Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

Mano skaniausia ir megstamiausia-trinta zirniu sriuba

reikes:
skaldytu zirniu
poro
morkos
bulviu


uzdeti virti sultinyje zirnius,kol jie verda morka pasikepinti su poru.baigiant virti zirniam dedam bulves virti ir kepintas morkas su poru. kai viskas isverda,nupilam skysti ir visa tirstima sutrinam(galima sutrinti ti puse,o puse palikti netrinta)ir sumaisom su skysciu.kas megsta valgyti su grietine.
Atsakyti
Mano žirnių sriuba paprastesnė: verdu ilgai žirnius, įdedu svogūną, lauro lapą, pipirų, sutarkuoju morką, įdedu kubelį bulijono ir gale sojų padažo ir aštrių paprikų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 20, 22:05)
Su spalva gaminant man niekad problemų nebuvo. Gal tiesiog geri burokai pasitaikė  smile.gif

Čia į burokų temą mano trinta burokų sriuba su salieru

nu jau kaip gražiai ir viliojančiai atrodo... wub.gif aš irgi pirmą kartą girdžiu apie trintų burokų sriubą. burokėlius žiauriai mėgstu. bet va klausimas man iškilo - kokį prieskonį tas salieras duoda? šaknies tiesa pasakius niekada neragavus, bet ragavus stiebų, tai man nepatiko jų skonis rolleyes.gif gal galima ir be tų šaknų gamint? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 22, 08:51)
nu jau kaip gražiai ir viliojančiai atrodo... wub.gif aš irgi pirmą kartą girdžiu apie trintų burokų sriubą. burokėlius žiauriai mėgstu. bet va klausimas man iškilo - kokį prieskonį tas salieras duoda? šaknies tiesa pasakius niekada neragavus, bet ragavus stiebų, tai man nepatiko jų skonis  rolleyes.gif  gal galima ir be tų šaknų gamint?  rolleyes.gif

Aš tai salierą labai mėgstu. O skonis.. Na, toks salieriškas biggrin.gif Nemoku paaiškint. Bet saldumą duoda gal.
Žinoma be saliero gerai bus, tik tada siūlau obuolį vieną kitą įmesti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
as visad sriubas (sultinius), o po to jau nuo pasirinktos rusies kiti ingridientai priklauso verdu is saliero ir petrazoles saknu, poro ir morku thumbup.gif niam niam kaip skanu... o salieras teisingai cinside pastebejo, duoda saldumo
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 22:31)
as visad sriubas (sultinius), o po to jau nuo pasirinktos rusies kiti ingridientai priklauso verdu is saliero ir petrazoles saknu, poro ir morku  thumbup.gif niam niam kaip skanu... o salieras teisingai cinside pastebejo, duoda saldumo

nemėgstu nei saliero, nei petražolių.. doh.gif teks kaip nors kitaip suktis, bandysiu su obuoliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2008 10 23, 07:57)
nemėgstu nei saliero, nei petražolių.. doh.gif teks kaip nors kitaip suktis, bandysiu su obuoliu  mirksiukas.gif

valgyt as irgi ju nemegstu, visad istraukiu is sriubos ir ismetu blush2.gif o sriubai skoni labai gera duoda thumbup.gif
Atsakyti
kaip tik viriau sriuba-makalose. i zuvies sultini sudejau pora bulviu, morka, dziovintu grybu, ryziu sauja, saldytu spinatu kubeli, megiamu prieskoniu wink.gif visai skanu gavosi ax.gif
Atsakyti
user posted image
šiandien gaminausi šią moliūgo sriubytę.
Tikrai labai nebloga ok.gif
receptą radau čia: http://www.manovirtu.../moliugosr.html
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2008 10 23, 20:00)
user posted image
šiandien gaminausi šią moliūgo sriubytę.
Tikrai labai nebloga  ok.gif
receptą radau čia: http://www.manovirtu.../moliugosr.html

Aš irgi praeitą savaitę tokią sriubytę viriau, tai galiu pritart, kad tikrai labai niam niam thumbup.gif
Bet kažkokia jinai pas tave labai šviesi, pas mane geltonesnė buvo. gal grietinėlės labai daug pylei? g.gif
O tu čia paprikos miltelius dėjai? šiaip juodieji pipirai su moliūgais labai dera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 24 spalio 2008 - 07:48
acham, spalva tokia balksvoka... o man labai dera baltieji pipirai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 24, 10:06)
acham, spalva tokia balksvoka... o man labai dera baltieji pipirai  ax.gif

hm.. g.gif nebandziau, reiks butinai kita karta pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti