O man cesnakai visai netinka moliugu sriuboje
QUOTE(Neryte @ 2008 10 24, 11:23)
O man cesnakai visai netinka moliugu sriuboje
tai kad jų ten visai nesijaucia
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 24, 06:47)
Aš irgi praeitą savaitę tokią sriubytę viriau, tai galiu pritart, kad tikrai labai niam niam
Bet kažkokia jinai pas tave labai šviesi, pas mane geltonesnė buvo. gal grietinėlės labai daug pylei?
O tu čia paprikos miltelius dėjai? šiaip juodieji pipirai su moliūgais labai dera
Bet kažkokia jinai pas tave labai šviesi, pas mane geltonesnė buvo. gal grietinėlės labai daug pylei?
O tu čia paprikos miltelius dėjai? šiaip juodieji pipirai su moliūgais labai dera
nuo grietineles pabalo. Atrodo, lyg labai daug ir nepyliau
dejau baltuju pipiru. veliau astriosios paprikos.
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 24, 09:28)
tai kad jų ten visai nesijaucia
tikrai nesijaute.
Prisiminiau, kad šią savaitę viriau laaabai neblogą sriubytę, tik nuotraukos nepridėsiu, nepykit
Nužiūrėjau receptą kažkada netyčia įsijungus Roberto receptus, ar kaip ten ta laida vadinasi. taigi :
SAVOJOS KOPŪSTŲ SRIUBA
Puodui sriubos (6-7 porcijom) jums reikės:
0.5 savojos kopūsto (yra tokie pirkti);
gabaliuko skilandžio (čia pagal receptą, bet aš jo nepirkau, nes labai jau nepigus, o dėjau rūkytą ar tai lengvai vytintą dešrą, nepamenu);
8-10 vidutinio dydžio bulvių;
3 nedidelių svogūnų;
3 česnako skiltelių;
sultinio
kopūstą supjausčiau kaip salotom, supjausčiau dešrą kubeliais ir šiuos du ingridientus apviriau šiek tiek su kubeliu sultinio. Kitame puode kartu su pora kubelių sultinio išviriau bulves, svogūnus ir česnakus. Išvirus šio puodo turinį sublenderiavau ir padarytą tyrelę supyliau į puodą su kopūstais ir dešryte. Dar įdėjau šiek tiek juodųjų pipirų. Buvo tikrai niam Draugėm patiko
Nužiūrėjau receptą kažkada netyčia įsijungus Roberto receptus, ar kaip ten ta laida vadinasi. taigi :
SAVOJOS KOPŪSTŲ SRIUBA
Puodui sriubos (6-7 porcijom) jums reikės:
0.5 savojos kopūsto (yra tokie pirkti);
gabaliuko skilandžio (čia pagal receptą, bet aš jo nepirkau, nes labai jau nepigus, o dėjau rūkytą ar tai lengvai vytintą dešrą, nepamenu);
8-10 vidutinio dydžio bulvių;
3 nedidelių svogūnų;
3 česnako skiltelių;
sultinio
kopūstą supjausčiau kaip salotom, supjausčiau dešrą kubeliais ir šiuos du ingridientus apviriau šiek tiek su kubeliu sultinio. Kitame puode kartu su pora kubelių sultinio išviriau bulves, svogūnus ir česnakus. Išvirus šio puodo turinį sublenderiavau ir padarytą tyrelę supyliau į puodą su kopūstais ir dešryte. Dar įdėjau šiek tiek juodųjų pipirų. Buvo tikrai niam Draugėm patiko
vistienos sultinys
is vistienos sparneliu, kulseliu ar kauliuku (nudarineju slauneles, mesa panaudoju antram, o is kauliuku isverdu sultini) , saliero, petrazoliu saknu, poro, morku isverdu sultini, baigiant virti idedu druskos ir pipiru, isimu vistiena ir darzoves, atskirai issiverdu makaronus, susipjaustau morkas ir patiekiu - i lekste dedu makaronu, idedu morku ir uzpilu sultiniu
MB labai megsta toki sultini
is vistienos sparneliu, kulseliu ar kauliuku (nudarineju slauneles, mesa panaudoju antram, o is kauliuku isverdu sultini) , saliero, petrazoliu saknu, poro, morku isverdu sultini, baigiant virti idedu druskos ir pipiru, isimu vistiena ir darzoves, atskirai issiverdu makaronus, susipjaustau morkas ir patiekiu - i lekste dedu makaronu, idedu morku ir uzpilu sultiniu
MB labai megsta toki sultini
Skaniai atrodo Neryte tavo sriubyte as ir taip kauliukus likusius sunaudoju,kai mb karta pamate tai vos akys neiskrito,kad as tik kaulus verdu tiek apie vyru supratima ..
As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu
As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
Zirnelius isviriau,tada idejau bulve ir paviriau kol si suminkstejo.Dejau buljono, dar visokiu sriubos prieskoniu ir sublenderiavau.nieko ypatingo,bet sotu
QUOTE(aguonele @ 2008 10 26, 19:52)
1 Skaniai atrodo Neryte tavo sriubyte as ir taip kauliukus likusius sunaudoju,kai mb karta pamate tai vos akys neiskrito,kad as tik kaulus verdu tiek apie vyru supratima ..
2 As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
2 As tai issiviriau trintos zirneliu sriubos,ir pasinaudojus tavo patarimu imeciau skrebuciu..labai tiko
1 aciu! kiek pamenu tu irgi is kulseliu mesytes darai toskinukus tai labai liux tuos kauliukus nuvirti sriubytem
pagerintas tavo MB, nors gal maniskis irgi taip sureguotu jei pamatytu visa procesa
2. nu liuks sriubyte o kaip graziai dekoruota
QUOTE(aguonele @ 2008 10 26, 20:52)
Aguonele, labai skaniai sriubytė atrodo, kokią žirnių rūšį naudojai, kad tokia graži žalia spalva?
labai gardžiai atrodo žirnelių sriubytė
QUOTE(aguonele @ 2008 10 03, 14:58)
Prasideda sociuju sriubu metas
As viriau zirniene ...
As viriau zirniene ...
Viriau šiandien aguonėlės žirnių sriubytę. Niam gavosi Per 6metus pirmą kartą viriau žirnių sriubą Nes dar nuo darželio laikų kažkaip man ji nelabai Ale kai užlindau čia ir pamačiau nuotraukytę... Nebeatlaikiau ir nugalėjau savo įsitikinimus Ačiū Bus dar viena sriubytė ant mūsų stalo...
oi aciu cia jums visoms
as dazniausiai sitos firmos visus produktus naudoju.man patinka,kad ju mirkyti nereikia man rodos LT ir maciau ju pirkti
as dazniausiai sitos firmos visus produktus naudoju.man patinka,kad ju mirkyti nereikia man rodos LT ir maciau ju pirkti