Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

4u.gif Jazzcat 4u.gif -ydomus sriubos receptukas.
Atsakyti
Itališka sriuba „Minestroni“
user posted image
Reikės:
1 cukinijos
1 moros
1 baklažano (naudojau puse)
pora saujų šparaginių pupelių
pora saujų makaronai
70 g pomidorų pasta
druska
pipirai
sultinio kubeliai
prieskoniai

Puode užviriname vandens ir sudedame sultinio kubelių.
Daržoves: cukiniją, morką ir baklažaną supjaustome mažais kubelias.Sudedame daržoves ir pomidorų pastą į keptuvę ir apkepiname. Sudedame į puodą,taip pat sudedam šparagines pupeles.Ir sudedam makaronus (naudojau smulkius plonus) ir prieskonius .Paverdame dar kelias minutes ir skanaus! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 18 kovo 2009 - 17:50
QUOTE(Dajli @ 2009 03 18, 17:46)

oj, kaip skaniai atrdo, bus isbandyta, nes labai megstu iv. sriubas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 03 18, 17:46)

niam niam tongue.gif išbandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 18 kovo 2009 - 21:14
siandien nei laiko nei produktu sriubai neturejau. Tai pora bulviu kubeliais supjausciau, ir su brokoliais isviriau, aisku siek tiek zoleliu, paskui viska su blenderiu sutryniau, Gavosi tokia egzotiska zalia, sveika ir labai skani trinta sriuba.
na o kai dar dziovintos duonos kubeliu pora imeciau - visai kaip restorane vaizdelis smile.gif Pasirodo genialu-kas paprasta.
Atsakyti
mamytes padekite smile.gif baigesi mano kulinarines ismones, nebezinau kokia virti sriubyte. skaitinejau Jusu receptus, ir dauguma tirstos sriubos, doh.gif o mano vyrai ju nemegsta doh.gif gal turite kokiu skaniu receptuku netirstu sriubyciu. buciau labai dekinga, jei saunios mamytes man padetu rasti skanu neimantru recepteli, skanios netirstos sriubytes wub.gif jei galima pasiulymus imeskite i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 19 kovo 2009 - 15:36
QUOTE(NIKKAA @ 2009 03 19, 16:35)
mamytes padekite smile.gif baigesi mano kulinarines ismones, nebezinau kokia virti sriubyte. skaitinejau Jusu receptus, ir dauguma tirstos sriubos,  doh.gif o mano vyrai ju nemegsta  doh.gif  gal turite kokiu skaniu receptuku netirstu sriubyciu. buciau labai dekinga, jei saunios mamytes man padetu rasti skanu neimantru recepteli, skanios netirstos sriubytes wub.gif jei galima pasiulymus imeskite i AZ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai dek viska ta pati,tik zymiai mazesniai kiekias ir gausis skysta sriuba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 03 18, 19:46)
user posted image
Reikės:
1 cukinijos
1 moros
pora saujų makaronai
70 g pomidorų pasta
druska
pipirai
sultinio kubeliai
prieskoniai
Daržoves: cukiniją, morką ir baklažaną supjaustome mažais kubelias.Sudedame daržoves ir pomidorų pastą į keptuvę ir apkepiname. Sudedame į puodą,taip pat sudedam šparagines pupeles.Ir sudedam makaronus (naudojau smulkius plonus) ir prieskonius .Paverdame dar kelias minutes ir skanaus! smile.gif

reiks isbandyti thumbup.gif pas mus siandien burokeliu sriuba ant stalo garuoja, tik,kad foto aparato po ranka neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 03 18, 18:46)
user posted image
Reikės:
1 cukinijos
1 moros
pora saujų makaronai
70 g pomidorų pasta
druska
pipirai
sultinio kubeliai
prieskoniai

Kaip skaniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Avinžirnių sriuba su mėsos kukuliukais įdarytais džiovintais grybais.
avinžirnių{pusė stiklinės}-užmerkiau iš vakaro,
džiovintų grybų sauja{užmerkiu iš vakaro},
kalakutienos faršo{ruošiu patinamuose}
poro{gabalėlis},
morka{nedidelė}
paprikos{pusė],
baltų pipirų,
krapų,
druskos,
morkos,
Į dubenį supilame vandenį suberiame avinžirnius.
Iš faršo paruošiame kukuliukus [kuriuos įdarome išvirtais,pakepintais,džiovintais grybais,patroškintais su paprika ,poru,morka]
Sudedame į avinžirnių sriubą,pasūdome,papiriname.
Išvirusią sriubą paskaninti krapais,grietine.

,
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galit pasakyti kokios skanios zuvienes recepta ir kaip ten ja paruosti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nelly13 @ 2009 03 20, 21:56)
Sveikutes, gal kas galit pasakyti kokios skanios zuvienes recepta ir kaip ten ja paruosti  rolleyes.gif

paieskok man rodos yra atskira tema apie zuviene 4u.gif
Atsakyti