sveikute,
gal zinote kaip pagaminti surio sriuba?
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 04, 17:12)
ką tik sukirtau pilną bliūdą labai skani sriubytė
QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 05, 11:55)
ką tik sukirtau pilną bliūdą labai skani sriubytė
Smagu, kad ir tau patiko
kazkaip zirniais pakvipo
QUOTE(viktorija1995 @ 2009 05 01, 20:35)
Labas vakarėlis,
aš žinau kaip daryti vokišką sūrio sriubą...
Reikia poro, pievagrybių, faršo, sultinio ir lydyto sūrelio, aš dedu du pakelius...
Užvirti sultinį, įdėti porus, pavirti kol jie suminkštės, po to įdėti supjaustytus pievagrybius ir pakepintą faršą (kepinu be jokių riebalų ir prieskonių) pavirti 5-10min ir tada dėti sūrelį ir virti kol išsilydys...
QUOTE(Pravda @ 2009 05 11, 21:35)
Labas vakarėlis,
aš žinau kaip daryti vokišką sūrio sriubą...
Reikia poro, pievagrybių, faršo, sultinio ir lydyto sūrelio, aš dedu du pakelius...
Užvirti sultinį, įdėti porus, pavirti kol jie suminkštės, po to įdėti supjaustytus pievagrybius ir pakepintą faršą (kepinu be jokių riebalų ir prieskonių) pavirti 5-10min ir tada dėti sūrelį ir virti kol išsilydys...
aš žinau kaip daryti vokišką sūrio sriubą...
Reikia poro, pievagrybių, faršo, sultinio ir lydyto sūrelio, aš dedu du pakelius...
Užvirti sultinį, įdėti porus, pavirti kol jie suminkštės, po to įdėti supjaustytus pievagrybius ir pakepintą faršą (kepinu be jokių riebalų ir prieskonių) pavirti 5-10min ir tada dėti sūrelį ir virti kol išsilydys...
mmm turetu buti skanu.....
QUOTE(Pravda @ 2009 05 11, 21:35)
Labas vakarėlis,
aš žinau kaip daryti vokišką sūrio sriubą...
Reikia poro, pievagrybių, faršo, sultinio ir lydyto sūrelio, aš dedu du pakelius...
Užvirti sultinį, įdėti porus, pavirti kol jie suminkštės, po to įdėti supjaustytus pievagrybius ir pakepintą faršą (kepinu be jokių riebalų ir prieskonių) pavirti 5-10min ir tada dėti sūrelį ir virti kol išsilydys...
aš žinau kaip daryti vokišką sūrio sriubą...
Reikia poro, pievagrybių, faršo, sultinio ir lydyto sūrelio, aš dedu du pakelius...
Užvirti sultinį, įdėti porus, pavirti kol jie suminkštės, po to įdėti supjaustytus pievagrybius ir pakepintą faršą (kepinu be jokių riebalų ir prieskonių) pavirti 5-10min ir tada dėti sūrelį ir virti kol išsilydys...
šiandien išbandžiau tikrai nuostabi sriubytė
Sveikos kulinares
Noriu pasidalint ir as savo isbandytais receptukais,tik as nemoku nuotraukyciu ikelt
Cia musu megstama sriuba:
Svieziu kopustu ir grybu sriuba
500g.mesos,sauja svieziu grybu,0,5 guzes kopusto,3-4 bulves,morka,svogunu laisku,saliero sakele,sviesto,2 lauro lapeliai,keli pipiru zirneliai.Skaninti:grietine,prieskoniu misiniu.
Mesa ir bulves supjaustykite nedideliais kubeliais,berkite i verdanti vandeni ir isvirkite sultini.Tuo metu,kol verda sultinys,svieste apkepkite morkas sutarkuotas per burokine tarka,susmulkintus svogunu laiskus(galima ir svogunus,nebutinai laiskus) ir sviezius grybus.Supjaustykite kopusta.I sultini dekite ka apkepinote,kopusta,saliero sakele,lauro lapelius ir pipirus.Dar pavirkite.Skaninkite priskoniais ir grietine.Skanaus
Tikiuosi jums taip pat patiks,kaip ir mums
Noriu pasidalint ir as savo isbandytais receptukais,tik as nemoku nuotraukyciu ikelt
Cia musu megstama sriuba:
Svieziu kopustu ir grybu sriuba
500g.mesos,sauja svieziu grybu,0,5 guzes kopusto,3-4 bulves,morka,svogunu laisku,saliero sakele,sviesto,2 lauro lapeliai,keli pipiru zirneliai.Skaninti:grietine,prieskoniu misiniu.
Mesa ir bulves supjaustykite nedideliais kubeliais,berkite i verdanti vandeni ir isvirkite sultini.Tuo metu,kol verda sultinys,svieste apkepkite morkas sutarkuotas per burokine tarka,susmulkintus svogunu laiskus(galima ir svogunus,nebutinai laiskus) ir sviezius grybus.Supjaustykite kopusta.I sultini dekite ka apkepinote,kopusta,saliero sakele,lauro lapelius ir pipirus.Dar pavirkite.Skaninkite priskoniais ir grietine.Skanaus
Tikiuosi jums taip pat patiks,kaip ir mums
Viena variacija gazpacho tema
Trumpai pakepinti tris pomidorus, pusę svogūno, pusę paprikos, dvi skilteles česnako, paskrudinti baltos duonos be plutos.
Susmulkinti, taip pat trumpą agurką, avokadą.
Įdėti druskos, pipirų, įpilti pagal skonį sultinio, vandens, aliejaus, pomidorų sulčių.
Taip pat galima įdėti poro, saliero šaknies.
Paskaninti grietine, tiekti
Trumpai pakepinti tris pomidorus, pusę svogūno, pusę paprikos, dvi skilteles česnako, paskrudinti baltos duonos be plutos.
Susmulkinti, taip pat trumpą agurką, avokadą.
Įdėti druskos, pipirų, įpilti pagal skonį sultinio, vandens, aliejaus, pomidorų sulčių.
Taip pat galima įdėti poro, saliero šaknies.
Paskaninti grietine, tiekti
Gal kas zino kaip virti cili sriuba tokia kaip kaune verda Tetules sriubineje? Su pupelem, jautiena.. vienzo labai skani