Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(mr nobody @ 2010 12 11, 21:27)
Is kur laukiate ir kiek mokejote uz ji?Koki atspalwi emete?

Pirkau cia Mokėjau 25 svarus + siuntimas (next day) 6 svarai. doh.gif

Atspalvį pirkau sc3 Imetu foto, kur matosi visi atspalviai:

user posted image

Kai gausiu, parašysiu ar neprašoviau su spalva. cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 12, 13:47)
Pirkau cia Mokėjau 25 svarus + siuntimas (next day) 6 svarai.  doh.gif 

Bet palaukit, jus ne Lietuvoj kaip suprantu.. nes jie i LT nesiuncia unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gruodžio 2010 - 15:08
QUOTE(amber123 @ 2010 12 12, 14:04)
Bet palaukit, jus ne Lietuvoj kaip suprantu.. nes jie i LT nesiuncia unsure.gif  doh.gif

Teisingai, ne Lietuvoje aš gyvenu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 12, 18:27)
Teisingai, ne Lietuvoje aš gyvenu.  rolleyes.gif

cray.gif as jau apsidziaugiau, kad ta parde siuncia i LT.. nu ot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Aterol gal idesi sawo nepamaskuotus paakius ir poto pamaskuotus su tuo secret comouflage,kad pamatyti ta rezultata ant tawes ar tikrai jisai daro stebuklus bigsmile.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Laura Mercier Secret Camouflage maskuoklį.
mr nobody, nors ir neperlabiausiai mėgstu rodytis, imesiu trumpam kaip akis atrodo pamaskuota. Tik labai maža foto gavosi. Karpiau karpiau ir nukarpiau. doh.gif
user posted image
Prie nuotraukos, reikėtų parašyti, kad mano paakiai nuo gimimo labai tamsūs, visi gydytojai vaikystėje man bandė visokias mažakraujystes ir kitas ligas pripaišyti, bet aš buvau visiškai sveika. Tad, čia jau įgimtas dalykas. unsure.gif
Retai kada pavyksta atrodyti gaiviai ir pailsėjusiai. Tad geras maskuoklis man labai svarbus.
Taigi, šiandiena išbandžiau. Maskavimas geras, ne visiškai idealus, bet tikrai neblogas. Iš foto matosi, kad nevisiškai užmaskuoja, bet aš nelabai ir tikiu, kad man koks nors maskuoklis stebuklingai viską užmaskuotu... Dėja.
Produktą galima sluoksniuoti. Kaip laikosi, pasakyti dar negaliu, per trumpai dėviu, jei domins, galėsiu parašyti keletos dienų bėgyje, kai panaudosiu ilgiau. smile.gif
Tepiau pirštais, ne šepėteliu. Dengiasi maloniai, lengvai pasiskirsto. Spalva SC3 man tiko idealiai. smile.gif Užsitepus atrodo labai naturaliai, net ir labai stengiantis ižiūrėti, nesimato, kad kažkas tepta. Dėl to didelis pliusas.
Kol kas atrodo tikrai vykęs pirkinys. Kaip bus toliau, žiūrėsim. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 16 gruodžio 2010 - 17:38
As tai naudoju Garnier zaliosios arbatos zelini piestuka,tikrai nuima patamsejusiu paakiu patinima, ir siaip atgaivian rytais akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 16, 17:34)
Ateinu su atsiliepimais apie Laura Mercier Secret Camouflage maskuoklį.

Graziai atrodo,net sunku patiketi,kad jusu paakiai labai tamsus.
Atsakyti
Aterol gaila,kad nepamaskuota foto neidejai,norejau iwertint kaip pries ir po atrodo.. 4u.gif Gal sakau idesi kuria diena nepamaskuota paaki,paskui galesi isimti,wiso weido neprasau deti.Kadangi as irgi wisad esu su pamelusiais paakiais man irgi lb swarbu geras maskuoklis ir db kaip tik esu jo paieskose ir kazkaip situo susidomejau.Siaip jai wertint jau ideta foto tai rezultatas thumbup.gif Beja koksai Jusu odos atspalwis,nes as esu baltaode,tai galwojau jai kada sugalwosiu si maskuokli pirkti tai negalwodama imsiu 1nr,bet paziurejus ta psl,man swiesesniai atspalwiai atrodo sc3,nei sc1.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 16 gruodžio 2010 - 22:25
QUOTE(mr nobody @ 2010 12 16, 21:16)
Aterol gaila,kad nepamaskuota foto neidejai,norejau iwertint kaip pries ir po atrodo.. 4u.gif Gal sakau idesi kuria diena nepamaskuota paaki,paskui galesi isimti,wiso weido neprasau deti.Kadangi as irgi wisad esu su pamelusiais paakiais man irgi lb swarbu geras maskuoklis ir db kaip tik esu jo paieskose ir kazkaip situo susidomejau.Siaip jai wertint jau ideta foto tai rezultatas  thumbup.gif Beja koksai Jusu odos atspalwis,nes as esu baltaode,tai galwojau jai kada sugalwosiu si maskuokli pirkti tai negalwodama imsiu 1nr,bet paziurejus ta psl,man swiesesniai atspalwiai atrodo sc3,nei sc1.. g.gif

Mano oda nei šviesi, nei tamsi. Vidutiniška tokia sakyčiau. Kas labai patiko, kad šiame maskuoklyje yra dvi spalvos, tad galima išgauti idealiai tinkanti atspalvi.
Jei esate labai šviesi, tai SC1 manau tiktų, nes viena iš dviejų spalvų yra balta.
Va, foto. user posted image
Dėl nepamaskuotos akies, tai galbūt idėsiu kurią dieną.
Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 16, 18:37)
Graziai atrodo,net sunku patiketi,kad jusu paakiai labai tamsus.

Malonu. bigsmile.gif Priimu kaip komplimentą, nes jie tikrai tamsūs. O ir bemiegės naktys su dukra, gaivumo man tikrai nepriduoda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 17, 00:48)

Malonu. bigsmile.gif  Priimu kaip komplimentą, nes jie tikrai tamsūs. O ir bemiegės naktys su dukra, gaivumo man tikrai nepriduoda.  unsure.gif

Tai tepate pirma tamsesne spalva,po to kita?Kaip jas kombinuojat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 17, 11:49)
Tai tepate pirma tamsesne spalva,po to kita?Kaip jas kombinuojat?smile.gif

Iš pradžiu paakius vos vos padengiau šviesia, tada šiek tiek tamsesnės, nors ji irgi palyginus šviesi. Tada dar šiek tiek šviesios. Ir gavosi idealus atspalvis. Žaidimas čia šioks toks, bet rezultatas gaunasi labai geras. rolleyes.gif O produkto bendrai paėmus labai mažai tepiau.
Atsakyti