Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

Oj ir kaip aš čia pas jus seniai buvau.. blush2.gif
Žinokit pasigirsiu - pradėjau ruoštis breketams.. Dės man juos tiesa tik po kokių keturių mėnesių, bet va jau pirma auka yra blush2.gif Jau savaitė kaip be vieno protinio dantuko vaikštau verysad.gif Nutarėm kad vistiek teks traukt tai vietoj to kad skylutė dingtų dingo dantukas...

Dar trys to go doh.gif Bo maniškiai taip susigrūdę, kad siaubas.

O jums daug teko paaukot?
Atsakyti
Oj ir kaip aš čia pas jus seniai buvau.. 
Žinokit pasigirsiu - pradėjau ruoštis breketams.. Dės man juos tiesa tik po kokių keturių mėnesių, bet va jau pirma auka yra  Jau savaitė kaip be vieno protinio dantuko vaikštau  Nutarėm kad vistiek teks traukt tai vietoj to kad skylutė dingtų dingo dantukas...

Dar trys to go  Bo maniškiai taip susigrūdę, kad siaubas.

Man teko 3 apacioje rauti ir viena virsuje, malonumas konkretus
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 02 13, 09:48)

beligaturiai, ar jie buna keramikiniai, ar tik metaliniai?

Puikiai tave suprantu norma man lygiai taip pat baisu  friends.gif  As labai nenorejau tu breketu, norejau isvis estetinio.

nu estetinis tai sakyciau biski blogis - dabar tai turesi ne tik tiesius dantis, bet ir taisyklinga sakandi, o estetinio metu gi, jei neklystu, apslifuoja dantis ir tada apiplombuoja, kad atrodytu graziai. dedamos tos ir ploksteles ant kiekvieno danties, bet velgi reikia slifuoti danti, kad nebutu penkiu centimetru storio wink.gif o ir nukritineti sitie groziai gali, o savi dantys lieka savais mirksiukas.gif

QUOTE(Giagute @ 2009 02 13, 10:04)

man rove virsuj du ketvirtukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 11:02)
As desiu belegaturinius, nezinau ortodonte manes perdaug ir neklausinejo kokiu as noriu, pasake kad tokie bus ir vsio!  g.gif  As labiau norejau safyriniu, na ju kaina nelabai jau skiriasi nuo belegaturiniu. Belegaturiniai kaip suprantu buna tik metaliniai, kaina ju tai nemaza... Oi laukiu laukiu malonumo to...  doh.gif
Papildyta:
Puikiai tave suprantu norma man lygiai taip pat baisu  friends.gif  As labai nenorejau tu breketu, norejau isvis estetinio.

Pas mane priekiniai nekreivi. As tik del sakandzio tiesinsiu, nes blogas. Kruminiai persisuke pas mane ...
Nezinau, kiek laiko reikes nesiot. As ju labai nenorejau, bet jei reikia, tai reikia blush2.gif tas ilgas laikas, higiena - nezinau kaip seksis. doh.gif
Atsakyti
[QUOTE]nu estetinis tai sakyciau biski blogis - dabar tai turesi ne tik tiesius dantis, bet ir taisyklinga sakandi, o estetinio metu gi, jei neklystu, apslifuoja dantis ir tada apiplombuoja, kad atrodytu graziai. dedamos tos ir ploksteles ant kiekvieno danties, bet velgi reikia slifuoti danti, kad nebutu penkiu centimetru storio o ir nukritineti sitie groziai gali, o savi dantys lieka savais [CODE]

Na man odontologe lygiai ta pati sake, kad man dar pakankamo jauno amziaus, estetinis visiskai netinka, atseit jis nera ilgalaikis rezultatas. Niu nieko pasikankinsiu truputi, bet turesiu lygius, grazius dantukus smile.gif
Papildyta:
[QUOTE] Pas mane priekiniai nekreivi. As tik del sakandzio tiesinsiu, nes blogas. Kruminiai persisuke pas mane ...
Nezinau, kiek laiko reikes nesiot. As ju labai nenorejau, bet jei reikia, tai reikia tas ilgas laikas, higiena - nezinau kaip seksis. [/CODE]

