Kame paslaptis... kaip skaniai išvirti žirnių (ne šviežių) sriubą, kad tie žirniai nesuvirtų (kiap man visada pavyksta)? ta prasme kaip dar spėt bulvikes su morkytės sudėt nespėjus tiems žirniams suvirti???
Ačiū už ats.
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 11, 22:18)
Kame paslaptis... kaip skaniai išvirti žirnių (ne šviežių) sriubą, kad tie žirniai nesuvirtų (kiap man visada pavyksta)? ta prasme kaip dar spėt bulvikes su morkytės sudėt nespėjus tiems žirniams suvirti???
Ačiū už ats.
Ačiū už ats.
As,zirnius visad pamerkiu,dazniausiai is vakaro,nemegstu skaldytu zirniu,aisku valgau,bet prijauciu cieliems zirniams.
Sudejus zirniusvisad idedu sviesto,bet dazniausiai pilu alejaus.
Morkas visad kepini dazniausiai ant sviesto,butinai i zirniu sriuba visad dedu ciberzoles,ji sriubai suteikia gera skoni,.
Kad zirniai nepervirtu juos reikia virti ant nedideles ugnies.
Verdant reik ragauti,kokio jie yra kietumo,ir suspes isvirti ,kad ir su mesyte verdu zirnius,baigiant idedu sviesto,jis sriubai suteikia gera skoni.
Linki skanios zirniu sriubos.
QUOTE(regna @ 2009 07 11, 22:33)
et, šian jau nespėsiu jų užmerkt. šiandien užmerksiu ir ryt jau išbandysim visus patarimus (sviestą ir ciberžolę)
bet kiek laiko maždaug tei žirniai verda kai būna užmerkti pernakt???
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 13, 12:43)
et, šian jau nespėsiu jų užmerkt. šiandien užmerksiu ir ryt jau išbandysim visus patarimus (sviestą ir ciberžolę)
bet kiek laiko maždaug tei žirniai verda kai būna užmerkti pernakt???
bet kiek laiko maždaug tei žirniai verda kai būna užmerkti pernakt???
Tiksliai negaliu pasakyti,bet,as skanauju ziuriu,kad nepervirtu,nes pas mane pervirtu nemegsta.
Galiu pasakyti,kad mirkyti zirniai,verda maziau,turiu omenyje cielus zirnius.
QUOTE(regna @ 2009 07 11, 22:33)
Linki skanios zirniu sriubos.
nežinau kas kaip, bet pirmąkart pavyko. o ciberžolė ir sviestas šiotje sriuboje dėkui už idėjas
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 14, 21:13)
nežinau kas kaip, bet pirmąkart pavyko. o ciberžolė ir sviestas šiotje sriuboje dėkui už idėjas
Prasome, .gera,kad patiko i
Linkiu,kad vasara atrastai geru ,nauju ideju ir,pasidalintai su mumis.
QUOTE(aguonele @ 2009 07 10, 19:34)
Isbandziau siandien Valentinos grikiu sriuba su vistiena... ka galiu pasakyti NERALIAI SKANI megstu tokias socias sriubas. Truputi pasikeiciau pagal save: nedejau nei grietines nei grietineles, o gera sauksta lydyto surio .Man jis labai tinka i sriubas. Aciu uz si recepta
Sudomino sita sriubyte, labai skaniai atrodo
As tai siandien LAPYNES issiviriau Labai skaniai su sunum lapnojom
Kaip skaniai isvirti svieziu zirniu sriubyte?
QUOTE(virgutej @ 2009 07 21, 11:00)
Kaip skaniai isvirti svieziu zirniu sriubyte?
nežinau.. aš tai dažnai tuos šaldytus šviežius žirniukus dedu kaip pagardą sriubytei.. bet mes jos nevadinam žirnių sriuba...