Aštri sriuba
0,6 faršo (kiaulienos ir jautienos)
3 raudonosios paprikos (galima deti ir kt spalvų)
2 čili pipiriukai
2 skardinės pupelių ( baltų ir rudų)
1 indelis saldžiarūščio pomidorų padažo
1/2 indelis aštraus pomidorų padažo
200g fermentinio sūrio
pipirai, druska
česnakas
Kubelis sultinio
Pakepiname faršą (įdedame druskos, pipirų). Pakepintą faršą sudedame į verdantį sultinį. Pakepiname paprikas ir čili pipiriukus, kai šie suminkštėja supilti saldžiarūgštį padažą ir dar kelias minutes patroškinti. Sudedame paprikas į puodą ir paverdame šiek tiek. Jei dar reikia sudedame likusį pomidorų padažą(jei norite lb aštrios), išspaudžiame česnaką, sudedame pupeles ir dar paverdame.
Į sriubos dubenėlį dedame šiek tiek tarkuoto sūrio.
Skanaus
Pa mane siandien taip pat kopustiene. Tik as be mesytes, tik su sultiniu.
i astria sriuba dar dedu konservuotu kukuruzu.Labai liuks gaunasi-tokie traskiai:).Si sriuba mano vyro mylimiausia.
QUOTE(Eimy @ 2008 09 23, 17:19)
Aštri sriuba
0,6 faršo (kiaulienos ir jautienos)
3 raudonosios paprikos (galima deti ir kt spalvų)
2 čili pipiriukai
2 skardinės pupelių ( baltų ir rudų)
1 indelis saldžiarūščio pomidorų padažo
1/2 indelis aštraus pomidorų padažo
200g fermentinio sūrio
pipirai, druska
česnakas
Kubelis sultinio
Pakepiname faršą (įdedame druskos, pipirų). Pakepintą faršą sudedame į verdantį sultinį. Pakepiname paprikas ir čili pipiriukus, kai šie suminkštėja supilti saldžiarūgštį padažą ir dar kelias minutes patroškinti. Sudedame paprikas į puodą ir paverdame šiek tiek. Jei dar reikia sudedame likusį pomidorų padažą(jei norite lb aštrios), išspaudžiame česnaką, sudedame pupeles ir dar paverdame.
Į sriubos dubenėlį dedame šiek tiek tarkuoto sūrio.
Skanaus
0,6 faršo (kiaulienos ir jautienos)
3 raudonosios paprikos (galima deti ir kt spalvų)
2 čili pipiriukai
2 skardinės pupelių ( baltų ir rudų)
1 indelis saldžiarūščio pomidorų padažo
1/2 indelis aštraus pomidorų padažo
200g fermentinio sūrio
pipirai, druska
česnakas
Kubelis sultinio
Pakepiname faršą (įdedame druskos, pipirų). Pakepintą faršą sudedame į verdantį sultinį. Pakepiname paprikas ir čili pipiriukus, kai šie suminkštėja supilti saldžiarūgštį padažą ir dar kelias minutes patroškinti. Sudedame paprikas į puodą ir paverdame šiek tiek. Jei dar reikia sudedame likusį pomidorų padažą(jei norite lb aštrios), išspaudžiame česnaką, sudedame pupeles ir dar paverdame.
Į sriubos dubenėlį dedame šiek tiek tarkuoto sūrio.
Skanaus
Oi Eimy labai labai dekui uz receptuka , mano vaikinui labai patinka ashtri sriubyte.visad kai nueinam kur, uzsisakineja.dabar galesiu pagamint
Prasideda sociuju sriubu metas
As viriau zirniene ...
250 g geltonu zirniu (naudoju kuriu nereikia uzmerkti is vakaro )
1 1/2 vandens su buljonu
morka,bulve
mesytes,petrazoliu,druskos,pipiru..
Geltonus zirnelius viriau apie 50 min ,tada sudejau bulves ir morkas kubeliais,imeciau buljono kubeli ir viriau kol bulves suminkstejo ~15 min.Tada 2 samcius zirniu mases isgriebiau ir sutryniau blenderiu, pyliau atgal i sriuba,idejau mesytes, petrazoliu ir kokiu dar truko prieskoniu.pora min paviriau ir vsio Gavos labai skani ir soti sriuba..
As viriau zirniene ...
250 g geltonu zirniu (naudoju kuriu nereikia uzmerkti is vakaro )
1 1/2 vandens su buljonu
morka,bulve
mesytes,petrazoliu,druskos,pipiru..
Geltonus zirnelius viriau apie 50 min ,tada sudejau bulves ir morkas kubeliais,imeciau buljono kubeli ir viriau kol bulves suminkstejo ~15 min.Tada 2 samcius zirniu mases isgriebiau ir sutryniau blenderiu, pyliau atgal i sriuba,idejau mesytes, petrazoliu ir kokiu dar truko prieskoniu.pora min paviriau ir vsio Gavos labai skani ir soti sriuba..
