Senamiestyje.Kuris jau aptvarkytas.
Siuveju gatvele.Galima nusipirkti audini ir is jo cia pat siuvejai pasius rubeli.Moteriska.
arba vyriska.Siuna ir taiso visokius rubus.
Moterys ir aukso parduotuvele.Yra visa aukso parduotuviu gatve.
Galima atsigaivinti gerimu.Priskuta stikline ledo ir uzpila labai saldziu sirupu.Gaivu labai.
Muilo fabrikelis ir parduotuve.Muilo yra visokiausiu rusiu;gydomojo,grazinamojo ir kt.Gaminamas is alyvuogiu aliejaus ,su ivairiausiomis zolelemis ir kitais priedais.Visokiausiu spalvu ir pavidalu.Kieme ,senoviniu prietaisu,skirtu muilui gaminti, parodele.Seimos verslas.Situos muilus galima pirkti internetu, yra parduodami ivairiose salyse parduotuvese.
Dar keletas miesto vaizdu.
Pabuklas Al Minoje,netoli uosto.
Pabuklas Al Minoje,netoli uosto.
Gal baisiai nesupyksit, jei ir aš porą nuotraukėlių įkelsiu...?
Gausis, toks bendras fotoreportažas
Krissstina, ką manai?
Ksara Vyninė:
Degustuojam
Anjaras:
Vakarienė (ne paskutinė ) Zahlėje:
Kai kur, dar yra buvusio karo ženklų. Beirutas:
Beit Eddine (mano akimis nieko verta vieta, kratėmės autiku porą valandų, vėliau dar ėjom pėsčiomis, o rūmuose parodė tik porą prieškambarių ir vieną hamamą...) Tiesa, gamta, pakeliui į pilį - nuostabi!
Beit Edine:
Gausis, toks bendras fotoreportažas
Krissstina, ką manai?
Ksara Vyninė:
Degustuojam
Anjaras:
Vakarienė (ne paskutinė ) Zahlėje:
Kai kur, dar yra buvusio karo ženklų. Beirutas:
Beit Eddine (mano akimis nieko verta vieta, kratėmės autiku porą valandų, vėliau dar ėjom pėsčiomis, o rūmuose parodė tik porą prieškambarių ir vieną hamamą...) Tiesa, gamta, pakeliui į pilį - nuostabi!
Beit Edine:
Gal nesupyks
O man Beit Eddine labai patiko.Mes prisiplakėm prie ekskursijos,tai sužinojom įdomių istorinių faktų ir aprodė nemažai Gražios nuotraukos Bus proga Anjar ir Vyninę aplankyt.O ksaros produkciją tai tik iš parduotuvės degustuot teko Gal dar foto įdėsi?
O man Beit Eddine labai patiko.Mes prisiplakėm prie ekskursijos,tai sužinojom įdomių istorinių faktų ir aprodė nemažai Gražios nuotraukos Bus proga Anjar ir Vyninę aplankyt.O ksaros produkciją tai tik iš parduotuvės degustuot teko Gal dar foto įdėsi?
Gaivinu temą Gamtos vaizdais
Libano kalnai su sodais
Persikai
Viduržemio jūra su dangum susiliejus tolumoje
Rūkas birželio mėn
rezervuarai vandeniui,sodams laistyt
o čia jau Sirija už kalnų
ežeras
ar matosi nuotraukos?
Libano kalnai su sodais
Persikai
Viduržemio jūra su dangum susiliejus tolumoje
Rūkas birželio mėn
rezervuarai vandeniui,sodams laistyt
o čia jau Sirija už kalnų
ežeras
ar matosi nuotraukos?
Vasarą prie jūros,mieste, tai tikrai karšta,bet kalnuose tai labai gaivu ir smagu Mes kitą savaitę skrendam Keliu dar kelias nuotraukas,paruoštos,tai tebūnie.
