Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo maskuojate tamsius paakius?

QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 21:56)
O ne per anksti tau ji naudoti? As maniau jis nuo 30-35 metu tinka  blush2.gif

butent! dabar irgi manau kad per anksti.... nusipirkau, nes norejau panaikint nuovargio zymes nuo darbo naktimis smile.gif bet sunaudojusi pirksiu paprasta drekinamaji. Gal vichy aqualia paakiams arba koki kita, neprieshraukslini.

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 25, 22:39)
butent! dabar irgi manau kad per anksti....  nusipirkau, nes norejau panaikint nuovargio zymes nuo darbo naktimis smile.gif  bet sunaudojusi pirksiu paprasta drekinamaji. Gal vichy aqualia paakiams arba koki kita, neprieshraukslini.

As sunaudojau Vichy aqualia, labai fainas, lengvas drekinantis kremukas jaunai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 22:46)
As sunaudojau Vichy aqualia, labai fainas, lengvas drekinantis kremukas jaunai odai  mirksiukas.gif

as kai pirkau Myokine kaip tik rinkausi is situ dvieju: jo ir Aqualia smile.gif dabar nebeliko abejoniu - kitas bus Aqualia.

smile.gif

o i tema: manau ant Aqualios daug geriau teptusi ir maskuokliai. Nes pasitepus Myokine maskavimo priemones ir pudros siaip sau dengias smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 25, 15:26)
man tai visi bandyti maskuokliai daugiau ar maziau subega  verysad.gif

manau biri pudra neishsprestu problemos - tik dar labiau isryskintu tas linijas...

todel tebeieshkau tobulo maskuoklio smile.gif siek tiek padeda makiazo pagrindo (bazes) lasiukas, tepamas priesh maskuojant paakius

Man pvz.pudra subega i rauksleles,jei vien tik ja tepant,bet jei naudoju clarins baze + deborah pudra(ji sunkoka),tai super,niekas nesubega. Speju,kad del bazes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 25, 23:02)
Man pvz.pudra subega i rauksleles,jei vien tik ja tepant,bet jei naudoju clarins baze + deborah pudra(ji sunkoka),tai super,niekas nesubega. Speju,kad del bazes... 4u.gif

tai Clarins Instant Smooth (Lisse Minute)?

mm, panasu tuomet kad man irgi jos reik biggrin.gif

bet jei neklystu ji tepama tiesiai is dezutes, kaip kremas ?

man truputi tokia pakuote nepatinka, geriau, kad butu hermetiska. Bet jei pati baze gera tai zinoma svarbiau uz pakuote ax.gif
Atsakyti
As pakolkas labai patenkinta savo Biotherm maskuokliu, i rauksleles nesubega, ziuresiu kaip bus ilgiau panaudojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 25, 23:14)
tai Clarins Instant Smooth (Lisse Minute)?

mm, panasu tuomet kad man irgi jos reik biggrin.gif

bet jei neklystu ji tepama tiesiai is dezutes, kaip kremas ?

man truputi tokia pakuote nepatinka, geriau, kad butu hermetiska. Bet jei pati baze gera tai zinoma svarbiau uz pakuote  ax.gif

Taip,sita baze. Ji tepama su tokia mentele,iskabini,tada tepi ant veiduko :)aisku,butu faina,jei su dozatorium butu,bet yra kaip yra. Svarbiau rezultatas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 23:15)
As pakolkas labai patenkinta savo Biotherm maskuokliu,  i rauksleles nesubega, ziuresiu kaip bus ilgiau panaudojus  smile.gif

http://www.biotherm-...EF2_COL_Conceal

toks?
O kuo patinka,stipriai maskuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 11, 12:22)
Va toks  bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(Maserati @ 2009 10 26, 00:09)
O kuo patinka,stipriai maskuoja? g.gif

Lengvas, spalva puikiai prisitaiko, pamaskuoja tiek kiek reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 22, 11:02)
thumbup.gif

Tik sakyciau cia praktiskai dauguma svytejima suteikianciu priemoniu, o tikru concealeriu nedaug. Bet mane bais sudomino Bobbi Brown concealer kit:

user posted image

Gal kas nors toki arba tik concealeri turejot ir galit pasidalinti ispudziais, o taip pat kokia spalva buvote issirinke 4u.gif

Turiut okį geras. Spalva sand. Bet nenaudoju tos birios dalies. Ji į geltonumą, bet biri ir man nepatinka.
Dar labai patiko šis Dior.
http://www.sephora.c...ldPaginate=true

turiu spalvas 420 ir 520 abi su gold atspalviu. Bet tamsesnę jau baiginėju o šviesesnė šiuo metu kažkaip per šviesi. Tai naudoju tą bobbi borwn dabar. Bet dairausi ką nors kitą išbandyti. Pasirinkimas begalinis, bet man spalvos reikia su gelsvu atspalviu. Ružava tik dar labiau paryškina-pabaisina. Todėl YSL ir netinka. Gal ką pasiųlyt galit, nes jei neparašyta, kad spalva turi gold ar yellow, tai labai sunku spalvą atsitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 22, 21:39)
na va, nudroziau i parduotuve, issimakliojau visa  blush2.gif  ko gero geriausia ispudi paliko loreal concealeris, bet nusipirkau max factor, nes ispardavimas  biggrin.gif

Jau gal tris sunaudojau, kolkas geresnio neradau, bet vis ieškau. Gal kas galit apie MaxFaktor parašyt kažką? Ar gerai maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 19, 08:42)
Jau gal tris sunaudojau, kolkas geresnio neradau, bet vis ieškau. Gal kas galit apie MaxFaktor parašyt kažką? Ar gerai maskuoja?

As turiu dabar sita
http://eleven.se/fil...ace_250x250.jpg
Man patinka, naudoju jau kokie 3 men. Nei per skystas nei per sunkus, pasiskirsto labai lengvai, maskuoja gerai, sakyciau vidutiniskai, nesubega, islieka normaliai. Turiu jau nusipirkus antra, sviesesni, tiks saltesniam sezonui.
Esu gal turejus, kad maskuotu stipriau, bet ju konsistencija tada buna sunki, nepatinka man kaip pasiskirsto. Sito tepu labai nedaug, ir pamaskuoja visai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 19, 10:33)
As turiu dabar sita
http://eleven.se/fil...ace_250x250.jpg
Man patinka, naudoju jau kokie 3 men. Nei per skystas nei per sunkus, pasiskirsto labai lengvai, maskuoja gerai, sakyciau vidutiniskai, nesubega, islieka normaliai. Turiu jau nusipirkus antra, sviesesni, tiks saltesniam sezonui.
Esu gal turejus, kad maskuotu stipriau, bet ju konsistencija tada buna sunki, nepatinka man kaip pasiskirsto. Sito tepu labai nedaug, ir pamaskuoja visai gerai.

O gal bandėt šitą:
http://www.maxfactor...uch/detail.aspx
Man geriau kai maskuoklis skystas, gražiau pasiskirsto g.gif
Atsakyti