Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

O man cesnakai visai netinka moliugu sriuboje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 10 24, 11:23)
O man cesnakai visai netinka moliugu sriuboje  schmoll.gif

tai kad jų ten visai nesijaucia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 24, 06:47)
Aš irgi praeitą savaitę tokią sriubytę viriau, tai galiu pritart, kad tikrai labai niam niam  thumbup.gif
Bet kažkokia jinai pas tave labai šviesi, pas mane geltonesnė buvo. gal grietinėlės labai daug pylei?  g.gif
O tu čia paprikos miltelius dėjai? šiaip juodieji pipirai su moliūgais labai dera  mirksiukas.gif

nuo grietineles pabalo. Atrodo, lyg labai daug ir nepyliau g.gif
dejau baltuju pipiru. veliau astriosios paprikos.

QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 24, 09:28)
tai kad jų ten visai nesijaucia  ax.gif

tikrai nesijaute.
Atsakyti
Prisiminiau, kad šią savaitę viriau laaabai neblogą sriubytę, tik nuotraukos nepridėsiu, nepykit ax.gif
Nužiūrėjau receptą kažkada netyčia įsijungus Roberto receptus, ar kaip ten ta laida vadinasi. taigi :

SAVOJOS KOPŪSTŲ SRIUBA

Puodui sriubos (6-7 porcijom) jums reikės:

0.5 savojos kopūsto (yra tokie pirkti);
gabaliuko skilandžio (čia pagal receptą, bet aš jo nepirkau, nes labai jau nepigus, o dėjau rūkytą ar tai lengvai vytintą dešrą, nepamenu);
8-10 vidutinio dydžio bulvių;
3 nedidelių svogūnų;
3 česnako skiltelių;
sultinio

kopūstą supjausčiau kaip salotom, supjausčiau dešrą kubeliais ir šiuos du ingridientus apviriau šiek tiek su kubeliu sultinio. Kitame puode kartu su pora kubelių sultinio išviriau bulves, svogūnus ir česnakus. Išvirus šio puodo turinį sublenderiavau ir padarytą tyrelę supyliau į puodą su kopūstais ir dešryte. Dar įdėjau šiek tiek juodųjų pipirų. Buvo tikrai niam thumbup.gif Draugėm patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 24 spalio 2008 - 12:52
vistienos sultinys

is vistienos sparneliu, kulseliu ar kauliuku (nudarineju slauneles, mesa panaudoju antram, o is kauliuku isverdu sultini) , saliero, petrazoliu saknu, poro, morku isverdu sultini, baigiant virti idedu druskos ir pipiru, isimu vistiena ir darzoves, atskirai issiverdu makaronus, susipjaustau morkas ir patiekiu - i lekste dedu makaronu, idedu morku ir uzpilu sultiniu

user posted image
MB labai megsta toki sultini ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 spalio 2008 - 15:44
kiek tik paskaitai tai taip ir seile nutysta bigsmile.gif reiks pradet isbandinet siuos receptukus ir paskui koki savo imest thumbup.gif
Atsakyti
Skaniai atrodo Neryte tavo sriubyte thumbup.gif as ir taip kauliukus likusius sunaudoju,kai mb karta pamate tai vos akys neiskrito,kad as tik kaulus verdu lotuliukas.gif tiek apie vyru supratima ..

As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko thumbup.gif
user posted image
Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 26, 19:52)
1 Skaniai atrodo Neryte tavo sriubyte  thumbup.gif  as ir taip kauliukus likusius sunaudoju,kai mb karta pamate tai vos akys neiskrito,kad as tik kaulus verdu  lotuliukas.gif tiek apie vyru supratima ..

2 As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko  thumbup.gif
Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu  smile.gif

1 aciu! kiek pamenu tu irgi is kulseliu mesytes darai toskinukus tai labai liux tuos kauliukus nuvirti sriubytem thumbup.gif
pagerintas tavo MB, nors gal maniskis irgi taip sureguotu jei pamatytu visa procesa lotuliukas.gif

2. nu liuks sriubyte thumbup.gif o kaip graziai dekoruota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 26, 20:52)

As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos

Zirnelius isviriau...

Aguonele, labai skaniai sriubytė atrodo, kokią žirnių rūšį naudojai, kad tokia graži žalia spalva? ax.gif
Atsakyti
labai gardžiai atrodo žirnelių sriubytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 03, 14:58)
Prasideda sociuju sriubu metas  mirksiukas.gif
As viriau zirniene ...

Viriau šiandien aguonėlės žirnių sriubytę. Niam gavosi thumbup.gif Per 6metus pirmą kartą viriau žirnių sriubą blush2.gif Nes dar nuo darželio laikų kažkaip man ji nelabai schmoll.gif Ale kai užlindau čia ir pamačiau nuotraukytę... blush2.gif Nebeatlaikiau ir nugalėjau savo įsitikinimus thumbup.gif Ačiū 4u.gif Bus dar viena sriubytė ant mūsų stalo... 4u.gif
Atsakyti
oi aciu cia jums visoms 4u.gif
as dazniausiai sitos firmos visus produktus naudoju.man patinka,kad ju mirkyti nereikia blush2.gif man rodos LT ir maciau ju pirkti
user posted image
Atsakyti