Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(mamulioka @ 2011 10 24, 16:57)
O as nusipirkau toki is Bourjois

http://www.kristiana...concealer/25883

Tikrai nenusivyliau, gerai maskuoja, nesubega i rauksleles

Šiandien nusipirkau tokį, galiu pasakyti viena - WOW wub.gif Mano paakiai taip stipriai pajuodę, kad visiškai neužmaskuos jų niekas, bet šis daiktas tikrai pagerina padėtį, dar nė vienas bandytas maskuoklis man nesuteikė tokio efekto.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 28, 16:12)
Šiandien nusipirkau tokį, galiu pasakyti viena - WOW  wub.gif Mano paakiai taip stipriai pajuodę, kad visiškai neužmaskuos jų niekas, bet šis daiktas tikrai pagerina padėtį, dar nė vienas bandytas maskuoklis man nesuteikė tokio efekto.

Matyt del to savo tirstumo... Nes gana tirstas... Bet vat vis delto ziuriu, man tas light radience siek tiek per sviesus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 28, 16:12)
Šiandien nusipirkau tokį, galiu pasakyti viena - WOW  wub.gif

Gal atkreipet demesi keliu atspalviu sito WOW yra smile.gif ?
nes mano oda tokia vidutinio tamsumo, labai sviesus turbut netiktu man..nes irgi jau eile naujam pirkiniui atejo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 28, 16:59)
Gal atkreipet demesi keliu atspalviu sito WOW yra  smile.gif ?
nes mano oda tokia vidutinio tamsumo, labai sviesus turbut netiktu man..nes irgi jau eile naujam pirkiniui atejo.. smile.gif

šiaip tai jų yra trijų spalvų
http://www.bourjois....y_mix_concealer

bet pas mus Kosmadoj kažkada kai žiūrinėjau, tai mačiau tik 51 ir 52
Atsakyti
ziuriu visos toki apobrangi akosmetika naudoja blush2.gif
o kas is pigiau butu geresnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 10 28, 19:16)
ziuriu visos toki apobrangi akosmetika naudoja  blush2.gif 
o kas is pigiau  butu geresnio    g.gif

Tai kad sis maskuoklis nera is lb brangiuju,siaip galima siek tiek daugiau investuoti i maskuokli visgi jo taip greitai neuzbaigsi,jisai beroc 40 kainuoja,nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 28, 17:28)
šiaip tai jų yra trijų spalvų

Dekui uz info 4u.gif
turbut apsistosiu ties siuo, tik reik paziurinet gal kur akcija jiems kokia bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 29, 08:24)
Dekui uz info  4u.gif
turbut apsistosiu ties siuo, tik reik paziurinet gal kur akcija jiems kokia bus  rolleyes.gif

Pirkau praeita savaite Droge, kainavo 29, jei dar nepakeite akciju... Berods kai rinkausi ir abejojau, konsultante Kosmadoj ji irgi siule su nuolaida... Bet, tikriausiai, jau paskutines dienos tos akcijos... Aistuolej visada turetu but pigiau...
Atsakyti
Aš Aistruolėj ir pirkau, už 17 su centais - nemanau, kad čia labai jau pobrangiai, ypač, kad maskuoklis pasiteisino. Mano 53 spalvytė.
Atsakyti
Aciu merginos..
o cia ta Aistruole tai Vilniuj?
kazkaip neteko man joje lankytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 31, 08:58)
Aciu merginos..
o cia ta Aistruole tai Vilniuj?
kazkaip neteko man joje lankytis  smile.gif

Yra ir Kaune. O Vilniuj Dainavos g. 6 (Pamenkalnio bei Kudirkos gatviu sankryzoj), bei Verkiu 29, cia, jei neklystu Parkas Outlet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 10 28, 19:16)
ziuriu visos toki apobrangi akosmetika naudoja  blush2.gif 
o kas is pigiau  butu geresnio    g.gif
galvojau kad rasau i kita tema doh.gif rasiau i kremines pudras o pataikiau cia doh.gif sorry.
perkelsiu klausima i kita tema doh.gif
Atsakyti