siandien nusipirkau vishy dermablend maskuokli. nerealu!!!!!!!! atrodau 5m. atjaunejus tikrai paslepia tamsius paakius
QUOTE(ZBITKA @ 2011 07 08, 23:27)
siandien nusipirkau vishy dermablend maskuokli. nerealu!!!!!!!! atrodau 5m. atjaunejus tikrai paslepia tamsius paakius
sita dalyka ir as turiu, maskuoja puikiai sakyciau toks rimtas ir efektyvus daiktas tik pakankamai tirstas, taigi reikia igudziu kad graziai uzsitept
jei Vichy dermablend maskuoklis toks pats sunkus ir sausas kaip krempudra, tai neįsivaizduoju jo paakiams
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 02, 16:09)
jei Vichy dermablend maskuoklis toks pats sunkus ir sausas kaip krempudra, tai neįsivaizduoju jo paakiams
tar sunkesnis nei pudra, toks ale plastelinas, uzsitept ji tikrai imanoma labai graziai, tik igudziu reikia
mano atradimas
man labai gerai maskuoja, o svarbiausia uztepus jis pasidaro toks sausas ir svelnus ir gerai laiko, nebega i rauksles. bus kartojamas
man labai gerai maskuoja, o svarbiausia uztepus jis pasidaro toks sausas ir svelnus ir gerai laiko, nebega i rauksles. bus kartojamas
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2011 08 02, 18:18)
tar sunkesnis nei pudra, toks ale plastelinas, uzsitept ji tikrai imanoma labai graziai, tik igudziu reikia
tepat su pirstais ir teptuku?
kiek kainuoja?
QUOTE(mimi88 @ 2011 08 12, 14:40)
mano atradimas
nors mano oda ir riebi, bet sitas maskuoklis tikra tragedija, uztepus paakius atrodo, kad oda visai isdziuvius. Nieko panasaus nebuvo su jokiu kitu maskuokliu.
QUOTE(OneLove @ 2011 08 28, 12:26)
nors mano oda ir riebi, bet sitas maskuoklis tikra tragedija, uztepus paakius atrodo, kad oda visai isdziuvius. Nieko panasaus nebuvo su jokiu kitu maskuokliu.
na jis gana matinis, bet as visad tepu ant pridrekintos odos, tai man puikus jis
QUOTE(mimi88 @ 2011 08 12, 13:40)
mano atradimas
neblogas šis, bet nieko geriau už benefit eye bright neradau dar
QUOTE(žvarba @ 2011 09 16, 21:12)
o kiek kainuoja? kur pirkote?
būtų įdomu išbandyti