Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

ko gero merginos, kurios bijo, kad joms stresas bus po breketu susidejimo, ne tokius kreivus dantutkus turejo, o as kokia laiminga isskridau, nes breketai man reiske mano baisongai kreivu dantu pabaiga. AS kaip niekada daug sypsausi, teko pakenteti ir skausma ir seilejimasi pirma savaite (cia ko gero burna taip i svetimkunius sureagavo) ir dvi operacijas per kuriu viena maniau kojas pakratysiu, kai springau nuo krauju ir seiliu, bet dabar laime tiktai, sypsausi su savo breketuota burna ir dziaugiuosi, netgi mano vestuviu nuotraukos su breketais:D O ka padarysi juk ne plokstele neissima...
Atsakyti
Ojeeeej, o man kaip faina su breketais!!  Pirmas kokias 4-5 dienas skaudėjo dantus kaip kažiką, bet dabar jau kosmosas.. 

Vienintelis ko bijojau, kad kaip čia prisiskaičiau, kad gali tekti rauti dantus, ko TIKRAI nenorėjau..  Bet kai nieko rauti nereikėjo, tai dabar vienas džiaugsmas..  Ypač, kai nors dar tik antra savaitė kai nešioju, bet JAU matosi, kaip dantai tiesinasi..  Tai išvis man kažkokia fantastika..

O tu kokius turi breketus? Noreciau, kad ir man patiktu
Papildyta:
Na gal jus ir teisios, baigiate mane jau itikinti, kad nieko nera baisaus. Noriu labai lygiu dantu. Pas mane jie nelabai telpa, ir vienas aukciau kitas zemiau. Reikia ir butinai reikia, tik sako, kad stulbinancio rezultato negausiu, bet noriu gauti nors maziuka rezultatuka, kad nors kiek jie tiesesni butu
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 13, 10:46)
o del kalbejimo - tai kai tik uzdejo, vaziuojant namo mikriuku tikrai sakiau šuštokit štotelėj  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif panašiai ir man buvo.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 14:12)
Reikia ir butinai reikia, tik sako, kad stulbinancio rezultato negausiu, bet noriu gauti nors maziuka rezultatuka, kad nors kiek jie tiesesni butu

O kodel sako, kad stulbinancio rezultato negausi?
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 13, 11:04)

O jums daug teko paaukot?

viršuje-du penktus,apačioje-neišdygusius protinius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 13:12)

Safyrinius.. smile.gif Ir gražiai atrodo, ir daug kas net nepastebi.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 14:12)
Reikia ir butinai reikia, tik sako, kad stulbinancio rezultato negausiu, bet noriu gauti nors maziuka rezultatuka, kad nors kiek jie tiesesni butu

O kodel sako, kad stulbinancio rezultato negausi?

Sako, kad mano zandikaulis turi kazkokia deformacija, ir jei noriu gero rezultato, reikia daryti plastine zandikaulio operacija, bet nenoriu jos tikrai daryti ir net nezadu... Ortodonte sake, kad man su breketais tik truputi uzpildis tarpus, kur yra israuti dantys. Bet dziaugsiuosi kad nors truputi islygins, nes dabar jie tikrai ne kaip atrodo
Papildyta:
[QUOTE] QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 13:12)

Safyrinius.. Ir gražiai atrodo, ir daug kas net nepastebi.. [QUOTE]

Ak ir as noriu safyriniu, bet deja bus belegaturiniai rolleyes.gif
Atsakyti
O blink.gif o aš jau maniau kad čia pas mane visai beviltiškas reikalas ir kad be pusės dantų liksiu... ale pasirodo pakankamai normalu smile.gif
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 11:07)
Man teko 3 apacioje rauti ir viena virsuje, malonumas konkretus

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 13, 11:14)
man rove virsuj du ketvirtukus  ax.gif

O kaip tau tuos neišdygusius? Jie jau sugedę buvo ar kaip? Nes pas mane irgi raus vieną apačioj, bet jis šiuo metu dygsta, tai sakė bus jam "raus" kai tik išdigs..
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 13, 14:23)
viršuje-du penktus,apačioje-neišdygusius protinius  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 16:06)

As nesioju Damon, t.y. beligaturinius, tai labai patenkinta tuo nes reikia reciau lankytis pas gydytoja, nes as ne Lt gyvenu, o dantis tvarkytis kas du men vazineju, tai man pats tas. Dar kad greitesnis gydymo budas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 16:06)

As nesioju Damon, t.y. beligaturinius, tai labai patenkinta tuo nes reikia reciau lankytis pas gydytoja, nes as ne Lt gyvenu, o dantis tvarkytis kas du men vazineju, tai man pats tas. Dar kad greitesnis gydymo budas.

O kuo jie labai skiriasi? Suprantu, kad del laiko, bet siaip jie mazesni negu paprasti?
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 17:17)
O kuo jie labai skiriasi? Suprantu, kad del laiko, bet siaip jie mazesni negu paprasti?

Privalumai:
-Šie breketai turi mažesnę trintį, todėl ortodontinis gydymas trunka trumpiau nei gydant stadartinėmis breketų sistemomis.
-Gydant beligatūriniais breketais, dantis tenka šalinti rečiau nei naudojant standartines breketų sistemas.
-Pacientai, gydomi beligatūrine breketų sistema, pas gydytoją-ortodontą lankosi rečiau nei įprastai ( pakartotinei apžiūrai reikia atvykti kartą į 1,5-2mėn, tuo tarpu taikant standartines breketų sistemas vidutinis laikas tarp vizitų- 1mėn)

Trūkumai:
-Šiose sistemose nėra pilnai estetinių (keramikinių) breketų
-Beligatūriniai breketai tinka ne visiems ortodontiniams atvejams.

Dar su jais lengvesne higiena, t.y. valymas, nes neturiu gumyciu, kur turi visi iprastiniai breketai. Taip jie mazesni, bet jie vis tiek matosi.
Atsakyti
smile.gif Aisku, na supratau, kad jie matosi... Tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti