Itališka sriuba Minestroni Reikės: 1 cukinijos 1 moros 1 baklažano (naudojau puse) pora saujų šparaginių pupelių pora saujų makaronai 70 g pomidorų pasta druska pipirai sultinio kubeliai prieskoniai
Puode užviriname vandens ir sudedame sultinio kubelių. Daržoves: cukiniją, morką ir baklažaną supjaustome mažais kubelias.Sudedame daržoves ir pomidorų pastą į keptuvę ir apkepiname. Sudedame į puodą,taip pat sudedam šparagines pupeles.Ir sudedam makaronus (naudojau smulkius plonus) ir prieskonius .Paverdame dar kelias minutes ir skanaus!
siandien nei laiko nei produktu sriubai neturejau. Tai pora bulviu kubeliais supjausciau, ir su brokoliais isviriau, aisku siek tiek zoleliu, paskui viska su blenderiu sutryniau, Gavosi tokia egzotiska zalia, sveika ir labai skani trinta sriuba. na o kai dar dziovintos duonos kubeliu pora imeciau - visai kaip restorane vaizdelis Pasirodo genialu-kas paprasta.
mamytes padekite baigesi mano kulinarines ismones, nebezinau kokia virti sriubyte. skaitinejau Jusu receptus, ir dauguma tirstos sriubos, o mano vyrai ju nemegsta gal turite kokiu skaniu receptuku netirstu sriubyciu. buciau labai dekinga, jei saunios mamytes man padetu rasti skanu neimantru recepteli, skanios netirstos sriubytes jei galima pasiulymus imeskite i AZ
mamytes padekite baigesi mano kulinarines ismones, nebezinau kokia virti sriubyte. skaitinejau Jusu receptus, ir dauguma tirstos sriubos, o mano vyrai ju nemegsta gal turite kokiu skaniu receptuku netirstu sriubyciu. buciau labai dekinga, jei saunios mamytes man padetu rasti skanu neimantru recepteli, skanios netirstos sriubytes jei galima pasiulymus imeskite i AZ
Itališka sriuba Minestroni
Reikės:
1 cukinijos
1 moros
1 baklažano (naudojau puse)
pora saujų šparaginių pupelių
pora saujų makaronai
70 g pomidorų pasta
druska
pipirai
sultinio kubeliai
prieskoniai
Puode užviriname vandens ir sudedame sultinio kubelių.
Daržoves: cukiniją, morką ir baklažaną supjaustome mažais kubelias.Sudedame daržoves ir pomidorų pastą į keptuvę ir apkepiname. Sudedame į puodą,taip pat sudedam šparagines pupeles.Ir sudedam makaronus (naudojau smulkius plonus) ir prieskonius .Paverdame dar kelias minutes ir skanaus!
Itališka sriuba Minestroni
Reikės:
1 cukinijos
1 moros
1 baklažano (naudojau puse)
pora saujų šparaginių pupelių
pora saujų makaronai
70 g pomidorų pasta
druska
pipirai
sultinio kubeliai
prieskoniai
Puode užviriname vandens ir sudedame sultinio kubelių.
Daržoves: cukiniją, morką ir baklažaną supjaustome mažais kubelias.Sudedame daržoves ir pomidorų pastą į keptuvę ir apkepiname. Sudedame į puodą,taip pat sudedam šparagines pupeles.Ir sudedam makaronus (naudojau smulkius plonus) ir prieskonius .Paverdame dar kelias minutes ir skanaus!
Avinžirnių sriuba su mėsos kukuliukais įdarytais džiovintais grybais. avinžirnių{pusė stiklinės}-užmerkiau iš vakaro, džiovintų grybų sauja{užmerkiu iš vakaro}, kalakutienos faršo{ruošiu patinamuose} poro{gabalėlis}, morka{nedidelė} paprikos{pusė], baltų pipirų, krapų, druskos, morkos, Į dubenį supilame vandenį suberiame avinžirnius. Iš faršo paruošiame kukuliukus [kuriuos įdarome išvirtais,pakepintais,džiovintais grybais,patroškintais su paprika ,poru,morka] Sudedame į avinžirnių sriubą,pasūdome,papiriname. Išvirusią sriubą paskaninti krapais,grietine.