[quote=sineja,2009 09 16, 07:44]
as tai grietinytes idedu ir buna
[/qute
Mano manymu,žalumas priklauso nuo cukinijos,ir nuo laiko kiek mes verdame.
Man labai patinka į tokią sriubytę įdėti lygyto tarkuoto sūrio.
As i tyrsriube dejau sureli "Mildute", labai skanu, bet taaaip sunkiai issilydo
[quote=regna,2009 09 16, 08:56]
[quote=sineja,2009 09 16, 07:44]
as tai grietinytes idedu ir buna
[/qute
Mano manymu,žalumas priklauso nuo cukinijos,ir nuo laiko kiek mes verdame.
Man labai patinka į tokią sriubytę įdėti lygyto tarkuoto sūrio.
[/quote]
aš turėjau omeny, kad įdėjus grietinės, ant vandens virtos sriubytes buna ne tokios prėskos apie žalumą nieko neminėjau
[quote=sineja,2009 09 16, 07:44]
as tai grietinytes idedu ir buna
[/qute
Mano manymu,žalumas priklauso nuo cukinijos,ir nuo laiko kiek mes verdame.
Man labai patinka į tokią sriubytę įdėti lygyto tarkuoto sūrio.
[/quote]
aš turėjau omeny, kad įdėjus grietinės, ant vandens virtos sriubytes buna ne tokios prėskos apie žalumą nieko neminėjau
O as manau, gal viena lupote skuryte, kita ne.. gal del to zalumas skirtingas Mano irgi visada moliugu ir cukiniju sriubytes gelsvos buna, nes skura nulupu, is tevu jau tokius gerai paaugintus parsivezu
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 15, 21:05)
va va ir aš tokią verdu BEt pas mane ji ne žalios spalvos rodos dedu viską tą patį, bet pas mane ji būna geltona, o kai dadedu kario, išvis užgeltonuoja... kas Neryte, pas jus duoda žalią spalvą??
manau del to, kad dejai dideles cukinijas, o ten daugiau minkstimo nei odeles, o as dejau mazas cukinijas, ten daugiau zalumos, del to taip ir gaunasi Specialiai perku mazas, kad butu zalia
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 09 16, 09:38)
O as manau, gal viena lupote skuryte, kita ne.. gal del to zalumas skirtingas Mano irgi visada moliugu ir cukiniju sriubytes gelsvos buna, nes skura nulupu, is tevu jau tokius gerai paaugintus parsivezu
oj ne, as nelupu, juk odelej patys vitaminai, o minkstime jau maziau, o ir didesnese seklas reikia isimti, vel kiek atsimeta, o su mazom jokio vargo, nuplauni, supjaustai ir i puoda o ir svekiau
QUOTE(regna @ 2009 09 16, 08:56)
man irgi patinka, bet tas sūris labai greit susilydo ir sušoka į vieną gabalą ką daryt, kad nesušoktų? sriubą praaušint?
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 16, 12:09)
man irgi patinka, bet tas sūris labai greit susilydo ir sušoka į vieną gabalą ką daryt, kad nesušoktų? sriubą praaušint?
Aš,įdedu į sriubytės lėkštę,bet aš sūrį sumaišau su grietinėle,jeigu neturiu jos po ranka įpilu pieno ir gerai išsuku su sūriu,ir pilu į lėkštę.
O as dedu lenkiska sureli ir maisant jis kuo puikiausiai issilydo.Beje ryt trinta grybu sriubyte su grietinele.Trinta todel,kad tik as viena seimoj grybus valgau,kai nemato grybu visiems buna skanu,bet tai paslaptis
QUOTE(grazutee @ 2009 09 17, 18:31)
O as dedu lenkiska sureli ir maisant jis kuo puikiausiai issilydo.Beje ryt trinta grybu sriubyte su grietinele.Trinta todel,kad tik as viena seimoj grybus valgau,kai nemato grybu visiems buna skanu,bet tai paslaptis
o koks tas lenkiskas surelis?
Geras reiks ir man trinti grybus Gal pavyks.
Su trintais zirniais vieno seimos nario neapgavau.
Su trintais zirniais vieno seimos nario neapgavau.
O aš sūnų visada apgaunu, kai verdu burokėlių sriubą - įtarkuoju ir morkų (kurios jo manymu nevalgomos)... Sako, ko tokia ružava sriuba? O aš sakau, kad toks burokėlis buvo
Paskaiciau cia jusu receptukus, tai net seile nutyso As didele sriubu megeja, bet issivirt man nesiseka jas