menininko barsciai
http://mackevicius.b...2/barsciai.html
idomu..
QUOTE(dominika08 @ 2008 12 01, 19:21)
ir sis patiekaliukas atrodo skaniai, tik vat zyros tai niekad nesu valgius...
o del Flaki sriubos tai tiksliai nezinau ka ten deda, zionau kad "gerybes" zarnos, skrandizia, tos zarneles tokios su plaukeliais man irgi skanu, tik vat jei matyciau zalia produkta tai turbut irgi nevalgyciau, del to nei karto ir negaminus
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 01, 22:18)
o del Flaki sriubos tai tiksliai nezinau ka ten deda, zionau kad "gerybes" zarnos, skrandizia, tos zarneles tokios su plaukeliais man irgi skanu, tik vat jei matyciau zalia produkta tai turbut irgi nevalgyciau, del to nei karto ir negaminus
mmm, kaip as jos dabar noreciau
Į Fliakus deda jaučio skrandžius, ne žarnas
P.S. Beje, mačiau, kad Vilniuj, kavinėje prie Petro ir Povilo bažnyčios yra fliakų. Tik neragavau dar. Įdomu ar tokie kaip Lenkijoj . Jei kas paragausit, pasidalinkit įspūdžiais
Man dar teko fliakus valgyt Čekijoj, tik jie ten kažkaip biškį kitaip vadinasi, tai buvo dar skanesni nei Lenkijoj
P.S. Beje, mačiau, kad Vilniuj, kavinėje prie Petro ir Povilo bažnyčios yra fliakų. Tik neragavau dar. Įdomu ar tokie kaip Lenkijoj . Jei kas paragausit, pasidalinkit įspūdžiais
Man dar teko fliakus valgyt Čekijoj, tik jie ten kažkaip biškį kitaip vadinasi, tai buvo dar skanesni nei Lenkijoj
QUOTE(Spurgitta @ 2008 12 02, 08:27)
Į Fliakus deda jaučio skrandžius, ne žarnas
Vyrui labai patinka Fliaki, tai tam tikslui nuėjom į tą kavinę, sakė labai šiaip sau, nėr ką lygint su Lenkijoje ragauta
QUOTE(Nimfa* @ 2008 12 02, 10:35)
Vyrui labai patinka Fliaki, tai tam tikslui nuėjom į tą kavinę, sakė labai šiaip sau, nėr ką lygint su Lenkijoje ragauta
Ačiū už info Tada neisiu ten ir nesigadinsiu gerų prisiminimų
Beje, Lenkijoj irgi ne vienoj vietoj teko fliakų ragauti, tai ne visur jau ten skanu būna Bet man svarbiausia fliakus valgant nežiūrėti į lėkštę, tada skanu būna
anksčiau radau SM žuvienės receptuką, tai šiandien viriau
Reikės lašišos, morkų, paprikos, saliero stiebo, svogūno, česnako ir prieskonių, iš lašišos išverdam sultinį su pipirais, druska ir lauro lapais, keptuvėj pakepinam salierą, morkas, svogūną, paprikas ir česnaką, perkošiam sultinį, suverčiam daržoves ir paverdam geras 15 mi9nučių, tada suberiam nukaulintą žuvytę, truputėlį smulkių makaronų ir po kelių minučių turim sriubą tik nebeturėjau žalumos namuose, labai trūko
Reikės lašišos, morkų, paprikos, saliero stiebo, svogūno, česnako ir prieskonių, iš lašišos išverdam sultinį su pipirais, druska ir lauro lapais, keptuvėj pakepinam salierą, morkas, svogūną, paprikas ir česnaką, perkošiam sultinį, suverčiam daržoves ir paverdam geras 15 mi9nučių, tada suberiam nukaulintą žuvytę, truputėlį smulkių makaronų ir po kelių minučių turim sriubą tik nebeturėjau žalumos namuose, labai trūko
atrodo skaniai zuviene
vištų skrandelių ir pomidorų sriuba
reikia1/2kg. vi6tos skrandukų
3kiltelių česnako,
konservuotų kelių pomidorų be odelių,
pora svogūnėlių
1/2stiklinės ryžių,pipirų,druskos,žalumynų ,petražolių,,krapų.
Vištienos skrandukus išverdame.
Pakepiname česnaką,svogūną,sudedame susmulkintus skrandukus,pakepiname.
Sudedamepomidorus,preiskonius, petražoles,patroškiname.Viską supilame įvieno litro sultinį,sudedame ryžius,verdame,kol jie išvirs.
Tiekdami įdedame žalumynų,grietinės,ar jogurto.patiekiame su skruditais duonos skrebučiais.
reikia1/2kg. vi6tos skrandukų
3kiltelių česnako,
konservuotų kelių pomidorų be odelių,
pora svogūnėlių
1/2stiklinės ryžių,pipirų,druskos,žalumynų ,petražolių,,krapų.
Vištienos skrandukus išverdame.
Pakepiname česnaką,svogūną,sudedame susmulkintus skrandukus,pakepiname.
Sudedamepomidorus,preiskonius, petražoles,patroškiname.Viską supilame įvieno litro sultinį,sudedame ryžius,verdame,kol jie išvirs.
Tiekdami įdedame žalumynų,grietinės,ar jogurto.patiekiame su skruditais duonos skrebučiais.
regna, turetu buti skanu- mėgstu pomidorines sriubytes
Laba diena, seimininkes,
ieskau kokiu nors patarimuuku kaip skaidru sultini isvirti, belekoki vistienos jautienos.... man visada gaunasi toks drumzlinas ir graibau tas putas bet nieko, gal zinote kokiu triuku?
ieskau kokiu nors patarimuuku kaip skaidru sultini isvirti, belekoki vistienos jautienos.... man visada gaunasi toks drumzlinas ir graibau tas putas bet nieko, gal zinote kokiu triuku?
Ruta26,
aš,kaip tik rašiau patarimų skiltyje vakar ,gal kas tiks jums.Sekmės
aš,kaip tik rašiau patarimų skiltyje vakar ,gal kas tiks jums.Sekmės