Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

Pries kelias dienas pirkau toki
user posted image

Labai patenkinta, minkstas, dengia gerai, i raukslytes nesubega, laiko gerai. Sakyciau savo kainu kategorijoje labai geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 spalio 2011 - 10:51
Catrice naudoju
user posted image
Patinka ir kaina nedidelė. Spuogelius ir neblogai užmaskuoja.Tik aš paakiams naudoju ne tą ružavą, o pirmą kairėje-patį šviesiausią atspalvį.
Atsakyti
Man šitas Catrice maskuoklis visiškai netiko, paakių neužmaskavo. Mąstau, gal reiktų kokios nors priemonės kreminės pudros pavidalu?
Atsakyti
lankau makiazo pamokeles ir teko girdeti bigsmile.gif , kad paakiams maskuoti netinka kreminio pavidalo maskuotojai doh.gif , kadangi odele po akim labai plona tai ja kremine konsistencija apsunkina blush2.gif . paakiams tinka skysto pavidalo maskuotojai thumbup.gif (tuteleje, flomasterio tipo buteliukuose). buna ir piestuko tipo - jis puikiai uzmaskuoja po akim matomas kraujagysles.

Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 10 20, 20:26)
Catrice naudoju
user posted image
Patinka ir kaina nedidelė. Spuogelius ir neblogai užmaskuoja.Tik aš paakiams naudoju ne tą ružavą, o pirmą kairėje-patį šviesiausią atspalvį.

is kur pirkote? blush2.gif
niekada neturejau bedu su paakiais,bet dabar kazkokie tai pajuode,tai pamele doh.gif neuzmetykit tik akmenimis-bet kokios spalvytes cia tinka pamelynavimui salinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 23, 18:26)
niekada neturejau bedu su paakiais,bet dabar kazkokie tai pajuode,tai pamele doh.gif  neuzmetykit tik akmenimis-bet kokios spalvytes cia tinka pamelynavimui salinti? blush2.gif

pamelynavimui salinti tinka persikines spalvos maskuokliai.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 10 24, 01:42)
pamelynavimui salinti tinka persikines spalvos maskuokliai.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 24, 01:43)
aciu labai 4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
O as nusipirkau toki is Bourjois

http://www.kristiana...concealer/25883

Tikrai nenusivyliau, gerai maskuoja, nesubega i rauksleles
Atsakyti
teko ma ji pasibandyti tai sakyciau gal ir nieko toksai,bet kadangi as lb balta eu tai man spalva nelabai tiko.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 10 25, 02:52)
teko ma ji pasibandyti  tai sakyciau gal ir nieko toksai,bet kadangi as lb balta eu tai man spalva nelabai tiko.

Gal jus ir teisi... Nusipirkau pati sviesiausia, light radience, nes irgi esu blyskiaveide, tai is pradziu issigandau, kai uzsitepiau, maniau, prasoviau su spalva, laaaabai sviesus... Jis kazkoks keiciantis spalva, siek tiek pabuna ant odos - ir jau, ziurek, nebe toks sviesus pasidaro... Bet vasarai jau tikrai medium pirkciau...
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 23, 18:26)
niekada neturejau bedu su paakiais,bet dabar kazkokie tai pajuode,tai pamele doh.gif  neuzmetykit tik akmenimis-bet kokios spalvytes cia tinka pamelynavimui salinti? blush2.gif

O yra jo pirkti Eurokose 4u.gif
Atsakau, nors ir senokai klausta biggrin.gif
Atsakyti