Sadika, ten tiek pypsejimu, kad turbut, jau pripratai ir nebekreipei demesio
siaip jo, pypsejimas ir lindimas uz akiu vienas pagrindiniu "taisykliu"
beje, MB sake, kad pvz UK kai pamirksi sviesom priesais atvykstanciai masinai, tai vadinasi TU leidi Jai vaziuoti pirmai, o kai Libane pamirksi, vadinasi Tu pirmas vaziuoji ir kita masina turi laukti.. nu mazdaug..
man iki siol baisu butu eiti per gatve
bet realiai, kokioj Raushi, tai ten tvarkinga, o va pvz emm nebepamenu to rajono pavadinimo, nuo gatves matosi Mount Lebanon ligonine, tai ten kaputukas... furos, sunkvezimiai ir panasiai spaudziasi kur tik gali...
anyway.. reikia atsiminti, kad vaziuojate i Libana, kur sviesios moterys vis dar yra nuziurimos, vaikai praso pinigeliu, ant didesniu sankryzu patartina langus uzsidaryti, nes naglokai prasys pinigeliu.. kas dar? turistinese vietose derekites ir dar karta derekites
na ka? isivaizduokite libanieti Kaziuko mugeje Lietuvoje visi bandys islupti kuo didesni piniga, taip ir is blondiniu Libane
bet tikrai verta pakeliauti beje.. bukite atsargus su foto kalnuose ypac arti Izraelio puses... Mumi sustabde, iskrate, nuotraukas istryne ir dar aciu Dievui kad nesueme...
Manes, tai niekas nenuziurinejo. Nepastebejau bent jau, matyt, pati nelabai zmones apziurineju. Juk paciu libanieciu nemazai sviesiu yra, net uzsienieciu nereikia. O kad Zebre apziurinejo, tai as neabejoju, ne tik sviesi, bet dar ir is toli matoma.
Pinigu prasytojai prie manes nei karto nebuvo pristoje, bet vaziuojant pro tuos nelegalius ypac rajonus, nu, kur palestinieciu ir kitu arabu, tai bardakelis ten toks ir visa laika duris masinos uzrakindavo tas, kas vairuoja, man irgi buvo pasakyta, atsargiai su tase, su fotiku, tokioj vietoj gali apvogt. Nu, aisku, mes ten pasivaiksciot neidavom kur nors bet va, vien pravaziuojant pro ten tokie perspejimai. Ir prie sankryzu kur, prie sviesoforu irgi kur stovedavo tie siulytojai visokie ar su laikrasciais, ar su dar kuo, pagrinde moterys ir vaikai, tai irgi langus uzdarydavo, duris uzrakindavo vien tik pamate, kad nelistu ir viskas...
Del ejimo per gatve, tai turbut net nebandziau, na, bet per pagrindines, tai tikrai ne, nors maciau, kad eina pestieji bet kur, beveik tas pats kaip vairuotojai, varo bet kur ir tikisi, kad niekas nenudaus... Prie namu parkas nemazas buvo, vis sukau plana, kaip ten nulekt pasivaiksciot, bet taip ir neistaikiau, kazin kaip butu atrode, jei bandyciau per gatve ten eit, ga buciau ir prastovejus iki saulelydzio, kol kas praaleis.
O kas del vairavimo dar, tai MB sake, kad pas juos teises paprastai budavo ne laikomos, o perkamos. Tai is kur ten taisykliu zinojimas, koks ju taikymas gali but... Ir siaip i viska pro pirstus ziurima, net jei laiko kuris. Is viso sunku butu pakeisti ta chaosa, kelius pertvarkyt reiketu, zenklinima ju visa ir dar daug ka... Juokesi dar maniskis, kad soko terapija buna tautieciams i UK ar kuria kita sali nuvaziavus, kur viskas tvarkinga, gauna baudu, apsiramina tada.
