Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(dontstop @ 2011 01 10, 16:14)
Nusipirkau Catrice konsilerių paletę - labai patenkinta. Jau parašiau atsiliepimą į Catrice temą, tai tingiu kartotis  blush2.gif , jei trumpai, maskuoja puikiai  4u.gif
user posted image

As kadangi reklamos auka, nusipirkau ir as.. ir tikrai pritariu-superinis daikciukas drinks_cheers.gif aisku, ziurint su kuo lyginsi.. zmogui, naudojanciam BB gal ir nebus stebuklas.. bet as kai tik manhhatan turiu, tai man tikrai tiko ir patiko.. atsiliepimas temoj
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 12, 20:45)
As kadangi reklamos auka, nusipirkau ir as.. ir tikrai pritariu-superinis daikciukas drinks_cheers.gif aisku, ziurint su kuo lyginsi.. zmogui, naudojanciam BB gal ir nebus stebuklas.. bet as kai tik manhhatan turiu, tai man tikrai tiko ir patiko.. atsiliepimas temoj

gal kas galit palyginti su essence maskuokliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 11, 15:23)
Laukiu parvykstant Laura Mercier Secret Camouflage.

user posted image
Girdėjau nemažai gerų atsiliepimų, kad gerai pamaskuoja labai tamsius paakius.
Gausiu, parašysiu savo nuomonę.  smile.gif

Gal kas galetu palyginti ,kuo skiriasi kamufliazas sis ir kiti LM produktai:

Secret camouflage aprasas: # Perfectly hides dark circles, minor imperfections & discoloration
# Contains unique two-shade system
# One to match skin depth of color
# One to match skin undertone
# Gives absolute coverage with high content of pigment

user posted image Secret concealer aprasas:

* An emollient version of Secret Camouflage
* Moisture-rich formula for dry, sensitive skin around eye zone
* Helps conceal discoloration & dark circles
* As a final step for set overall makeup effect
* Use after foundation

user posted image Undercover complexion aprasas:

* Concealers with unique light-reflecting element
* Perfectly covers fine lines & imperfections
* Brings you a soft focus complexion
* Skin appears smooth, flawless with luminous glow

Kiek is aprasu supratau kamufliazas sunkiausias, secret cons. lengvesnis, emolientu pagrindu. Bet ka tai reiskia? O undercover daugiau sviesa atspindintis. Bet idomu kaip su realiu padengimu,koks efektas su jais?
Atsakyti
Labai gera tema. Baisiausia, kad mano paakiai ne juodi, o tokie kaip raudoni, tai be storo maskuoklio sluoksnio is namu ne zingsnio verysad.gif Pudros niekaip negaliu tepti, nes iskart atrodo juodi paakiai su pudra.. Naudoju maskuokli maybeline tai galiu pasakyti, kad labai nekoks - visos rauksleles pasimato ir kaip cementas atrodo unsure.gif bet kitur spalvos neradau tinkamos... Gal kas zino kokia firma turi naturalia spalva, o ne geltona ir pan?
Atsakyti
Sveikos, aš aš aš su juodai paakiais taip pat lotuliukas.gif
man labai gerai padeda Lumene Makeup Highlighter Concealer
user posted image
Jau antrą tokį pat naudoju ir galvoju dar trečią tikrai pakartosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neturiu dideles problemos su tamsiais paakiais, bet grazu kai paakiai kazkiek uzmaskuoti, todel naudoju Garnier Roll-On Eye Treatments with Caffeine
http://beaut.ie/blog...-with-caffeine/
Patinka, yra labai lengvos konsistencijos, isigeria ir nepalieka zymiu, patogi pakuote, puikiai maskuoja. Manau pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 02 27, 17:14)
Neturiu dideles problemos su tamsiais paakiais, bet grazu kai paakiai kazkiek uzmaskuoti, todel naudoju Garnier Roll-On Eye Treatments with Caffeine

O ar pakankamai drekina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 27, 16:18)
O ar pakankamai drekina? bigsmile.gif

Priemone drekina, bet neatstoja visavercio, gerai drekinancio gelio/kremo aplink akys. Sis rutuliukas 2in1, kaip kremas ir maskuoklis, bet skaitau kad viskas atskirai yra geriausia smile.gif nors man patinka sis rutuliukas, taupo laika, geras efektas, o oda aplink akys drekinu pries miega smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 02 27, 16:31)
Priemone drekina, bet neatstoja visavercio, gerai drekinancio gelio/kremo aplink akys. Sis rutuliukas 2in1, kaip kremas ir maskuoklis, bet skaitau kad viskas atskirai yra geriausia  smile.gif nors man patinka sis rutuliukas, taupo laika, geras efektas, o oda aplink akys drekinu pries miega  smile.gif

As irgi ji nusiziurejau. Turiu paprasta,kur be maskuoklio, bet noriu ir su maskuokliu ismeginti smile.gif Nemazai pagyru youtube jam.
Atsakyti
na o as prisiziurejus Lisos Eldridge,sugalvojau maskavimui nusipirkti Vichy dermablend krempudra,bet pirkau ne skysta,o stick(issukama),siandien gavau,spalva idelaii nutaikiau nusipirkti ir galiu pasakyt ,kad kol kas (siandien isbuvau visa diena) pats geriausias maskuoklis koki turejau.Maskuoja puikiai,ant veido VISISKAI nesimato(gal kad spalva idealiai nzn net),plonai dengiasi,bet maskuoja nerealiai gerai.Be to nejuda is vietos,kaip dauguma maskuokiu ant mano riebokos odos smile.gif nesutvirtinau net biria,o jis nepajudejo is vietos.Pabandziau ir paakius maskuoti-dengiasi puikiai,nesausina,zodziu kol kas pirkiniu be galo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Niekas geriau nemaskuoja ir negydo pajuodusiu paakiu kaip kremas nuo hemarojaus smile.gif Isbandyta ir patikrinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2011 03 07, 16:14)
Niekas geriau nemaskuoja ir negydo pajuodusiu paakiu kaip kremas nuo hemarojaus smile.gif Isbandyta ir patikrinta  thumbup.gif

Juokaujat? lotuliukas.gif
Atsakyti