Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

Pomidorienė biggrin.gif

Stiklainis naminių konc. pomidorų sulčių su pačiais pomidoriukais
Kepintas, prieskoniuotas faršas
Daug svogūnų
Morkų
Viena bulvė
Prieskoniai
Fermentinis sūris

user posted image

Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
o aš šiandien tokią kuklią sriubytę viriau, bet man labai skanu blush2.gif : bulvės,tarkuotos morkos, kubelis sultinio,šiektiek petražolių, ir kai baigia virti "įleidžiu" šaukštą lydyto sūrelio, pvz panemunės pievų. na man gardu ax.gif
Atsakyti
vakar viriau trinta pievagrybiu sriuba,gavosi labai skani ir soti,rekomenduoju bigsmile.gif
sriubai reikes:
1 susmulkinto svogūno
susmulkinto poro
supjaustytų pievagrybių
sviesto arba aliejaus kepimui
sultinio kubelio
grietinėlės
druskos, pipirų

svoguna ir pora pakepinti,tada ideti pievagrybius ir pakepinti kelias minutes. Tada i verdanti vandeni su kubeliu sultinio sudet darzoves ir virti kokias 15-20 min..tada viska sublenderiuot,ipilti grietineles,idet pagal skoni druskos ir pipiru,pakaitint kelias minutes ir skanaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 02 09, 11:04)
vakar viriau trinta pievagrybiu sriuba,gavosi labai skani ir soti,rekomenduoju  bigsmile.gif
sriubai reikes:
1 susmulkinto svogūno
susmulkinto poro
supjaustytų pievagrybių
sviesto arba aliejaus kepimui
sultinio kubelio
grietinėlės
druskos, pipirų


as sestadieni panasia viriau smile.gif bet as pievagrybius maisau su dziovintais grybais, tai buna laabai skanu thumbup.gif dar nededu poro, bet dedu patrazoliu ir cesnaku skilteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 02 09, 10:13)
as sestadieni panasia viriau smile.gif  bet as pievagrybius maisau su dziovintais grybais, tai buna laabai skanu thumbup.gif dar nededu poro, bet dedu patrazoliu ir cesnaku skilteliu ax.gif

as dejau dziovintu krapu (pamirsau paminet doh.gif )
gal su cesnakais ir skaniau,toks astresnis skonis gal...reikes kita karta pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 02 09, 11:19)
as dejau dziovintu krapu (pamirsau paminet  doh.gif )
gal su cesnakais ir skaniau,toks astresnis skonis gal...reikes kita karta pabandyt  rolleyes.gif

na taip, priduoda tokio pikantisko skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
Svieziu kopustu sriuba

user posted image
Reikes:

kopusto,
1-2 bulviu
1-2 pomidorai
1morka
1 svogunas
prieskoniai
2 sauksteliai kmynai
3-4 saukstai krapai
sultinio kubelis

Puode uzviriname vandens ir sudedame sultinio kubeli,pjaustyto kopusto ir bulves. Verdame 10min. Keptuveje pakepiname kubeliais supjaustyta svoguna ir sutarkuota morka. Sudedam i puoda. Taip pat idedam prieskoniu,kmynu, krapus ir supjaustyta pomidora. Ir dar paverdame ant silnos ugnies mazdaug 5 min. Skanaus!
Atsakyti
Savaitgali gaminau trinta bulviu sriuba is monkey-dinner blogo

fantastisko skonio sriuba ir skrebutis su Dijono garstyciom wub.gif

Rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Vakar viriau labai jau zemaitiska sriuba (jeigu ja galima sriuba pavadinti). Viena is mano skaniausiu sriubu, ir taip paprasta pagaminti.

Raugintu kopustu siupiniene

~5 bulves
0,5 l. raugintu kopustu
Sonines(skanu rukyta)
1 svogunas
Vanduo

Bulves nuskusti ir supjauscius gabaliukais, apvirti. Sudeti kopustus ir virti kol bulves taps visiskai minkstos. Sonine supjaustyti gabaliukais, apkepti su susmulkintu svogunu ir sukresti i sriuba, pavirti. Pries baigiant virti nupilti skysti, bulves sugrusti(turi gautis labai tirsta sriuba, beveik kaip bulviu kose). Jei per sausa, ipilti nuoviro. Padruskinti ir ismaisyti. Skanaus!

user posted image
Atsakyti
sigitawhatever,tavo sriuba-troskinys
SKANIAI atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2009 02 11, 09:09)
sigitawhatever,tavo sriuba-troskinys
SKANIAI atrodo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
noreciau isbandyt,bet neturiu raugintu kopustuku,deja unsure.gif
Atsakyti


Jums prireiks :
Vanduo 1.5 l
Bulvės 2 vnt
Ryžiai 50 g
Rūkyta kaimiška dešra ar kumpis 3-4 gabaliukai
Vištienos sultinys 3 kubeliai
Krapai


Veiksmai :
Į įkaitusį vandenį suberiame smulkiai supjaustytas bulves, 3-4 dešros (ar kumpio) gabaliukus, ryžius. Visa tai verdame apie 15 min. kol išverda bulvės ir ryžiai. Sudedame vištienos sultinį ir gerai išmaišome, verdame dar porą minučių. Pabaigoje suberiame smulkiai supjaustytus krapus (tinka ir kitokie žalumynai).Skanaus
Atsakyti