Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

Cukinijų tirštsriubė

user posted image

receptas
Atsakyti
Gražiai paserviruota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 11, 21:59)
Gražiai paserviruota thumbup.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
Kaip uzsimaniau Nerytes sriubos biggrin.gif Be galo skaniai atrodo thumbup.gif
Hilfe !!!!
Atsakyti
Labai paprasta kopustu sriuba
Kopustas
Morkos
Bulves
Paprika
Druskyte ir krapai

Viska dedu is akies, ko daugiau turiu to daugiau ir dedu 4u.gif
I verdanti vandeni sudedu bulvytes, po keliu min morkytes (morkas tarkuoju burokine tarka), kai suminksteje sudedu kopustus, po to paprikas supjaustytas kubeliais ir verdame. Virimo pabaigoje pasudome, pridedame krapu, pipiriuku. Paskaninu grietine.
Viska galima virti sultinyje, galime prideti mesytes, daugiau prieskoniu, taciau man skaniausia virta ant vandenuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 09 15, 10:29)
Labai paprasta kopustu sriuba
Kopustas
Morkos
Bulves
Paprika
Druskyte ir krapai

Viska dedu is akies, ko daugiau turiu to daugiau ir dedu  4u.gif
I verdanti vandeni sudedu bulvytes, po keliu min morkytes (morkas tarkuoju burokine tarka), kai suminksteje sudedu kopustus, po to paprikas supjaustytas kubeliais ir verdame. Virimo pabaigoje pasudome, pridedame krapu, pipiriuku. Paskaninu grietine.
Viska galima virti sultinyje, galime prideti mesytes, daugiau prieskoniu, taciau man skaniausia virta ant vandenuko  ax.gif

As irgi daug sriubu verdu tiesiog ant vandenuko ax.gif
Atsakyti
o man ant vandens virta sriuba be skonio, toks preskas skonis gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 07 10, 20:34)
Isbandziau siandien Valentinos grikiu sriuba su vistiena... ka galiu pasakyti  g.gif NERALIAI SKANI  thumbup.gif  thumbup.gif  megstu tokias socias sriubas. Truputi pasikeiciau pagal save: nedejau nei grietines nei grietineles, o gera sauksta lydyto surio .Man jis labai tinka i sriubas.

Aciu uz receptuka 4u.gif Siandien isbandziau ir labai patiko thumbup.gif As taip pat dejau lyditio surio vietoj grietines ax.gif Ir dar vistiena pakeiciau kalakutiena (nes tokia saldytuve buvo biggrin.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 15, 14:36)
o man ant vandens virta sriuba be skonio, toks preskas skonis gaunasi blush2.gif

Reikia prieskoniu ideti biggrin.gif Zinoma, tai skonio reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 15 rugsėjo 2009 - 14:28
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 15, 14:27)
Reikia prieskoniu ideti  biggrin.gif Zinoma, tai skonio reikalas

dedu bet man vis tiek ne tas...

zinama, kad skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 11, 19:00)
Cukinijų tirštsriubė

va va ir aš tokią verdu clap.gif BEt pas mane ji ne žalios spalvos blink.gif rodos dedu viską tą patį, bet pas mane ji būna geltona, o kai dadedu kario, išvis užgeltonuoja... kas Neryte, pas jus duoda žalią spalvą?? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 15, 21:54)
dedu bet man vis tiek ne tas...

zinama, kad skonio reikalas  4u.gif

as tai grietinytes idedu ir buna thumbup.gif
Atsakyti