Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(Maserati @ 2010 10 01, 22:24)
Mano tikrai sviesi,tai tinka. Be to rekomenduojama akiu zona tepti sviesesniu maskuokliu,nei visa veida.

biggrin.gif na as ir taip ziauriai balta tai swiesesnio maskuoklio nei mano oda greiciausiai nebutu.Tiesiog wiena mergina is sm pardawinejo boingus 1 ir 2 nr tai tas 1nr nuo 2 beweik niekuom nesiskyre,o ir tas 1 nr tikrai pasirode jog mano baltutelei odai netiktu,nes jisai toksai lyg rudokas blink.gif
Atsakyti
O ar tikrai Boi-ing 1nr nelabai skiriasi nuo 2nr? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal kuri esat naudojusios šią priemonę paakių maskavimui bei raukšlių užpildymui? La Femme Hollywood Vanish Under Eye.
ja prekiauja Erdesa, 40 litukų būtų gaila veltui išmesti, tai norėčiau kokių nors atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Dior Nude maskuokli, tai labai patenkinta juo, pries tai bandziau YSL, Bobbi brown maskuoklius, bet Dior geriausiai paslepia mano tamsius paakius.
Atsakyti
Gal kas bande sita geri? ax.gif
http://www.groziosod...-piestukas.html
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2010 12 02, 15:11)
sveikos merginos,
gal kuri esat naudojusios šią priemonę paakių maskavimui bei raukšlių užpildymui? La Femme Hollywood Vanish Under Eye.
ja prekiauja Erdesa, 40 litukų būtų gaila veltui išmesti, tai norėčiau kokių nors atsiliepimų  mirksiukas.gif

kadangi jūsų nuomonių neišgirdau smile.gif, tai nuėjau pati gyvai į Erdesą pasižiūrėti šio maskuoklio... mano nuomone, kiek vietoj jį išbandžiau - tiktų tik labai pajuodusiems paakiams, nes jis toks žalsvai baltas. jeigu reikia tik minimalaus pamaskavimo, tai šis netiks, nes jis toks labiau teatralinis grimas.
Atsakyti
Laukiu parvykstant Laura Mercier Secret Camouflage.

user posted image

Girdėjau nemažai gerų atsiliepimų, kad gerai pamaskuoja labai tamsius paakius.
Gausiu, parašysiu savo nuomonę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 11, 16:23)
Laukiu parvykstant Laura Mercier Secret Camouflage.

Mano makiazo guru kandee johnson is youtube labai gyre sita maskuokli.. tik ji ir naudoja smile.gif tai speju tikrai geras.. nes ji daro zvaigzdem su juo makiaza ir t.t o as laukiu parkeliaujant (jei gaus man ji biggrin.gif ) BB Creamy conseler bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 11, 14:53)
Mano makiazo guru kandee johnson is youtube labai gyre sita maskuokli.. tik ji ir naudoja smile.gif tai speju tikrai geras.. nes ji daro zvaigzdem su juo makiaza ir t.t o as laukiu parkeliaujant (jei gaus man ji  biggrin.gif ) BB

Girdėjau aš apie šitą BB maskuoklį labai gerų atsiliepimų. bigsmile.gif

Bet pasirinkau Laura Mercier, nes sako, kad jis gerai maskuoja butent labai tamsius paakius. Na žiurėsim.

Jei/kai gausi BB maskuokli parašyk kaip tau jis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 11 gruodžio 2010 - 16:20
QUOTE(Aterol @ 2010 12 11, 17:18)
Jei/kai gausi BB maskuokli parašyk kaip tau jis.  4u.gif

Ok drinks_cheers.gif pas mane ner labai tamsus paakiai.. nebent rytais buna, tai del to ir pirkau butent sita biggrin.gif iki siol naudojau Manhattan wake up vadinas, tai irgi labai neblogas sakyciau..
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 12 11, 18:18)
Girdėjau aš apie šitą BB maskuoklį labai gerų atsiliepimų.  bigsmile.gif

Bet pasirinkau Laura Mercier, nes sako, kad jis gerai maskuoja butent labai tamsius paakius. Na žiurėsim.

Jei/kai gausi BB maskuokli parašyk kaip tau jis.  4u.gif

Is kur laukiate ir kiek mokejote uz ji?Koki atspalwi emete?
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 12 03, 18:08)

Niekas neatrase, tai vistiek isigijau. Pirmasis mano maskuoklis, tai palygintu su jokiu negaliu, bet pirmas ispudis atrodo neblogas bigsmile.gif dideli pliusa jam dedu, nes ekologiskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 12 gruodžio 2010 - 11:48