Pinigu prasytojai prie manes nei karto nebuvo pristoje, bet vaziuojant pro tuos nelegalius ypac rajonus, nu, kur palestinieciu ir kitu arabu, tai bardakelis ten toks ir visa laika duris masinos uzrakindavo tas, kas vairuoja, man irgi buvo pasakyta, atsargiai su tase, su fotiku, tokioj vietoj gali apvogt. Nu, aisku, mes ten pasivaiksciot neidavom kur nors bet va, vien pravaziuojant pro ten tokie perspejimai. Ir prie sankryzu kur, prie sviesoforu irgi kur stovedavo tie siulytojai visokie ar su laikrasciais, ar su dar kuo, pagrinde moterys ir vaikai, tai irgi langus uzdarydavo, duris uzrakindavo vien tik pamate, kad nelistu ir viskas...
Del ejimo per gatve, tai turbut net nebandziau, na, bet per pagrindines, tai tikrai ne, nors maciau, kad eina pestieji bet kur, beveik tas pats kaip vairuotojai, varo bet kur ir tikisi, kad niekas nenudaus... Prie namu parkas nemazas buvo, vis sukau plana, kaip ten nulekt pasivaiksciot, bet taip ir neistaikiau, kazin kaip butu atrode, jei bandyciau per gatve ten eit, ga buciau ir prastovejus iki saulelydzio, kol kas praaleis.
O kas del vairavimo dar, tai MB sake, kad pas juos teises paprastai budavo ne laikomos, o perkamos. Tai is kur ten taisykliu zinojimas, koks ju taikymas gali but... Ir siaip i viska pro pirstus ziurima, net jei laiko kuris. Is viso sunku butu pakeisti ta chaosa, kelius pertvarkyt reiketu, zenklinima ju visa ir dar daug ka... Juokesi dar maniskis, kad soko terapija buna tautieciams i UK ar kuria kita sali nuvaziavus, kur viskas tvarkinga, gauna baudu, apsiramina tada.
QUOTE(Sadika @ 2011 03 22, 16:14)
Manes, tai niekas nenuziurinejo. Nepastebejau bent jau, matyt, pati nelabai zmones apziurineju. Juk paciu libanieciu nemazai sviesiu yra, net uzsienieciu nereikia. O kad Zebre apziurinejo, tai as neabejoju, ne tik sviesi, bet dar ir is toli matoma.
na.. as matoma is tolokai, tai jo...
bet kai kalbejau su libanietem, tai jos sviesina plaukus, bet oda vis tiek tamsoka islieka, o vat mes, europietes esam sviesiai ruzavos, kai jos i rudai glesva atsplavi
neverminde...
kazkaip kaip ten ilgiau pabuni, tai nebematai nieko ir pats imi elgtis taip pat, leki, lendi, pypini ir dar kumsciu grumoji nes jei busi ale "british" tai ir suirmysi kur salikelej bandydamas i pagrindine gatve isokti...
Nu, as tai tokia biski i gelsvuma esu, nelabai ruzava. Bet labai sviesi, nors ir mano vyras nera daug uz mane tamsesnis, tai kai nuvaziavom tokie saules nemate, tai kaip vaiduokliai buvom lyginant su visa seimyna. Tie per vasara idege, tai oho skirtumas. Bet as ne apie plauku dazymus snekejau, siaip yra nemazai naturaliai sviesiu ten, nors jie ir libanieciai ir plaukai netamsus, ir akys buna sviesios... Nu va, pavyzdziui, kad ir Daivos vyras, as ji LT macius esu, tai galvojau, kad lietuvis, kol sneket nepradejo. Ir uz ji sviesesniu buna. Nu, cia siaip.
Cia su vyro pamote, turbut galetu mano mama suvaidint. Aisku, man gal pirmiausiai reiketu saulej biski pabuti.
Cia su vyro pamote, turbut galetu mano mama suvaidint. Aisku, man gal pirmiausiai reiketu saulej biski pabuti.
tai jo jo.. buna sviesiu mano emm.. dabar kai pasakysiu
mano vyro sesers vyro brolis yra absoliutus sviesiaodis su melynom akim
mano vyro sesers vyro brolis yra absoliutus sviesiaodis su melynom akim
Visai gerai susakei giminyste. MB pussesere viena nors ir tamsiaplauke, bet akys melynos melynos, tokios, kokiu mazai kada pasitaiko. O LT medicina mokesi vienas toks blondinas, kad tikrai nustebus buvau, kad jis libanietis.
