Ateinu su atsiliepimais apie Laura Mercier Secret Camouflage maskuoklį.
mr nobody, nors ir neperlabiausiai mėgstu rodytis, imesiu trumpam kaip akis atrodo pamaskuota. Tik labai maža foto gavosi. Karpiau karpiau ir nukarpiau.
Prie nuotraukos, reikėtų parašyti, kad mano paakiai nuo gimimo labai tamsūs, visi gydytojai vaikystėje man bandė visokias mažakraujystes ir kitas ligas pripaišyti, bet aš buvau visiškai sveika. Tad, čia jau įgimtas dalykas.
Retai kada pavyksta atrodyti gaiviai ir pailsėjusiai. Tad geras maskuoklis man labai svarbus.
Taigi, šiandiena išbandžiau. Maskavimas geras, ne visiškai idealus, bet tikrai neblogas. Iš foto matosi, kad nevisiškai užmaskuoja, bet aš nelabai ir tikiu, kad man koks nors maskuoklis stebuklingai viską užmaskuotu... Dėja.
Produktą galima sluoksniuoti. Kaip laikosi, pasakyti dar negaliu, per trumpai dėviu, jei domins, galėsiu parašyti keletos dienų bėgyje, kai panaudosiu ilgiau.
Tepiau pirštais, ne šepėteliu. Dengiasi maloniai, lengvai pasiskirsto. Spalva SC3 man tiko idealiai.
Užsitepus atrodo labai naturaliai, net ir labai stengiantis ižiūrėti, nesimato, kad kažkas tepta. Dėl to didelis pliusas.
Kol kas atrodo tikrai vykęs pirkinys. Kaip bus toliau, žiūrėsim.