Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 19, 13:23)
O gal bandėt šitą:
http://www.maxfactor...uch/detail.aspx
Man geriau kai maskuoklis skystas, gražiau pasiskirsto  g.gif

nebandziau.
Is mano patirties skysti labiau linke subegti i raukslytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 19, 14:23)
O gal bandėt šitą:
http://www.maxfactor...uch/detail.aspx
Man geriau kai maskuoklis skystas, gražiau pasiskirsto  g.gif

as turiu toki. Neblogas, gan naturaliai atrodo, bet vis vien truputeli subega i rauksles. Bet sakyciau maziau nei kiti bandyt maskuokliai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandete Givenchy Mister Light Instant Light Corrective Pen maskuokli?
user posted image
nes ziuriu, kad turi nemazai atspalviu (nors tai dar nereiskia, kad LT bus ju pasirinkimas...) As irgi gundausi YSL Radiant Touch
isbandyti. ax.gif
Atsakyti
As naudoju La prairie brightening eye tretment maskuokli.Labai patenkinta smile.gif ilgam uztenka,ir akims ziema pamaskuot ir vasara koki spuogeli uztept.Poskyste konsistensija,maloniai tepasi,neapsunkina.Pirkau 30nr-i persiko spalvyte,galvojau nepatiks,bet tiko 4u.gif Geras dalykas ,kad pakuotej iskart yra ir pakeitimas papildomas.Dar nepabaigiau vieno,o naudoju kokius 7men 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 09 06, 21:01)
Gal kuri bandete Givenchy Mister Light Instant Light Corrective Pen maskuokli?
user posted image
nes ziuriu, kad turi nemazai atspalviu (nors tai dar nereiskia, kad LT bus ju pasirinkimas...) As irgi gundausi YSL Radiant Touch
isbandyti.  ax.gif

Bandžiau, nieko ypatingo smile.gif Nepatiko, kad turi stambių blizgučių schmoll.gif Geriau YSL bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 09 10, 20:46)
Bandžiau, nieko ypatingo smile.gif Nepatiko, kad turi stambių blizgučių schmoll.gif Geriau YSL bigsmile.gif

O koki nr ysla nauduojat?Yra su swytinciomis dalelemis jai neklystu nr1,bet nelabai suprataukaip su tokiu paakius maskuot,wisa swytinti kaip kaledu eglute gi busi g.gif Ar jisai ne paakiams skirtas..
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 09 10, 20:46)

Siuo metu Givenchy pudra naudoju, tai pagalvjau, kad geriau vienos firmos abu produkus turet smile.gif (gal lengviau atspalvi atitaikyt bus ir pan.), bet jei tas Givenchy maskuoklis nieko gero, tai bandysiu YSL, nes apie ji daug pagyrimu girdejau ir cia skaiciau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 10, 20:08)
O koki nr ysla nauduojat?Yra su swytinciomis dalelemis jai neklystu nr1,bet nelabai suprataukaip su tokiu paakius maskuot,wisa swytinti kaip kaledu eglute gi busi  g.gif Ar jisai ne paakiams skirtas..

Šiuo metu aš naudoju Dior maskuoklį ax.gif YSL naudodavau pirmą numeriuką, jokių tų švytinčių dalelių nematydavau g.gif Labai gražiai pamaskuodavo paakius, pašviežindavo smile.gif Žinoma, jei paakiai labai tamsūs, tai neužteks to maskavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 09 14, 13:09)
Šiuo metu aš naudoju Dior maskuoklį  ax.gif YSL naudodavau pirmą numeriuką, jokių tų švytinčių dalelių nematydavau g.gif Labai gražiai pamaskuodavo paakius, pašviežindavo smile.gif Žinoma, jei paakiai labai tamsūs, tai neužteks to maskavimo ax.gif

Pas mane paakiai ganetinai pamelynawe doh.gif ypac prie akies kampuciu..
Atsakyti
Sveikos,
aš naudoju Make up forever Lift Concealer, tokia šviesi kreminė tūbelė.
gal pamaskavimo ir trūksta, bet manau dėlto, kad nevisai tinkamą atspalvį pasirinkau. (pirkau žiemą) tačiau jis man patinka, nes 1. nesubėga į raukšleles paakiuose; 2. galiu maskuoti ir veido smulkias dėmeles; 3. naudoju jį ir kaip šešėlių pagrindą.
taigi, man jis patinka ax.gif
Atsakyti
O sakykit Benefit Boing 1nr tiktu laaaabai baltai odai?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 01, 21:13)
O sakykit Benefit Boing 1nr tiktu laaaabai baltai odai?

Mano tikrai sviesi,tai tinka. Be to rekomenduojama akiu zona tepti sviesesniu maskuokliu,nei visa veida.
Atsakyti