Pries kelias dienas pirkau toki
Labai patenkinta, minkstas, dengia gerai, i raukslytes nesubega, laiko gerai. Sakyciau savo kainu kategorijoje labai geras
Catrice naudoju
Patinka ir kaina nedidelė. Spuogelius ir neblogai užmaskuoja.Tik aš paakiams naudoju ne tą ružavą, o pirmą kairėje-patį šviesiausią atspalvį.
Patinka ir kaina nedidelė. Spuogelius ir neblogai užmaskuoja.Tik aš paakiams naudoju ne tą ružavą, o pirmą kairėje-patį šviesiausią atspalvį.
lankau makiazo pamokeles ir teko girdeti , kad paakiams maskuoti netinka kreminio pavidalo maskuotojai , kadangi odele po akim labai plona tai ja kremine konsistencija apsunkina . paakiams tinka skysto pavidalo maskuotojai (tuteleje, flomasterio tipo buteliukuose). buna ir piestuko tipo - jis puikiai uzmaskuoja po akim matomas kraujagysles.
QUOTE(Wildberry @ 2011 10 20, 20:26)
Catrice naudoju
is kur pirkote?
niekada neturejau bedu su paakiais,bet dabar kazkokie tai pajuode,tai pamele neuzmetykit tik akmenimis-bet kokios spalvytes cia tinka pamelynavimui salinti?
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 23, 18:26)
is kur pirkote?
niekada neturejau bedu su paakiais,bet dabar kazkokie tai pajuode,tai pamele neuzmetykit tik akmenimis-bet kokios spalvytes cia tinka pamelynavimui salinti?
pamelynavimui salinti tinka persikines spalvos maskuokliai.
QUOTE(mr nobody @ 2011 10 24, 01:42)
pamelynavimui salinti tinka persikines spalvos maskuokliai.
aciu labai
O as nusipirkau toki is Bourjois
http://www.kristiana...concealer/25883
Tikrai nenusivyliau, gerai maskuoja, nesubega i rauksleles
http://www.kristiana...concealer/25883
Tikrai nenusivyliau, gerai maskuoja, nesubega i rauksleles
QUOTE(mr nobody @ 2011 10 25, 02:52)
teko ma ji pasibandyti tai sakyciau gal ir nieko toksai,bet kadangi as lb balta eu tai man spalva nelabai tiko.
Gal jus ir teisi... Nusipirkau pati sviesiausia, light radience, nes irgi esu blyskiaveide, tai is pradziu issigandau, kai uzsitepiau, maniau, prasoviau su spalva, laaaabai sviesus... Jis kazkoks keiciantis spalva, siek tiek pabuna ant odos - ir jau, ziurek, nebe toks sviesus pasidaro... Bet vasarai jau tikrai medium pirkciau...
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 23, 18:26)
is kur pirkote?
O yra jo pirkti Eurokose
Atsakau, nors ir senokai klausta