Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

Srove,isradingumas jauciasi,bet ,turetu buti laabai skanu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 08, 01:18)
turetu buti laabai skanu. 4u.gif

Ir yra skanu, kam patinka astriai, kas megsta svogunus, silkute.Siandien padariau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 08, 23:17)
Ir yra skanu, kam patinka astriai, kas megsta svogunus, silkute.Siandien padariau
[img][/img]

cia cibulyne? gal galima receptuka blush2.gif
Atsakyti
Labutis,

Niu ir skanumynu jus cia prisigaminate tongue.gif As snd viriau paprasta pupeliu sriuba, ale kaip skaniai gavosi lotuliukas.gif Gal kuri ir bandete ja gaminti su pakepintu farsu. As vakar gaminau makaronus su farsu ir man,aisku,jo liko, tai snd nusprendziau viska suversti i puoda (aisku,makaronu tai nedejau tongue.gif ). O jau kaip skanu, niam niam niam....Pabandykite:)
Atsakyti
Gal kas žino kaip gaminti chašlamą?Man ji labai skani tik nerandu niekur receptuko. Padėkit!
Atsakyti
Sveikos merginos! Nu prisirasiau receptu kad baisu,visa si savaite bus sriubine lotuliukas.gif taigi pasidalinsiu ir as savo receptuku,maciau skundesi viena mamyte kad vaikuciai nevalgo nieko apart makaronus,siulyciau isbandyti si receptuka nes turiu ir as cia tokiu nevalganciu bet ko,bet sia sriubyte valge is 4vaiku visi,buvau net nustebusi (galima imesti virtu makaronu del vaizdo siuo atveju) hihihi.gif

TRINTA POMIDORU SRIUBA:

REIKES:svogunu,morkyciu,bulvyciu,aliejaus,poro,is skardiniu koncervuotu pomidoru,1istirbdinto kubelio sultinio(stikline).o cia jei randu lycnai saldytuve:farso(man lb skanu),paprikos,grybuku(naudojau sonpinjonus),surio.
O darau tai taip: svoguniukus ir pora pakepinu aliejuje ir supilu i puoda su visais aliejais likusiais,supjaustau ne mazais kubeliais morkas,bulves,(paprika ,grybukus) ir metu viska i ta pati puoda (taip pat ir farsa). Tada uzpilu viska sultiniu,dar pagal aki ipilu vandens na kad butu apsemta daugiau nei puse,idedu druskos,pipiru,saksteli cukraus(nes pom.rugstoki) ir uzdengus troskinu ant mazos ugnies 30min.tada sumetu pomidoriukus(dedu tiek kad spalva raudona visos mases pasidarytu (na ant didelio puodo as sudedu 2 skarbonkes 400g) na ir dar palieku pasitroskinti 5min,tada nukelus nuo ugnies viska sutrinu iki norimos mases tirstumo,idejus i dubeneli uzbarstau surio tarkuoto. Ir skanaus! (vietoj farso galima i gala imesti rukytu desreliu,nors man asmeniskai skaniau su farsu) sis patiekalas lb primena kaip Cili picoj daro ta Cili sriuba trinta tik kad cia be cili smile.gif o vaikams patiekiu su is duonos ispjaustytom kiaulytem,atrakcija jiems valgyti buna tada lotuliukas.gif (si ideja is vaiku valgiu knygeles) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 13 sausio 2009 - 01:11
Tai niekas nemoka chašlama gaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 13, 15:02)
Tai niekas nemoka chašlama gaminti?  g.gif

peržiūrėk temą, jau kažkas rašė 4u.gif
Atsakyti
Nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 13, 15:38)

va šitam puslapy žemiau žiūrėk net su foto atrodo yra
http://www.supermama...?...p=6701710
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 13, 15:38)

Aišku lengviau pasakyt, nei ieškot biggrin.gif ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 13, 16:14)
va šitam puslapy žemiau žiūrėk net su foto atrodo yra
http://www.supermama...?...p=6701710

Aciukas didelis didelis!!! smile.gif thumbup.gif
O neradau todel, kad ieskojau "Chaslama", o cia pavadinimas klaidingai parasytas ax.gif tongue.gif
Atsakyti