Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

man labai patinka sis is bourjois, labai lengvai dengiasi

user posted image

geresnis uz isgirtaji maxfactor
user posted image

bourjois naudoju sviesiausia spalva, tai labai tinka tamsiem paakiam, maxfator sviesiausia buvo per tamsi
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2010 12 19, 10:51)
O yra kas siunčia  Laura Mercier Secret Camouflage maskuoklį į Lietuvą?  4u.gif

Prisijungčiau prie perkančių, nes turiu vargą.
Kol kas naudoju PUPA maskuoklį, kadangi neturiu su kuo palyginti, tai jis man visai patinka:pasidengia puikiai, žymių nelieka.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2010 12 20, 15:53)
Prisijungčiau prie perkančių, nes turiu vargą.
Kol kas naudoju PUPA maskuoklį, kadangi neturiu su kuo palyginti, tai jis man visai patinka:pasidengia puikiai, žymių nelieka.

O gal per cia galima uzsisakyhti?

http://www.jglamour....ra-mercier.html
Atsakyti
Kokia kaina situ dvieju dalykeliu is bourjois ir max factor?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwe-fan: 21 gruodžio 2010 - 17:25
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 09 10, 18:38)
As naudoju La prairie brightening eye tretment maskuokli.Labai patenkinta  smile.gif ilgam uztenka,ir akims ziema pamaskuot ir vasara koki spuogeli uztept.Poskyste konsistensija,maloniai tepasi,neapsunkina.Pirkau 30nr-i persiko spalvyte,galvojau nepatiks,bet tiko 4u.gif Geras dalykas ,kad pakuotej iskart yra ir pakeitimas papildomas.Dar nepabaigiau vieno,o naudoju kokius 7men 4u.gif
user posted image

Ar galėtumėt jį palyginti su YSL maskuokliu? rinkausi tarp šių dviejų, bet dėl kainos ir žinomumo pasirinkau YSL... O papildymas būna visose pakuotėse? nes man apie jį neminėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 12 25, 22:35)
Ar galėtumėt jį palyginti su YSL maskuokliu? rinkausi tarp šių dviejų, bet dėl kainos ir žinomumo pasirinkau YSL... O papildymas būna visose pakuotėse? nes man apie jį neminėjo  g.gif

Nebandžiau YSL tai negaliu pasakyt panašu ar ne.O dėl papildymo ,taip jis būna visose pakuotėse LIGHT FANTASTIC serijos.2*2,5ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 11, 17:53)
Mano makiazo guru kandee johnson is youtube labai gyre sita maskuokli.. tik ji ir naudoja smile.gif tai speju tikrai geras.. nes ji daro zvaigzdem su juo makiaza ir t.t o as laukiu parkeliaujant (jei gaus man ji  biggrin.gif ) BB Creamy conseler bigsmile.gif
user posted image

Amber na kaip ar turi jau ta bobbi brown maskuokli? ax.gif
Atsakyti
Labai susidomejusi siuo Laura Mercier Secret Camouflage produktu.Tik nezinau koki numeriuka rinktis ? Naudoju Guarlain - Parure Extreme pudra numeriukas Beige clair 02, o kompaktines Beige parfait 03. Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
Eina į pabaigą dabartinis mano maskuoklis - iš coastal scents. Nors ir buvo labai geras, tiesiog superinis, tačiau noriu išbandyti ką nors naują ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2011 01 09, 15:57)
kokia jo kaina?

2 doleriai už mėginėlį, kurio užteko daugiau, nei pusmečiui smile.gif

Nusipirkau Catrice konsilerių paletę - labai patenkinta. Jau parašiau atsiliepimą į Catrice temą, tai tingiu kartotis blush2.gif , jei trumpai, maskuoja puikiai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 12 28, 19:40)
Amber na kaip ar turi jau ta bobbi brown maskuokli? ax.gif

Nea doh.gif neturu.. negavau.. ilgai man ji pirko mergaite, ant galo issileidau lt ir atkeliau ateiciai..matyt nelemta buvo biggrin.gif gaila aisku
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2010 12 20, 23:50)

galima, bet kaina gan didelė, kiek žiūrėjau siunčiantis iš užsienio gaunasi tikrai pigiau mirksiukas.gif
bet perkant 3 prekes taikoma 10% nuolaida, tai galima ir bendrai "susimest" .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 12 sausio 2011 - 17:28