QUOTE(aguonele @ 2008 10 03, 16:58)
Prasideda sociuju sriubu metas
As viriau zirniene ...
250 g geltonu zirniu (naudoju kuriu nereikia uzmerkti is vakaro )
1 1/2 vandens su buljonu
morka,bulve
mesytes,petrazoliu,druskos,pipiru..
Geltonus zirnelius viriau apie 50 min ,tada sudejau bulves ir morkas kubeliais,imeciau buljono kubeli ir viriau kol bulves suminkstejo ~15 min.Tada 2 samcius zirniu mases isgriebiau ir sutryniau blenderiu, pyliau atgal i sriuba,idejau mesytes, petrazoliu ir kokiu dar truko prieskoniu.pora min paviriau ir vsio Gavos labai skani ir soti sriuba..
As viriau zirniene ...
250 g geltonu zirniu (naudoju kuriu nereikia uzmerkti is vakaro )
1 1/2 vandens su buljonu
morka,bulve
mesytes,petrazoliu,druskos,pipiru..
Geltonus zirnelius viriau apie 50 min ,tada sudejau bulves ir morkas kubeliais,imeciau buljono kubeli ir viriau kol bulves suminkstejo ~15 min.Tada 2 samcius zirniu mases isgriebiau ir sutryniau blenderiu, pyliau atgal i sriuba,idejau mesytes, petrazoliu ir kokiu dar truko prieskoniu.pora min paviriau ir vsio Gavos labai skani ir soti sriuba..
mano mama tokia gamindavo tik be mesytes..pati skaniausia srubyte
sveikos, mergaitės
gal kuri žinote, kaip išvirti meksikietišką sriubytę?
gal kuri žinote, kaip išvirti meksikietišką sriubytę?
Meksikietiškos sriubos
http://kadtaunebutul...ika-sriuba.html
http://gyvenam.blogs...ika-sriuba.html
http://www.skanus.lt/receptas-2133
http://www.spice.lt/...c...71&Itemid=1
http://209.85.135.10...2...;cd=6&gl=lt
http://receptai.lt/i...a...&Itemid=148
http://www.manorecep...sos-sriuba.html
http://www.virejai.l...veiksmas=rodyti
http://www.bernardin...=articles/61209
http://receptai.man....ietiska-sriuba/
http://kadtaunebutul...ika-sriuba.html
http://gyvenam.blogs...ika-sriuba.html
http://www.skanus.lt/receptas-2133
http://www.spice.lt/...c...71&Itemid=1
http://209.85.135.10...2...;cd=6&gl=lt
http://receptai.lt/i...a...&Itemid=148
http://www.manorecep...sos-sriuba.html
http://www.virejai.l...veiksmas=rodyti
http://www.bernardin...=articles/61209
http://receptai.man....ietiska-sriuba/
[quote=Cinside,2008 10 05, 16:34]
Trinta cukinijų sriuba
istikruju-puiki sriuba. jau keleta metu tokia panasia verdu. Tiktai as pertrinu cukinija, morkas,svoguna. O bulves isverdu kubeliais sriuboje- ne tokia 'nuobodi' sriuba buna O kartais ir bulves kartu pertrinu, tai imetu saldytu zirneliu- labai grazu valgyti... na, ir skanu, zinoma
Cinside, visiskai esate teisi, kad si visai nekaloringa sriuba skoniu nenusileidzia riebioms sriuboms- tokia soti atrodo , o istikruju galima megautis i valias
Trinta cukinijų sriuba
istikruju-puiki sriuba. jau keleta metu tokia panasia verdu. Tiktai as pertrinu cukinija, morkas,svoguna. O bulves isverdu kubeliais sriuboje- ne tokia 'nuobodi' sriuba buna O kartais ir bulves kartu pertrinu, tai imetu saldytu zirneliu- labai grazu valgyti... na, ir skanu, zinoma
Cinside, visiskai esate teisi, kad si visai nekaloringa sriuba skoniu nenusileidzia riebioms sriuboms- tokia soti atrodo , o istikruju galima megautis i valias
darzoviene:
ivairios darzoves truputi patroskintos svieste,paskui uzpilamos sultiniu ir isverdamos,baigiant virti suberti saldytus zirnelius,isvirus sriuibai ir kiek ataus ispusti kelias skilteles cesnako.
ivairios darzoves truputi patroskintos svieste,paskui uzpilamos sultiniu ir isverdamos,baigiant virti suberti saldytus zirnelius,isvirus sriuibai ir kiek ataus ispusti kelias skilteles cesnako.