Cukinijų tirštsriubė
receptas
Gražiai paserviruota
Kaip uzsimaniau Nerytes sriubos Be galo skaniai atrodo
Hilfe !!!!
Hilfe !!!!
Labai paprasta kopustu sriuba
Kopustas
Morkos
Bulves
Paprika
Druskyte ir krapai
Viska dedu is akies, ko daugiau turiu to daugiau ir dedu
I verdanti vandeni sudedu bulvytes, po keliu min morkytes (morkas tarkuoju burokine tarka), kai suminksteje sudedu kopustus, po to paprikas supjaustytas kubeliais ir verdame. Virimo pabaigoje pasudome, pridedame krapu, pipiriuku. Paskaninu grietine.
Viska galima virti sultinyje, galime prideti mesytes, daugiau prieskoniu, taciau man skaniausia virta ant vandenuko
Kopustas
Morkos
Bulves
Paprika
Druskyte ir krapai
Viska dedu is akies, ko daugiau turiu to daugiau ir dedu
I verdanti vandeni sudedu bulvytes, po keliu min morkytes (morkas tarkuoju burokine tarka), kai suminksteje sudedu kopustus, po to paprikas supjaustytas kubeliais ir verdame. Virimo pabaigoje pasudome, pridedame krapu, pipiriuku. Paskaninu grietine.
Viska galima virti sultinyje, galime prideti mesytes, daugiau prieskoniu, taciau man skaniausia virta ant vandenuko
QUOTE(sineja @ 2009 09 15, 10:29)
Labai paprasta kopustu sriuba
Kopustas
Morkos
Bulves
Paprika
Druskyte ir krapai
Viska dedu is akies, ko daugiau turiu to daugiau ir dedu
I verdanti vandeni sudedu bulvytes, po keliu min morkytes (morkas tarkuoju burokine tarka), kai suminksteje sudedu kopustus, po to paprikas supjaustytas kubeliais ir verdame. Virimo pabaigoje pasudome, pridedame krapu, pipiriuku. Paskaninu grietine.
Viska galima virti sultinyje, galime prideti mesytes, daugiau prieskoniu, taciau man skaniausia virta ant vandenuko
Kopustas
Morkos
Bulves
Paprika
Druskyte ir krapai
Viska dedu is akies, ko daugiau turiu to daugiau ir dedu
I verdanti vandeni sudedu bulvytes, po keliu min morkytes (morkas tarkuoju burokine tarka), kai suminksteje sudedu kopustus, po to paprikas supjaustytas kubeliais ir verdame. Virimo pabaigoje pasudome, pridedame krapu, pipiriuku. Paskaninu grietine.
Viska galima virti sultinyje, galime prideti mesytes, daugiau prieskoniu, taciau man skaniausia virta ant vandenuko
As irgi daug sriubu verdu tiesiog ant vandenuko
o man ant vandens virta sriuba be skonio, toks preskas skonis gaunasi
QUOTE(aguonele @ 2009 07 10, 20:34)
Isbandziau siandien Valentinos grikiu sriuba su vistiena... ka galiu pasakyti NERALIAI SKANI megstu tokias socias sriubas. Truputi pasikeiciau pagal save: nedejau nei grietines nei grietineles, o gera sauksta lydyto surio .Man jis labai tinka i sriubas.
Aciu uz receptuka Siandien isbandziau ir labai patiko As taip pat dejau lyditio surio vietoj grietines Ir dar vistiena pakeiciau kalakutiena (nes tokia saldytuve buvo )
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 15, 14:36)
o man ant vandens virta sriuba be skonio, toks preskas skonis gaunasi
Reikia prieskoniu ideti Zinoma, tai skonio reikalas
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 15, 14:27)
Reikia prieskoniu ideti Zinoma, tai skonio reikalas
dedu bet man vis tiek ne tas...
zinama, kad skonio reikalas
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 11, 19:00)
Cukinijų tirštsriubė
va va ir aš tokią verdu BEt pas mane ji ne žalios spalvos rodos dedu viską tą patį, bet pas mane ji būna geltona, o kai dadedu kario, išvis užgeltonuoja... kas Neryte, pas jus duoda žalią spalvą??
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 15, 21:54)
as tai grietinytes idedu ir buna