Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(ingapoc @ 2011 10 29, 08:24)
Dekui uz info  4u.gif
turbut apsistosiu ties siuo, tik reik paziurinet gal kur akcija jiems kokia bus  rolleyes.gif

Aistruolėje (Vilniuje, Parko komplekse) nuolaidos - nusipirkau pabandymui už 18 Lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 11 03, 00:35)
Aistruolėje (Vilniuje, Parko komplekse) nuolaidos - nusipirkau pabandymui už 18 Lt wink.gif

Na va, Parke bunu, o kad ten kosmetikos parduotuve su nuolaidom yra tai ir neapziurejau unsure.gif
O as nuejau pirkt to Bourjois maskuoklio, ir niekaip is tu triju spalvu issirinkt negalejau- tai per tamsus tai per sviesus, tai nusipirkau Artdeco paakiu maskuokli, spalva man idealiai tiko ir siaip patenkinta juo esu..
Atsakyti
Paskutiniu metu bandžiau paakius maskuot su YSL "anti-cernes" , galiu pasakyt-nemaskuoja nieko, apskritai niekam tikęs daiktas... g.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių šitą daiktą ?

http://www.bareescen...t,pd.html?cgid=

Kokie atsiliepimai būtų ? ax.gif
Atsakyti
Ateinu su didžiauuuuusiom pagyrom Collection 2000 lasting perfection maskuokliui. Jaučiuosi atradusi pagaliau idealų maskuoklį mano itin tamsiems paakiams. Turiu ir Bourjois healthy mix, kuris maskuoja palyginus neblogai, bet Collection 2000 dar geriau. Išsilaiko man net po ilgiausios sunkiausios dienos, maskuoja 100% ir kas svarbiausia jis visai nesausina, nesubėga į raukšleles, atrodo lyg nieko papildomai paakiams nenaudota. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2011 11 11, 00:07)
Gal yra bandžiusių šitą daiktą ?

http://www.bareescen...t,pd.html?cgid=

Kokie atsiliepimai būtų ?  ax.gif

va sita naudoju su situo po apacia wub.gif

http://www.bareescen...mp;cgid=BE_PREP

graziai atspindi sviesa ir tamsiu paakiu nematyti drinks_cheers.gif maskuoja ir atrodo tikrai paiilsejusi oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 21, 01:37)
Ateinu su didžiauuuuusiom pagyrom Collection 2000 lasting perfection maskuokliui. Jaučiuosi atradusi pagaliau idealų maskuoklį mano itin tamsiems paakiams. Turiu ir Bourjois healthy mix, kuris maskuoja palyginus neblogai, bet Collection 2000 dar geriau. Išsilaiko man net po ilgiausios sunkiausios dienos, maskuoja 100% ir kas svarbiausia jis visai nesausina, nesubėga į raukšleles, atrodo lyg nieko papildomai paakiams nenaudota.  thumbup.gif 

user posted image

Sakykite is kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 21, 00:37)
Ateinu su didžiauuuuusiom pagyrom Collection 2000 lasting perfection maskuokliui. Jaučiuosi atradusi pagaliau idealų maskuoklį mano itin tamsiems paakiams. Turiu ir Bourjois healthy mix, kuris maskuoja palyginus neblogai, bet Collection 2000 dar geriau. Išsilaiko man net po ilgiausios sunkiausios dienos, maskuoja 100% ir kas svarbiausia jis visai nesausina, nesubėga į raukšleles, atrodo lyg nieko papildomai paakiams nenaudota.  thumbup.gif 

user posted image

Kur pirkot? siuntetes? o kaip pasirinkti teisinga atspalvi nepabandzius? ax.gif
Atsakyti
Pirkau ebay. Kadangi esu ypac sviesios odos, tai emiau pati sviesiausia atspalvi ir tinka idealiai. Fair atspalvis sviesumu vienodas kaip bourjois healthy mix maskuoklio nr 51, tik healthy mix labiau i geltonuma, o Collection 2000 fair atspalvis i ruzavuma. Del kitu atspalviu niekaip palygint negaliu, nes nesu turejus. Nors zadu dar tonu tamsesni collection 2000 atsisiust pavasariui-vasarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 21 lapkričio 2011 - 14:09
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 20, 23:37)

user posted image

sakykit, o šis maskuoklis nėra riebios kreminės konsistencijos, nes pvz visų išgirtas benefit boi-ing man labai nepatiko dėl savo riebumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 11 22, 13:11)
sakykit, o šis maskuoklis nėra riebios kreminės konsistencijos, nes pvz visų išgirtas benefit boi-ing man labai nepatiko dėl savo riebumo doh.gif

Nera riebus, greiciau toks slapias, bet tikrai neriebus. Esu bandžius boi-ing, konsistencijos tikrai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 21, 11:49)
va sita naudoju su situo po apacia  wub.gif

http://www.bareescen...mp;cgid=BE_PREP

graziai  atspindi sviesa ir tamsiu paakiu nematyti  drinks_cheers.gif maskuoja ir atrodo tikrai paiilsejusi oda  wub.gif

Norėjau apsitikslinti - tai tą kremuką Eye Rev-er Upper tepat vietoj primerio aplink akis, o paskui papudruojat Well-Rested For Eyes ? Atsiprašau už žioplumą blush2.gif
Atsakyti