Na as irgi visiskai nenorejau, sakiau ne ne ne ... schmoll.gif O dabar bus kaip bus! Idomu kaip su tu dantuku valymu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 10:27)

Na man odontologe lygiai ta pati sake, kad man dar pakankamo jauno amziaus, estetinis visiskai netinka, atseit jis nera ilgalaikis rezultatas. Niu nieko pasikankinsiu truputi, bet turesiu lygius,  grazius dantukus  smile.gif

as tai matai, buvau susisvaigusi, kad galeciau gi israuti tuos du bjaurius dantis (pas mane iltiniai atsikise buvo) ir vietoj ju isideti du implantus, bet isdurnino mane ir tiek ziniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sake tokiam amziuj susideti implantus, kai yra galimybiu visa sakandi sutvarkyti, tai nesamone totali. aisku, nezinia, kaip atsilieps veliau tie breketai ir t.t., bet manau, kad jei ka, medicina bus dar labiau pazengusi ir bus galima istaisyti, net jei kazkas nutiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
[/QUOTE] Piktoji Fėja Paskelbta Šiandien, 11:31
QUOTE(inetuke @ 2009 02 13, 10:27)

Na man odontologe lygiai ta pati sake, kad man dar pakankamo jauno amziaus, estetinis visiskai netinka, atseit jis nera ilgalaikis rezultatas. Niu nieko pasikankinsiu truputi, bet turesiu lygius, grazius dantukus

as tai matai, buvau susisvaigusi, kad galeciau gi israuti tuos du bjaurius dantis (pas mane iltiniai atsikise buvo) ir vietoj ju isideti du implantus, bet isdurnino mane ir tiek ziniu sake tokiam amziuj susideti implantus, kai yra galimybiu visa sakandi sutvarkyti, tai nesamone totali. aisku, nezinia, kaip atsilieps veliau tie breketai ir t.t., bet manau, kad jei ka, medicina bus dar labiau pazengusi ir bus galima istaisyti, net jei kazkas nutiks
[CODE]

Na mano pusesere lygiai ta pati padare isrove ir istate, o dabar jau kazkiek ir gailisi
Atsakyti

Na mano pusesere lygiai ta pati padare isrove ir istate, o dabar jau kazkiek ir gailisi
[/quote]

O pas kokia ortodonte buvai? Kiek paskaiciavo uz beligaturius?
As pas Egle Zasciurinskiene, paskaiciavo abiems zandikauliams - 4000Lt
Atsakyti
As Pileneje lankausi vienas zandikaulis kainuos apie 2300 LTL. Brangokas malonumas
Atsakyti
Ojeeeej, o man kaip faina su breketais!! bigsmile.gif Pirmas kokias 4-5 dienas skaudėjo dantus kaip kažiką, bet dabar jau kosmosas.. wub.gif

Vienintelis ko bijojau, kad kaip čia prisiskaičiau, kad gali tekti rauti dantus, ko TIKRAI nenorėjau.. unsure.gif Bet kai nieko rauti nereikėjo, tai dabar vienas džiaugsmas.. wub.gif Ypač, kai nors dar tik antra savaitė kai nešioju, bet JAU matosi, kaip dantai tiesinasi.. wub.gif Tai išvis man kažkokia fantastika.. biggrin.gif
Atsakyti
Prasau paaiskinkite kuo skiriasi:

beligaturiai, nuo DAMON beligaturiu? Damon tai firnma?
Atsakyti
Zinot pasakysiu, suprantu jusu ta baime pries breketus, nes ir as taip drebejau, galvojau, o jei skaudes, o kaip atrodysiu, o jei svepluosiu....
Viskas tai yra smulkmena, jei nusprendet deti breketus, tai zinokit pirmyn, as pvz. labai dziaugiuos kad juos turiu, nes rezultatai akivaizdus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2009 02 13, 12:01)
Prasau paaiskinkite kuo skiriasi:

beligaturiai, nuo DAMON beligaturiu? Damon tai firnma?

T.y. tas pats smile.gif Damonai ir yra beligaturiniai.
Atsakyti