Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(kashara @ 2009 02 25, 17:51)
tai kazkada ta sriubyte padariau skysta tai nieks newalge teko wirt ryzius ir det i sriuba smile.gif

cia apie kokia kalba eina? g.gif
Atsakyti
apie pomidorine smile.gif
Atsakyti
siandienos sriubyte Baklazanu su kalakutiena:
0,5kg kalakuto file
2-3 baklazanu
1-2 swogunai
sultinio (kam patinka kubeliai,o kas netingi pats issiwerda)
truputi raudo.no wyno
soju padazas prieskoniai

baklazanus supjaustyt kubeliai ir pasudzius palaikyt kokiu 10,min tada perplaut ir del kept i keptuwe.atskirai pakepint swogunus mesa ir gabaliuka poro.kept kol suminksteja bet dar neiskepa.tada wiska det i puoda su sultiniu det prieskonius wyna,soju padaza.ir wirt kol mesa wisai suminkstes.mano mama dar baigiant wirt ipila krakmolo.tai gaunasi ale kiniska smile.gif
Atsakyti
Gal kamKaune teko valgyti sriubas tetules sriubineje? Ka apie ja monot?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 27, 13:44)
Gal kamKaune teko valgyti sriubas tetules sriubineje? Ka apie ja monot?

O kurioje vietoje yra ta sriubine? Pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasipasakosiu, kokia skania sriubyte as vakar pagaminau:

Nuviriau rukyta karka su druskyte, pipiriukais, keliais lauro lapais ir pora "cielu" svogunu.

I ta sultinuka idejau bulvyciu, raugintu kopustu, keleta tarkuotu morkyciu, pomidora ir marinuotu tarkuotu burokeliu puslitriuka. Prieskoniu be abejo. Paprasta ir siaubingai skanu. Kai neverdu karkos, tada imetu lasinio gabala, sultinio kubeli...

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 02 27, 14:14)
O kurioje vietoje yra ta sriubine? Pirma karta girdziu  g.gif

cia ta kur yra senamiestyje arba maironio gatveje? jei ta tai sriubytes super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aha, apie ta snekejau! wink.gif Man irgi ten patinka, nors karta teko valgyti gazpacho tai nusivyliau...
Atsakyti
man labai patinka sriubos, kuo tirstesnes tuo geriau biggrin.gif
imesiu viena receptuka. man labai skanu. (aisku MAN NESKANIU neverdu lotuliukas.gif )

Lęšių sriuba su kariu

150 g virtų lęšių (pirkau virtus bei uzdarytus puses litro stiklainiuke. bet siuo metu negaleciau pasakyti, kur ju rasti LT), 100 g brokolio, 3 pomidorai, 2 dvi morkos, vienas griežtis, svogunas, litras daržovių sultinio (ar vandens), po vieną šaukštą kario, pertažolių ir kmynų sėklų, druskos, pipirų.

Daržoves prieš verdant apkepti aliejuje. Sudeti likusius ingridientus, virti kol suminkstes. Kmynu seklu neturiu, tai kiek viriau, dejau maltu kmynu. be griezcio man irigi skonis nenukentejo smile.gif

skanaus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 03 01, 09:45)
man labai patinka sriubos, kuo tirstesnes tuo geriau  biggrin.gif
imesiu viena receptuka. man labai skanu. (aisku MAN NESKANIU neverdu  lotuliukas.gif )
Lęšių sriuba su kariu

skaniai skamba

as nesu macius virtu lesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 01, 08:55)
skaniai skamba

as nesu macius virtu lesiu  g.gif

manau, nieko nesugadintu avinzirniai smile.gif arba isvirti lesius, veliau ideti darzoves. arba visai be lesiu... ai, nera grieztu ribu schmoll.gif
Atsakyti
Burokeliu sriubyte 4u.gif

Sutarkuojam virtus burokelius, kubeliais supjaustom bulves. I vadeni dedam buvles, kai siek tiek apminkstes dedam tarkuotus burokelius ir bulijona. Gardinam su grietine 4u.gif

user posted image

mes sia sriubyte valgom labai daznai, nes dukrytes ir mano megstamiausia biggrin.gif
Atsakyti