Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

siandien nusipirkau vishy dermablend maskuokli. nerealu!!!!!!!! atrodau 5m. atjaunejus thumbup.gif thumbup.gif tikrai paslepia tamsius paakius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 07 08, 23:27)
siandien nusipirkau vishy dermablend maskuokli. nerealu!!!!!!!! atrodau 5m. atjaunejus thumbup.gif  thumbup.gif  tikrai paslepia tamsius paakius drinks_cheers.gif

sita dalyka ir as turiu, maskuoja puikiai bigsmile.gif sakyciau toks rimtas ir efektyvus daiktas tik pakankamai tirstas, taigi reikia igudziu kad graziai uzsitept
Atsakyti
Hm, o kiek maždaug kainuoa tas Vichy maskuoklis? Ar jo būna tik vaistinėse?
Atsakyti
jei Vichy dermablend maskuoklis toks pats sunkus ir sausas kaip krempudra, tai neįsivaizduoju jo paakiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 02, 16:09)
jei Vichy dermablend maskuoklis toks pats sunkus ir sausas kaip krempudra, tai neįsivaizduoju jo paakiams  g.gif

tar sunkesnis nei pudra, toks ale plastelinas, uzsitept ji tikrai imanoma labai graziai, tik igudziu reikia
Atsakyti
mano atradimas
user posted image
man labai gerai maskuoja, o svarbiausia uztepus jis pasidaro toks sausas ir svelnus ir gerai laiko, nebega i rauksles. bus kartojamas
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2011 08 02, 18:18)
tar sunkesnis nei pudra, toks ale plastelinas, uzsitept ji tikrai imanoma labai graziai, tik igudziu reikia

tepat su pirstais ir teptuku?
Atsakyti
kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 08 12, 14:40)
mano atradimas
user posted image
man labai gerai maskuoja, o svarbiausia uztepus jis pasidaro toks sausas ir svelnus ir gerai laiko, nebega i rauksles. bus kartojamas

nors mano oda ir riebi, bet sitas maskuoklis tikra tragedija, uztepus paakius atrodo, kad oda visai isdziuvius. Nieko panasaus nebuvo su jokiu kitu maskuokliu. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OneLove: 28 rugpjūčio 2011 - 11:27
QUOTE(OneLove @ 2011 08 28, 12:26)
nors mano oda ir riebi, bet sitas maskuoklis tikra tragedija, uztepus paakius atrodo, kad oda visai isdziuvius. Nieko panasaus nebuvo su jokiu kitu maskuokliu. blink.gif

na jis gana matinis, bet as visad tepu ant pridrekintos odos, tai man puikus jis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 08 12, 13:40)
mano atradimas
user posted image

neblogas šis, bet nieko geriau už benefit eye bright neradau dar wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 09 16, 21:12)
neblogas šis, bet nieko geriau už benefit eye bright neradau dar wub.gif  wub.gif
user posted image

o kiek kainuoja? kur pirkote?
būtų įdomu išbandyti smile.gif
Atsakyti