Taigi esmė tokia,kad jo reikia lb mažai,nes maskavimas yra pilnas,daug naudoti nereikia schmoll.gif kadangi produktas nėra skystas,reikia pasiėmus ant piršto galiuko,pašildyti ant rankos(kad geriau teptųsi)ir užtepus užfiksuoti biria permatoma pudra.Nebraukti šepetėliu,o geriausi pasiimti mažytę kosmetinę kempinėlę ir pasiėmus nedidelį kiekį pudros spaudžiamaisiais judesiukais užtvirtinti 4u.gif
Tikiuosi kam nors bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 12 30, 00:33)
tas korektorius skirtas tiems pamelynavusiems kampuciams tarkim arba visam paakiui kur labiausiai matosi tie pamelynavimai uzmaskuot,o ant virsaus jau tada conclearis tepamas

O jeigu mano paakiai nėra labai tamsūs, tai man tik concealer'io užtenka? rolleyes.gif Noriu Bobbi brown išbandyti, mačiau Žvarba irgi klausė BB temoj... Gal yra atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 10, 11:54)
O jeigu mano paakiai nėra labai tamsūs, tai man tik concealer'io užtenka?  rolleyes.gif  Noriu Bobbi brown išbandyti, mačiau Žvarba irgi klausė BB temoj... Gal yra atsiliepimų?

aga, labai laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 10, 13:54)
O jeigu mano paakiai nėra labai tamsūs, tai man tik concealer'io užtenka?  rolleyes.gif  Noriu Bobbi brown išbandyti, mačiau Žvarba irgi klausė BB temoj... Gal yra atsiliepimų?

Manyciau uztektu.Siaip pati nebandziau is Bobbi Brown bet jauciu kad geri,nes atsiliepimai merginu tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...;feature=relmfu Siaip graziai sita mergina uzmaskavo paakius,bet kilo klausimas ar ne per daug visko prideda,tiek visko tepta ir jai kasdien tiek visko tept tai nzn unsure.gif As tai tikrai tamsius turiu,pamelynavusius,o dienai ipusejus is vis labai isryskeja man jie doh.gif
Atsakyti
ar kas bandėte šias Benefit priemones? kokie atsiliepimai?
Benefit eye con
user posted image

Benefit Depuffing action
user posted image
Atsakyti
pirma karta matau tokias priemones, kokia kaina, butu idomu suzinoti kas bande smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 11:15)
o kokie būtų atsiliepimai apie šį clinique air brush??
user posted image

Aš konkrečiai šito neturėjau, bet turėjau Clinique all about eyes , dabar naudoju line smoothing concealer, tai apie abu atsiliepimai patys geriausi, be to man Clinique turi didelį pliusą dėl to, kad jų maskuokliai tinka jautriai odai, o mano paakiai tai jau tuo pasižymi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 05 vasario 2012 - 22:11