QUOTE(jurgama @ 2014 03 11, 20:54)
Sveikos visos,
Pirma karta sitam forume, nors rokantiskiu soduose nuo 2011 rudens. Labai noretusi kazko panasaus i bendruomene - zinau sodu, kur bendrauja zmones labai intensyviai. Gyvenu palei rokantiskiu sodu gatve (arba 14-aja), per kelis sklypus nuo kapu. Ko gero dauguma pazista mano du sunis ir dvi dukras
Siandien ejau pro siukslyna, reikia kazka daryt, gyvenime ten nieko neismeciau, bet esu pasiryzusi asmeniskai tvarkyti.
Ir misko trobele vakar sudege, zinot? Greitoji vaziavo, kazin kaip ten zmogeliai?
Mes irgi vakar su dviračiais nusprendėme po jūsų Elfos sodus pasivažinėti. Ir pasukome iš Pupojų g. į tą,, kur konteineriai stovi. Aš pasibaisėjau- kaip žmonės gali gyventi šalia tokio šiukšlyno...Tikiu, kad kiekvieną pavasarį jis sutvarkomas, bet niekas kitas- tie patys sodininkai vasarą tų šiukšlių ten ir pritempia.
apskritai, labai pikta matyti , kad ir toje pačioje Pupojų g, prie kelio , pamiškėje kraunamus šiukšlių maišus... Bet krauna juos tai jau visą laiką gyvenantys soduose.. Nesuprantu, negi taip gaila kelių litų konteineriui iš VSA...