QUOTE(Krissstina @ 2011 03 25, 22:13)
Truputį į odos spalvos temą :
man kaip pasirodė keista, kad paplūdimiuose vietinės veidus tepa baltos spalvos labai didelio apsaugos koef. kremu ir vaikšto ten besimaivydamos baltais nuo to kremo veidais. Atrodo tai siaubingai, nesuprantu aš tokios mados
Kūnus tai degindavo belenkaip, išskyrus veidą.
man kaip pasirodė keista, kad paplūdimiuose vietinės veidus tepa baltos spalvos labai didelio apsaugos koef. kremu ir vaikšto ten besimaivydamos baltais nuo to kremo veidais. Atrodo tai siaubingai, nesuprantu aš tokios mados
Kūnus tai degindavo belenkaip, išskyrus veidą.
tokio dalyko nesu pastebejusi, bet kad kuo sviesesne, tuo ale grazesne, mazdaug jo.... galioja si taisykle
anyway... griztant prie kelioniu ir gyvenimo Libane temos..
kai esi su patikimu zmogumi, t.y. zinanciu kur draudziamos vietos ir panasiai, tai smagu ten visai o del gyvenimo.. galeciau tik tuo atveju, jei tureciau ten darba... Nes jei namuose sedeti ir priimineti svecius/gimines/kaimynus 8-22 val tvarkarasciu..... Turbut nupusciau
O atsakant i Sadika klausima kur del muzieju.. Tai mes su MB vaziavomi Baalbeck, Saida ir Syr (ar tai Tyr) nu pietuose... tai mes ten ejome i ale tuos griuvesinius muziejus, tai visuose trijuose, tetos ir dedes per langeli iskise nosi bande man prie piesti 4k didesne suma, bet MB pasakydavo, kad cia zmona, tai lysdavo atgal i budele ir parduodavo "libanietiska" bilieta