Pomidorienė
Stiklainis naminių konc. pomidorų sulčių su pačiais pomidoriukais
Kepintas, prieskoniuotas faršas
Daug svogūnų
Morkų
Viena bulvė
Prieskoniai
Fermentinis sūris
Labai skanu
o aš šiandien tokią kuklią sriubytę viriau, bet man labai skanu : bulvės,tarkuotos morkos, kubelis sultinio,šiektiek petražolių, ir kai baigia virti "įleidžiu" šaukštą lydyto sūrelio, pvz panemunės pievų. na man gardu
vakar viriau trinta pievagrybiu sriuba,gavosi labai skani ir soti,rekomenduoju
sriubai reikes:
1 susmulkinto svogūno
susmulkinto poro
supjaustytų pievagrybių
sviesto arba aliejaus kepimui
sultinio kubelio
grietinėlės
druskos, pipirų
svoguna ir pora pakepinti,tada ideti pievagrybius ir pakepinti kelias minutes. Tada i verdanti vandeni su kubeliu sultinio sudet darzoves ir virti kokias 15-20 min..tada viska sublenderiuot,ipilti grietineles,idet pagal skoni druskos ir pipiru,pakaitint kelias minutes ir skanaus
sriubai reikes:
1 susmulkinto svogūno
susmulkinto poro
supjaustytų pievagrybių
sviesto arba aliejaus kepimui
sultinio kubelio
grietinėlės
druskos, pipirų
svoguna ir pora pakepinti,tada ideti pievagrybius ir pakepinti kelias minutes. Tada i verdanti vandeni su kubeliu sultinio sudet darzoves ir virti kokias 15-20 min..tada viska sublenderiuot,ipilti grietineles,idet pagal skoni druskos ir pipiru,pakaitint kelias minutes ir skanaus
QUOTE(*B.A* @ 2009 02 09, 11:04)
vakar viriau trinta pievagrybiu sriuba,gavosi labai skani ir soti,rekomenduoju
sriubai reikes:
1 susmulkinto svogūno
susmulkinto poro
supjaustytų pievagrybių
sviesto arba aliejaus kepimui
sultinio kubelio
grietinėlės
druskos, pipirų
sriubai reikes:
1 susmulkinto svogūno
susmulkinto poro
supjaustytų pievagrybių
sviesto arba aliejaus kepimui
sultinio kubelio
grietinėlės
druskos, pipirų
as sestadieni panasia viriau bet as pievagrybius maisau su dziovintais grybais, tai buna laabai skanu dar nededu poro, bet dedu patrazoliu ir cesnaku skilteliu
QUOTE(suntea7 @ 2009 02 09, 10:13)
as sestadieni panasia viriau bet as pievagrybius maisau su dziovintais grybais, tai buna laabai skanu dar nededu poro, bet dedu patrazoliu ir cesnaku skilteliu
as dejau dziovintu krapu (pamirsau paminet )
gal su cesnakais ir skaniau,toks astresnis skonis gal...reikes kita karta pabandyt
QUOTE(*B.A* @ 2009 02 09, 11:19)
as dejau dziovintu krapu (pamirsau paminet )
gal su cesnakais ir skaniau,toks astresnis skonis gal...reikes kita karta pabandyt
gal su cesnakais ir skaniau,toks astresnis skonis gal...reikes kita karta pabandyt
na taip, priduoda tokio pikantisko skonio
Svieziu kopustu sriuba
Reikes:
kopusto,
1-2 bulviu
1-2 pomidorai
1morka
1 svogunas
prieskoniai
2 sauksteliai kmynai
3-4 saukstai krapai
sultinio kubelis
Puode uzviriname vandens ir sudedame sultinio kubeli,pjaustyto kopusto ir bulves. Verdame 10min. Keptuveje pakepiname kubeliais supjaustyta svoguna ir sutarkuota morka. Sudedam i puoda. Taip pat idedam prieskoniu,kmynu, krapus ir supjaustyta pomidora. Ir dar paverdame ant silnos ugnies mazdaug 5 min. Skanaus!
Reikes:
kopusto,
1-2 bulviu
1-2 pomidorai
1morka
1 svogunas
prieskoniai
2 sauksteliai kmynai
3-4 saukstai krapai
sultinio kubelis
Puode uzviriname vandens ir sudedame sultinio kubeli,pjaustyto kopusto ir bulves. Verdame 10min. Keptuveje pakepiname kubeliais supjaustyta svoguna ir sutarkuota morka. Sudedam i puoda. Taip pat idedam prieskoniu,kmynu, krapus ir supjaustyta pomidora. Ir dar paverdame ant silnos ugnies mazdaug 5 min. Skanaus!
Savaitgali gaminau trinta bulviu sriuba is monkey-dinner blogo
fantastisko skonio sriuba ir skrebutis su Dijono garstyciom
Rekomenduoju
fantastisko skonio sriuba ir skrebutis su Dijono garstyciom
Rekomenduoju
Vakar viriau labai jau zemaitiska sriuba (jeigu ja galima sriuba pavadinti). Viena is mano skaniausiu sriubu, ir taip paprasta pagaminti.
Raugintu kopustu siupiniene
~5 bulves
0,5 l. raugintu kopustu
Sonines(skanu rukyta)
1 svogunas
Vanduo
Bulves nuskusti ir supjauscius gabaliukais, apvirti. Sudeti kopustus ir virti kol bulves taps visiskai minkstos. Sonine supjaustyti gabaliukais, apkepti su susmulkintu svogunu ir sukresti i sriuba, pavirti. Pries baigiant virti nupilti skysti, bulves sugrusti(turi gautis labai tirsta sriuba, beveik kaip bulviu kose). Jei per sausa, ipilti nuoviro. Padruskinti ir ismaisyti. Skanaus!
Raugintu kopustu siupiniene
~5 bulves
0,5 l. raugintu kopustu
Sonines(skanu rukyta)
1 svogunas
Vanduo
Bulves nuskusti ir supjauscius gabaliukais, apvirti. Sudeti kopustus ir virti kol bulves taps visiskai minkstos. Sonine supjaustyti gabaliukais, apkepti su susmulkintu svogunu ir sukresti i sriuba, pavirti. Pries baigiant virti nupilti skysti, bulves sugrusti(turi gautis labai tirsta sriuba, beveik kaip bulviu kose). Jei per sausa, ipilti nuoviro. Padruskinti ir ismaisyti. Skanaus!
sigitawhatever,tavo sriuba-troskinys
SKANIAI atrodo
SKANIAI atrodo
QUOTE(Vanesa @ 2009 02 11, 09:09)
noreciau isbandyt,bet neturiu raugintu kopustuku,deja
Jums prireiks :
Vanduo 1.5 l
Bulvės 2 vnt
Ryžiai 50 g
Rūkyta kaimiška dešra ar kumpis 3-4 gabaliukai
Vištienos sultinys 3 kubeliai
Krapai
Veiksmai :
Į įkaitusį vandenį suberiame smulkiai supjaustytas bulves, 3-4 dešros (ar kumpio) gabaliukus, ryžius. Visa tai verdame apie 15 min. kol išverda bulvės ir ryžiai. Sudedame vištienos sultinį ir gerai išmaišome, verdame dar porą minučių. Pabaigoje suberiame smulkiai supjaustytus krapus (tinka ir kitokie žalumynai).Skanaus