Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(aguonele @ 2009 03 25, 19:37)
Seniai pamirsta brokoliu sriuba:

dar liko? jei neliko eik nauja virti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 25, 20:37)
Seniai pamirsta brokoliu sriuba:

Susipjaustyti norimo dydzio 3 bulves, vistienos krutinele ir svoguna.Sudeti i puoda ir trumpai pakepinti ant sauksto sviesto.(as dar ir cesnako ipjausciau.Deti brokolio, uzpilti viska vandeniu , mesti vistienos buljono kubeli, astrios peperoni truputi(naudoju dziovintas as).kai bulves suminksteja deti pora saukstu lydyto surio ir trumpam dar pakaitinti kol suris issilydys. skanaus

Norejau paklausti o koki lydyta suri cia dedat? Ar cia kaip lydyti sureliai ar kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 26, 15:48)
Norejau paklausti o koki lydyta suri cia dedat? Ar cia kaip lydyti sureliai ar kaip  blush2.gif

as dedu paprasta lygyta sureli thumbup.gif
Atsakyti
oi jau sriubytes neliko user posted image nemegstu antra diena sriubu, tai bandau tik tam kartui virti... blush2.gif bet jei uzsuksit, tai butinai sviezios isvirsiu user posted image

o lydyta suri naudoju be jokiu priedu..sykart namie neturejau tepamo, tai idejau 2 lapelius lydyto ir tiko kuo puikiausiai .
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 03 26, 23:41)
oi jau sriubytes neliko user posted image nemegstu antra diena sriubu, tai bandau tik tam kartui virti... blush2.gif

Siulau savo mamos sriuba.Man tai ji megiamiausia ax.gif Isverdam is kauliuko mesos sultini(jautienos arba kiaulienos).I sultini dedam po lygiai skaldytu zirniu ir nesmulkintu perliniu kruopu.Zirniu ir kruopu reikia deti tiek,kad isvirus iseitu tirsta kose.Isvirus kosei dedame i lekstes ir valgome uzpyle saltu pienu.Skanaus smile.gif
Atsakyti
o as taip uzsimaniau zacirkos thumbup.gif einu virt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Darzoviu sriuba

*vistienos slauneles
*morka didele
*dvi bulves
*petrazoles saknies
*sauja saldytu zirneliu
*sauja saldytu kalafijoru
*saujale megiamu makaronu

Isvirti vistienos slaunele su svogunu, pipirais ir lauro lapu.Isemus susmulkinti,tada deti visas darzoves,buljono kubeli ir virti kol isvirs.Pabaigoj ispausti cesnako,nukelti nuo ugnies ir uzdengus leisti porai min pastoveti.

user posted image


Atsakyti
aguonele, erzinies su tom savo sriubom cool.gif
Atsakyti
Nea , as tik be ju negaliu gyventi user posted image
Atsakyti
sveikos virejos, gal kas turit koki žuvienes recepta, siandien prisipirkau upetakiu, tai liko galvyciu ir uodegyciu, gi dabar viska reikia taupyti, tai lauk nemesi , sugalvojau kad reiktu šeimai žuviene išvierti
Atsakyti
Sveikos virejos,as siandien sumasciau isvirti jau tikrai uzmirsta ir nemadinga sriuba:taip vadinama ,,rasolnika".
Niviriau kauliuku sultini,sudejau perlines kuopas,bulves,morkytes,apviriau,o i pabaiga pjaustytu raugintu agurku,paskaninau petrazolem. thumbup.gif
Skanaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 24, 16:38)
Trinta pievagrybių sriuba

1 vidutinio susmulkinto svogūno
pusės susmulkinto poro
200g supjaustytų pievagrybių
2 susmulkintų česnako skiltelių
sviesto arba aliejaus kepimui
100ml vyno (nebūtina)
1l sultinio
100ml grietinėlės
druskos, pipirų

Ant vidutinės ugnies puode ištirpdykite sviestą ar įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną bei porą ir kepkite 5-10 min., kol suminkštės. Sudėkite grybus ir česnaką, karts nuo karto pamaišant pakepkite dar 5 minutes. Jei naudosite, supilkite vyną ir nugarinkite, kol puodo dugne beveik nebeliks skysčio. Supilkite sultinį, jei norite, galite įmesti lauro lapelį ir šakelę čiobrelio, tačiau nepamirškite jų ištraukti prieš sutrinant sriubą. Virkite sriubą 20 minučių ir po to gerai sutrinkite ją blenderiu. Supilkite grietinėlę ir pagardinkite druska bei pipirais. Sriubą patiekiau su sluoksniuotos tešlos ir Parma kumpio lazdelėmis. Skanaus!


ką tik viriau šią sriubą - skanumėlis thumbup.gif
dėkui už receptą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 29 kovo 2009 - 20:10