Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(regna @ 2009 02 13, 12:09)
Pieniška  kopūstų sriubytė
kopūsto gūžės,,
pora morkų,
saliero gabaliukas,
5-6bulvės{priklauso nuo dydžio},
sviesto geras šaukštas,
pieno,arba grietinėlės,
pagal skonį druskytės,
Kopūstą supjaustyti kvadratukais,,morkas griežinėliais,,bulvesir salierus kūbeliais.Daržoves,užpylus trupučiu vandensir pridėjus sviesto,išvirti:
pirmiausia dėti morkas,po to kopūstus,dar vėliau bulves ,vėliausiai-salierus.
Kai daržovės išvirs,užbalinti pienu arba grietinėle.
Tokias sriubas galima virti ir iš kitųkopūstinių daržovių,išskyrus raudongūžius kop9stus.

Aciu 4u.gif Niekad nebucia pagalvojus, kad salieras ieina ax.gif Bandysiu ryt pagaminti cool.gif
Atsakyti
4u.gif Oksanik 4u.gif prašome. 4u.gif
Skanios sriubytės 4u.gif
Atsakyti
Gal kas noretumet miso sriubos? As tai labai jos uzsimaniau, bet kai paieskinejau, elementariausios, be priedu neuztikau (aisku blogai ieskojau). Bet ir parduotuvej dar neuztiko akys jokios miso pastos ax.gif Ka i apie tai galetumet paporint g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirkau IKI neseniai miso su juros zolem kazkokiom.. o tu siaube siaube... niekada gyvenime daugiau jokiosmiso nevalgysiu!!! Taip neskanu buvo.. suru ir is viso kazkokia nesamone biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pieniska darzoviu sriuba

user posted image

reikes:

vistienos sultinio
kopusto
morkos
bulves
zirneliu
smulkiu makaronu

Issiverdam vistienos sultini (viriau is vistienos kulseliu, saliero, petrazoles saknies), dedam pjaustyta kopusta, po to apkepintas morkas ant sviesto, bulves, keleta minuciu paverdam ir sudedam makaronus, baigiant virti sudedam zrnelius (saldytu neturejau tai dejau konservuotus), idedam druskos, pipiru, nukaulijam vistiena ir siek tiek mesytes imetam i sriuba, papuosiam kapotom petrazolesm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 17, 16:14)
Pieniska darzoviu sriuba

Neryte, pieniška daržovių sriuba, o apie pieną nei žodelio g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2009 02 17, 20:54)
Neryte, pieniška daržovių sriuba, o apie pieną nei žodelio g.gif  4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu rimtai... baigiant virti sriubyte reikia uzbalinti pienu, as pilu daug jo ax.gif
Atsakyti
Mano isgalvota sriuba, arba tiesiog ragautu sriubu misinys smile.gif
Reikes:
Jautienes arba kitokio farso, as emiau 200gr.
Konservuotu pupeliu (raudonu)
Konservuotu kukuruzu
Uncle Bens arba panasaus saldziarugscio padazo stiklainiuko.
2-3 pomidoru
svoguno
druskos
pipiru

Pomidorus supjaustau gabaliukais, sumetu i verdanti vandeni [odeles nenulupineju, taip greiciau ir man ji valgant nemaiso wink.gif ] Paverdu apie 10 min, tada sudedu konservuotas pupeles, kukuruzus ir pakepinta farsa [pries tai ji pakepinau su smulkiai supjaustytais svoguniukas].Paverdu dar kokia 10-15 min. Veliausiai idedu stiklainiuka saldziarugscio padazo, druskos ir pipiru [man patinka astriai]. Paverdu kokias 5 min. Ir niam niam sriubyte gaunas. Skanaus wink.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 19, 15:28)
Mano isgalvota sriuba, arba tiesiog ragautu sriubu misinys smile.gif
Reikes:

man labai patiktu ax.gif
Atsakyti
Paragauk Neryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 19, 15:36)
Paragauk Neryte smile.gif

tai, kad saukstas per monitoriu nelenda hihihi.gif teks eiti savo turimos isipilti (siandien viriau rolleyes.gif )
Atsakyti
o stai ir maniske

Sriuba
user posted image
issiverdam sultini is vistu sparneliu, poro, saliero gumbo ir petrazoles saknies, isvirus, viska isimam ir sudedam i sultini pakepintas morkas su svogunu, bulvers kubeliais pjaustytas, paprika, puse cili pipiriuko, saliero stiebus, viska pavirti kokias 10 min. po to sudeti sublenderiuota dideli pomidora su petrazoles, krapais ir bazilija, ipilti pomidoru padazo su cesnakais (jei bus tik pomirodsu padazas tai cesnaka sublenderiuoti su pomirodu), iberiam druskos, pipiru ir skanaus ax.gif
user posted image
Atsakyti