Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Jolancike @ 2011 11 27, 17:49)
Norėjau apsitikslinti - tai tą kremuką Eye Rev-er Upper tepat vietoj primerio aplink akis, o paskui papudruojat Well-Rested For Eyes ? Atsiprašau už žioplumą  blush2.gif

taip, teisingai - tik tuo kremuku patepu paakius, lukteliu kol siek tiek susigers, o tada - Well rested drinks_cheers.gif paskui, kai dengiu visa veiduka BE, tai dar pereinu su bendru sepeteliu per paakius, bet taip lengvai, kad susilygintu viskas drinks_cheers.gif
cia man drauge uzrode ir zinoma, man prisireike biggrin.gif superinis daiktas - tiksliau sis derinukas thumbup.gif
Atsakyti
ir man reikia maskuoklio. skaitau, skaitau ir niekaip negaliu nusprest koki pirkt.
viena mergaite isgyria kokia nors, galvoju - reikia ir man tokios, o toliau skaitau, kita mergaite "sudrozia"... ir vel nezinau kokia pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 11 29, 23:07)
ir man reikia maskuoklio. skaitau, skaitau ir niekaip negaliu nusprest koki pirkt.
viena mergaite isgyria kokia nors, galvoju - reikia ir man tokios, o toliau skaitau, kita mergaite "sudrozia"... ir vel nezinau kokia pirkt biggrin.gif

na, manau reikia paciai kazkuri varianta isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 11 30, 00:07)

Va va, kaip būtų lengva kad kažkurį vieną visos girtų biggrin.gif Aš jau metus "perkuos" bet dar neturiu nieko. Ir pardėse teko daug ką bandyt, ką beužsitepčiau,dar žiauriau atrodydavo doh.gif Ratilai pas mane taaaamsiai ryyyyškiai mėlyni, nuo vaikystės kaip su fanarais vaikštau unsure.gif O dabar bus dar sunkiau rast,nes susidomėjau natūralia kosmetika. Kaip ir susiaurėja paieškų ratas, bet niekas čia nesigyrė pvz apie Benecos ar kokią kitą ekologišką priemonę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 02 gruodžio 2011 - 22:06
Kokia spalva renkates maskuoti paakiams? tokia kaip krempudros ar sviesesni atspalvi?
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2011 12 12, 17:29)
Kokia spalva renkates maskuoti paakiams? tokia kaip krempudros ar sviesesni atspalvi?

Šviesesnį, dažniausiai vienu atspalviu maždaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 12 02, 22:05)
Va va, kaip būtų lengva kad kažkurį vieną visos girtų  biggrin.gif Aš jau metus "perkuos" bet dar neturiu nieko. Ir pardėse teko daug ką bandyt, ką beužsitepčiau,dar žiauriau atrodydavo  doh.gif Ratilai pas mane taaaamsiai ryyyyškiai mėlyni, nuo vaikystės kaip su fanarais vaikštau  unsure.gif  O dabar bus dar sunkiau rast,nes susidomėjau natūralia kosmetika. Kaip ir susiaurėja paieškų ratas, bet niekas čia nesigyrė pvz apie Benecos ar kokią kitą ekologišką priemonę  unsure.gif

turiu tokia pat beda, naudoju maybelline mineral power concealer, esu patenkinta, bet melynumo vis tiek 100% nepaslepia. galvoju, gal iseitis butu pradzioje uztepti korektoriu, o ant jo maskuoklio? ar toks sluoksniavimas nesubegs po kiek laiko i rauksleles g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 12 13, 11:49)
turiu tokia pat beda, naudoju maybelline mineral power concealer, esu patenkinta, bet melynumo vis tiek 100% nepaslepia. galvoju, gal iseitis butu pradzioje uztepti korektoriu, o ant jo maskuoklio? ar toks sluoksniavimas nesubegs po kiek laiko i rauksleles  g.gif

Taip ir reikia daryti: korektorius ir po to skystas maskuoklis. Viską tepam plonais sluoksniais, palaukiant kol įsigers prieš tai esantis smile.gif Jeigu viską teisingai atliksite, tai niekas neturi subėgti, ar atrodyti cakey drinks_cheers.gif
Atsakyti
As neseniai isigyjau YSL touche eclat
user posted image
Kolkas labai patinka,mano paakiai nera labai tamsus tai maskavimo uztenka,nesubega,neisryskina rauksleliu,perbraukiu juo taipogi skruostikaulius ir virs lupu,suteikia subtilu svytejima ir pagyvina veida bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 28 gruodžio 2011 - 19:37
QUOTE(Povila$ @ 2011 12 13, 13:42)
Taip ir reikia daryti: korektorius ir po to skystas maskuoklis. Viską tepam plonais sluoksniais, palaukiant kol įsigers prieš tai esantis smile.gif Jeigu viską teisingai atliksite, tai niekas neturi subėgti, ar atrodyti cakey drinks_cheers.gif

Kas tas korektorius? blush2.gif Kokio ir kur ieškoti?
Naudoju ir aš Maybelline mineral power concealer, bet man labai minimaliai maskuoja jis, atrodo paakiai nėra labai mėlyni, bet vistiek neužmaskuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 12 29, 18:45)
Kas tas korektorius?  blush2.gif Kokio ir kur ieškoti?
Naudoju ir aš Maybelline mineral power concealer, bet man labai minimaliai maskuoja jis, atrodo paakiai nėra labai mėlyni, bet vistiek neužmaskuoja  doh.gif

http://www.bobbibrow.../... cia pavaizduota concleariai ir korektoriai taip vadinami biggrin.gif,beja tas korektorius skirtas tiems pamelynavusiems kampuciams tarkim arba visam paakiui kur labiausiai matosi tie pamelynavimai uzmaskuot,o ant virsaus jau tada conclearis tepamas,ir tarkim tas korektorius kai renkies reik imti spalvas labiau tokias li oranzine ar i ruzavuma,kad uzmaskuot ta melynuma,neutralizuot ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 29 gruodžio 2011 - 23:56
Cia naujove man, as galvojau nupirkau korektoriu ir vsio, uztenka. o pasirodo dar konsilerio reikia... g.gif
O gal dar karta kas paaiskins kaip teisingai uzmaskuoti melynus paakius. Buciau labai dekinga.
As neseniai isigyjau BOURJIOIS korektoriu, lyg tai uzmaskuoja, bet ne visai gerai. Tai kaip naudotis juo, gal kas turite? Koks procesas?
Atsakyti