jei nesupyksit kokia diena atrinksiu nuotraukas is Saidos miesto ir ikelsiu, nes man labiau ten tenka pabuvoti:)
o del apsipirkimo yra labai brangiu parduotuviu, bet turguje tai gali gaut labai pigiai jei eini su zmogumi kuris moka deretis o mes Beirute i viena turgu vaziuodavom, tai ten labai pigu kur is sirijos daugiau prekiaudavo.
o del apsipirkimo yra labai brangiu parduotuviu, bet turguje tai gali gaut labai pigiai jei eini su zmogumi kuris moka deretis o mes Beirute i viena turgu vaziuodavom, tai ten labai pigu kur is sirijos daugiau prekiaudavo.
Saidos pajurys, padarytas nuostabus pasivaiksciojimui, sportavimui skirtas takas, Beirute vaizdas is restorano
bet tai saida pasirodo nemažas miestas,jeigu krantinę pasivaikščiojimui turi.aš įsivaizdavau,kad ten nedidelė gyvenvietė įdomu,įdomu.dar įkelk
iš sirijos tai man trikotažas visai nieko,ypač vaikams o viršutinių rūbų suaugusiems mados tai nelabai
iš sirijos tai man trikotažas visai nieko,ypač vaikams o viršutinių rūbų suaugusiems mados tai nelabai
[quote=Kristina A-A,2009 12 01, 00:56]
jei nesupyksit kokia diena atrinksiu nuotraukas is Saidos miesto ir ikelsiu, nes man labiau ten tenka pabuvoti:)
Labutis, merginos,
grazios nuotraukos, ir nemaza dalis ju paciai man matytos . Man taip pat tenka pabuvot kartas nuo karto miestelyje Saida. Idomu, kokios priezastys jus ten nuskraidino . Galbut kuri nors is jusu tenai gyvenate. Butu labai idomu suzinoti jusu ispudzius, kaip jauciates svetimoj saly
Labutis, merginos,
grazios nuotraukos, ir nemaza dalis ju paciai man matytos . Man taip pat tenka pabuvot kartas nuo karto miestelyje Saida. Idomu, kokios priezastys jus ten nuskraidino . Galbut kuri nors is jusu tenai gyvenate. Butu labai idomu suzinoti jusu ispudzius, kaip jauciates svetimoj saly
QUOTE(dziugga @ 2009 09 13, 10:27)
Baigiu savo fotoreportažą.Kai grįšiu iš Libano įkelsiu nuotraukų iš paprastų žmonių gyvenimo,buities(jeigu įdomu).Važiuojam švęsti šventės(Ramadano pabaigos),tai po turistų lankytinas vietas nekeliausim.Iki
kaip suprantu jau grizote butu labai idomu pamatyt daugiau foto
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 10, 14:50)
kaip suprantu jau grizote butu labai idomu pamatyt daugiau foto
taip,jau sugrįžome senai būtinai įkelsiu o dabar keliu nuorodą senesnių foto,kurių kažkodėl nesimatė.tikiuosi dabar visos matysis
Libanas07,08
QUOTE(dziugga @ 2010 04 30, 00:47)
Libane buvome 2009lapkričio mėnesį.su oru labai nepasisekė;jeigu prie jūros saulėta ir šilta,tai mūsų kaime -pliaupė lietūs
Papildyta:
kaip tik svečiavomės ramadano pabaigos proga.buvo šventė.paskerdė aviną
ruošėsi kepti
o ožkytei pasisekė
Papildyta:
kaip tik svečiavomės ramadano pabaigos proga.buvo šventė.paskerdė aviną
ruošėsi kepti
o ožkytei pasisekė
Laba
Norim pakeliaut po Libaną
Labai mažai žinom apie šalį.
Gal galiu pakamantinėt?
Būčiau labai dėkinga
Jolija
Sveiki,
bandysiu ir as "pasireikst". Libane buvom siu metu lapkricio menesi, tikrai jau tikejausi vesesnio oro, o gal ir lietaus, nes paprastai tokiu metu laiku taip buna, bet net megztuko neprireike, na, tik kalnuose teko uzsimest, ten vesiau. O visur kitur apie 25 laipsniai silumos, buvo ir iki 30 pasile kelioms dienoms, pavesy cia temperatura, jei ka.
Bandau kelt nuotrauku, kazin, ar matysis tik.
Beirutas
Papildyta:
Atrodo, viskas gerai, keliaujam toliau.
Aley, kalnu miestelis netoli Beiruto.
Beiruto vaizdas is ten
Kazkoks statulu parkas tam miestely
Papildyta:
Bekaa sleny
Zahle
Papildyta:
Papildyta:
Harissa
Cia pirmos nuotraukos darytos keliantis i kalna.
Papildyta:
Jau uzkilom
Papildyta:
Tam kartui viskas, bus daugiau, jei kam idomu. Pirmiausiai paciai reikia perziuret, atrinkt.
bandysiu ir as "pasireikst". Libane buvom siu metu lapkricio menesi, tikrai jau tikejausi vesesnio oro, o gal ir lietaus, nes paprastai tokiu metu laiku taip buna, bet net megztuko neprireike, na, tik kalnuose teko uzsimest, ten vesiau. O visur kitur apie 25 laipsniai silumos, buvo ir iki 30 pasile kelioms dienoms, pavesy cia temperatura, jei ka.
Bandau kelt nuotrauku, kazin, ar matysis tik.
Beirutas
Papildyta:
Atrodo, viskas gerai, keliaujam toliau.
Aley, kalnu miestelis netoli Beiruto.
Beiruto vaizdas is ten
Kazkoks statulu parkas tam miestely
Papildyta:
Bekaa sleny
Zahle
Papildyta:
Papildyta:
Harissa
Cia pirmos nuotraukos darytos keliantis i kalna.
Papildyta:
Jau uzkilom
Papildyta:
Tam kartui viskas, bus daugiau, jei kam idomu. Pirmiausiai paciai reikia perziuret, atrinkt.
Beit EdDine
Pilna ten keliu tukstanciu metu senumo puodyniu, kitokiu indu, karoliu ir t.t.
Papildyta:
Pirmoji Libano veliava
Balnas
Papildyta:
Tautiniai rubai
Batukai, jei norisi but aukstesnei
Dar rubu
Papildyta:
Papildyta:
Si pilis yra Libano prazidento vasaros rezidencija, taigi ji nera visa atvira lankytojams, bet kadangi dabar ne sezonas ir prezidento ten nera, tai galima daugiau kur ikist nosi.
Cia turbut ir nusnusta ponas prezidentas, kai pavargsta
Papildyta:
Kapines miestely
Turbut persistengiau su nuotraukom, bet kad man labai grazu ten viskas. Bus daugiau, tik jau is kitos vietos.
Pilna ten keliu tukstanciu metu senumo puodyniu, kitokiu indu, karoliu ir t.t.
Papildyta:
Pirmoji Libano veliava
Balnas
Papildyta:
Tautiniai rubai
Batukai, jei norisi but aukstesnei
Dar rubu
Papildyta:
Papildyta:
Si pilis yra Libano prazidento vasaros rezidencija, taigi ji nera visa atvira lankytojams, bet kadangi dabar ne sezonas ir prezidento ten nera, tai galima daugiau kur ikist nosi.
Cia turbut ir nusnusta ponas prezidentas, kai pavargsta
Papildyta:
Kapines miestely
Turbut persistengiau su nuotraukom, bet kad man labai grazu ten viskas. Bus daugiau, tik jau is kitos vietos.
Sadika, superines nuotraukos, smagu, kad parodei Libano graziaja puse