Vienas žmogelis kalnuose savo rankomis pasistatęs pilį.Kai lankėmės prieš kelis metus, tai buvo nemokama ir pats kava vaišino,pasakojo kaip stato,rodė ką jau padaręs.Jis pasistatęs namą-pilį,kuriame gyvena,o aplinkui dar įvairiausių statinių ir skulptūrų pristatyta.Šį kartą jau reikėjo susimokėti už filmavimą ir fotografavimą ,ir šeimininkas pats jau nebesirodė
viena iš skulptūrų
bus toliau
Vienas žmogelis kalnuose savo rankomis pasistatęs pilį.Kai lankėmės prieš kelis metus, tai buvo nemokama ir pats kava vaišino,pasakojo kaip stato,rodė ką jau padaręs.Jis pasistatęs namą-pilį,kuriame gyvena,o aplinkui dar įvairiausių statinių ir skulptūrų pristatyta.Šį kartą jau reikėjo susimokėti už filmavimą ir fotografavimą ,ir šeimininkas pats jau nebesirodė
viena iš skulptūrų
bus toliau
Pilis-namas
pavėsinė
ir aplink
pavėsinė
ir aplink
Kelias dienas ilsėjomės Florida Beach Resort(labai jau nelibanietiškas pavadinimas )Paprastas,jaukus viešbutukas važiuojant iš Tripolio į Beirutą, keliu palei jūrą.
Dar viena pilis- The Mseilha Fort.Ši-kryžiuočių palikimas.Važiuojant iš Beiruto į Tripolį,nuo kelio atsiveria puikus vaizdas:slėnyje-ant stataus vienintelio kalno-pilis.Iš tolo atrodo nedidelė,bet kai reikia užkopti,tai jau taip nebeatrodo
Beiruto vaizdas, keliantis telefriku(net nežinau kaip lietuviškai ).Tokios kabinos, keliamos lynais, nuo jūros į kalną,paskui kelionė tęsiama tokiu traukinuku(kaip Kaune,berods funikulierium vadinasi).
Harissa,The Lady of Lebanon
Dar keli vaizdeliai
Akare
Ruošiamas dūmelis,kaljanas
Valgome migdolus.Kol visai jaunučiai tai į druską pamirkai ir į burną.Kai jau truputį pasirpę-išsilukštenti reikia,o jau visai sunokę ir išdžiuvę, tai jau įprasti mums riešutai,kuriuos reikia gliaudyti
Papildyta:
Kalnai
Mažoji libanietė skina vynuoges
Baigiu savo fotoreportažą.Kai grįšiu iš Libano įkelsiu nuotraukų iš paprastų žmonių gyvenimo,buities(jeigu įdomu).Važiuojam švęsti šventės(Ramadano pabaigos),tai po turistų lankytinas vietas nekeliausim.Iki
QUOTE(Saddiqah @ 2009 09 13, 12:36)
O kur tiksliau kalnuose tas pasakų namelis? Na, pilaitė, kur žmogelis pasistatė?
O su nuotraukom keisti dalykai vyksta, tai rodo, tai ne, aišku, galima vis tiek peržiūrėt URL adresą į kitą langą nusikopijavus, bet jau užima laiko tas...
O su nuotraukom keisti dalykai vyksta, tai rodo, tai ne, aišku, galima vis tiek peržiūrėt URL adresą į kitą langą nusikopijavus, bet jau užima laiko tas...
man atrodo nutraukos nesimato kai aš jas keliu,tvarkau,vyksta procesas.jeigu senosios matosi tai ir naujosios turėtų matytis,nes toje pačioje vietoje visos sudėtos vėliau pabandyk pažiūrėt ar matosi.parašyk jeigu nepasirodo,bandysiu tvarkyt.
o pilis ,kur savom rankomis pastatyta, yra nuo Tripolio važiuojant į kalnus ,į Sfire.Sfire toks kaip ir restoranų miestelis,nuo jo dar labiau į kalnus ta pilis.Deja čia mano žinios baigiasi MB grįš tai paklausiu,parašysiu
Nuotraukų dabar ir man nebesimato,dar neišsiaiškainau kodėl O dėl tos pilaitės tai ji yra Harf Es Saiyad kaime ir vadinasi Qaser Alahlam.