Sveikos, merginos . Atleiskit, isiterpsiu del vairavimo ipatumu Libane. As juokauju, kad jeigu man Libane reiketu vairuoti, tai tik koki Mini Cooper, t.y. kad butu mazagabaritine ir is vietos staigiai galetu rauti, kad isispraust i koki tarpeli ar isokt i posuki, zieda O Kari vietoje, jei galimybes leidzia, tai bent jau pirmom dienom nuomociausi auto su vairuoju. Bo reik but neblogam cholerikui norint ten vairuoti Jei ne, tai bent reiketu is anksto pasiziureti, kiek navigacijos zemelapiai yra up-to-date. Krienas zino, ar visai keliai keliukai ten yra upload'inti
O del sviesumu / tamsumu, tai MB seimoj, tik as ir jo sesuo esam rudaakes tamsiaplaukes . Visi kiti melynakiai blondinai
QUOTE(Sadika @ 2011 03 24, 02:50)
MB pussesere viena nors ir tamsiaplauke, bet akys melynos melynos, tokios, kokiu mazai kada pasitaiko. O LT medicina mokesi vienas toks blondinas, kad tikrai nustebus buvau, kad jis libanietis.
O del sviesumu / tamsumu, tai MB seimoj, tik as ir jo sesuo esam rudaakes tamsiaplaukes . Visi kiti melynakiai blondinai
vakar per libano tv rodė,kad dingo 7dvirtininkai Zahle, estai
pavojinga europiečiams libane
Dingo estai
Dingo estai
QUOTE(dziugga @ 2011 03 24, 10:20)
vakar per libano tv rodė,kad dingo 7dvirtininkai Zahle, estai
Dingo estai
Dingo estai
Oho... Bet net keista, kad kazkas kazkur isvezt gali pagalvojus, kiek patikrinimo postu keliuose...
QUOTE(Sadika @ 2011 03 24, 12:04)
Oho... Bet net keista, kad kazkas kazkur isvezt gali pagalvojus, kiek patikrinimo postu keliuose...
baisuuuuu, bet realiai pagalvojus, Libano taisykles ir istatymai yra baisiau nei Lietuvos..... neturi pazystamu ir pinigu, plius nekalbi libanietiskai.... kaputukas... mes kai eidavom po visokius muziejus, tai man nuolat bilietas kainuodavo 4 kartus daugiau... kol neismokau pasakyti, kad: As esu libaniete, ar nesimato?!!!!!!! O jei rimciau, tai gerai, kad visur keliaudavau su MB ar tai jo seimos nariais, bet jei taip mazdaug.. na ekskursija ale.... ne ne... niekada ten nevaziuociau... kaip ir kokia Afrikos sali.. Tiesiog per daug pavojinga kas liecia kalbos ir visu ypatumu nezinojima...
Kaip tai tau daugiau kainuodavo? Tai tu atskirai pirkdavais ar kaip? Niekada man tokiu baiku nebuvo, bet tai as, aisku, niekur viena ir nejau, ne as ir mokedavau uz viska...
O del tu turistu, tai gi prasideda jau turizmo sezonas, cia greiciausiai tas pagrobimas tuo tikslu ir yra, kad turistus atbaidyt, ne pirma karta gi...
O del tu turistu, tai gi prasideda jau turizmo sezonas, cia greiciausiai tas pagrobimas tuo tikslu ir yra, kad turistus atbaidyt, ne pirma karta gi...
Truputį į odos spalvos temą :
man kaip pasirodė keista, kad paplūdimiuose vietinės veidus tepa baltos spalvos labai didelio apsaugos koef. kremu ir vaikšto ten besimaivydamos baltais nuo to kremo veidais. Atrodo tai siaubingai, nesuprantu aš tokios mados
Kūnus tai degindavo belenkaip, išskyrus veidą.
man kaip pasirodė keista, kad paplūdimiuose vietinės veidus tepa baltos spalvos labai didelio apsaugos koef. kremu ir vaikšto ten besimaivydamos baltais nuo to kremo veidais. Atrodo tai siaubingai, nesuprantu aš tokios mados
Kūnus tai degindavo belenkaip, išskyrus veidą.