Šiandiena,viriau šviežių barštelių sriubytę,labai skani gavosi,norėčiau pasidalinti.
turguje pirkau barštelių su lapais,svogūno laiškų su galvutėmis.
Užvirinau vandenį,įdėjau sviesto nedidelį gabalėlį{kaimiško}
Supjausčiau nedidelę nuvalytą bulvę.
Jai pavirus įdėjau nuplautos citrinos gabalėlį,paviriau.
Keptuvėje{ant sviesto}pakepinau svogūno smulkintas galvutes,supjaustytus burokėlių gumbelius,patroškinau.
Sudėjau susmulkintą kepto kalakuto mėsytę+supjaustytą nedidelį pomidorą,patroškinau.
Išėmiau citriną,į verdamą turinį supyliau visą masę iš keptuvės.
Supjausčiau baršteliųkotelius+lapelius,viriau ant nedidelės ugnies.
Pavirus įbėriau druskos,pipirų.
Sriubą pateikiant užbalinau pienuku,kas norėjo įsidėjo grietinės.
Paskaninau žieminio česnako laiškais{smulkintais}.
Skonis nuostabus,gal patiks.