Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

Kame paslaptis... kaip skaniai išvirti žirnių (ne šviežių) sriubą, kad tie žirniai nesuvirtų (kiap man visada pavyksta)? ta prasme kaip dar spėt bulvikes su morkytės sudėt nespėjus tiems žirniams suvirti???
Ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 11, 22:18)
Kame paslaptis... kaip skaniai išvirti žirnių (ne šviežių) sriubą, kad tie žirniai nesuvirtų (kiap man visada pavyksta)? ta prasme kaip dar spėt bulvikes su morkytės sudėt nespėjus tiems žirniams suvirti???
Ačiū už ats. 4u.gif

As,zirnius visad pamerkiu,dazniausiai is vakaro,nemegstu skaldytu zirniu,aisku valgau,bet prijauciu cieliems zirniams.
Sudejus zirniusvisad idedu sviesto,bet dazniausiai pilu alejaus.
Morkas visad kepini dazniausiai ant sviesto,butinai i zirniu sriuba visad dedu ciberzoles,ji sriubai suteikia gera skoni,.
Kad zirniai nepervirtu juos reikia virti ant nedideles ugnies.
Verdant reik ragauti,kokio jie yra kietumo,ir suspes isvirti ,kad ir su mesyte verdu zirnius,baigiant idedu sviesto,jis sriubai suteikia gera skoni.
Linki skanios zirniu sriubos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zuviene...
user posted image

i verdanti vandeni imeciau 3 bulves susmulkintas, pora morku, kelis gabaliukus juru lydekos file ir cesnako pora skilteliu, tada zuvu prieskoniu, druskos ir lauro lapeliu.....kai isvire, imeciau ir krapu....

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 07 11, 22:33)

doh.gif et, šian jau nespėsiu jų užmerkt. šiandien užmerksiu ir ryt jau išbandysim visus patarimus (sviestą ir ciberžolę) mirksiukas.gif

bet kiek laiko maždaug tei žirniai verda kai būna užmerkti pernakt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 13, 12:43)
doh.gif et, šian jau nespėsiu jų užmerkt. šiandien užmerksiu ir ryt jau išbandysim visus patarimus (sviestą ir ciberžolę) mirksiukas.gif

bet kiek laiko maždaug tei žirniai verda kai būna užmerkti pernakt??? g.gif

Tiksliai negaliu pasakyti,bet,as skanauju ziuriu,kad nepervirtu,nes pas mane pervirtu nemegsta.
Galiu pasakyti,kad mirkyti zirniai,verda maziau,turiu omenyje cielus zirnius.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 07 11, 22:33)
Linki skanios zirniu sriubos. 4u.gif  4u.gif

assa.gif nežinau kas kaip, bet pirmąkart pavyko. o ciberžolė ir sviestas šiotje sriuboje thumbup.gif dėkui už idėjas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 14, 21:13)
assa.gif nežinau kas kaip, bet pirmąkart pavyko. o ciberžolė ir sviestas šiotje sriuboje thumbup.gif dėkui už idėjas aciuks.gif

Prasome, 4u.gif .gera,kad patiko i 4u.gif
Linkiu,kad vasara atrastai geru ,nauju ideju ir,pasidalintai su mumis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 07 10, 19:34)
Isbandziau siandien Valentinos grikiu sriuba su vistiena... ka galiu pasakyti  g.gif NERALIAI SKANI  thumbup.gif  thumbup.gif  megstu tokias socias sriubas. Truputi pasikeiciau pagal save: nedejau nei grietines nei grietineles, o gera sauksta lydyto surio .Man jis labai tinka i sriubas. Aciu uz si recepta  4u.gif
user posted image

Sudomino sita sriubyte, labai skaniai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai siandien LAPYNES issiviriau tongue.gif Labai skaniai su sunum lapnojom ax.gif
Atsakyti
Jaunų burokėlių sriuba

user posted image

Receptas
Atsakyti
Kaip skaniai isvirti svieziu zirniu sriubyte?
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2009 07 21, 11:00)
Kaip skaniai isvirti svieziu zirniu sriubyte?

nežinau.. aš tai dažnai tuos šaldytus šviežius žirniukus dedu kaip pagardą sriubytei.. bet mes jos nevadinam žirnių sriuba... blush2.gif
Atsakyti