Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(juste++ @ 2013 01 29, 12:51)
neseniai atsikraustem i Siaures sodus. Sunkiai sekasai man cia priprasti na gal vasarai atejus linksmiau bus smile.gif
Ieskau valandines aukles 10men mergytei. Gal kas galit rekomenduoti netoliese gyvenancia.

o kurioj jus gatvej? bigsmile.gif ax.gif
mes ir siuose soduose. nors jau 2m, bet mamyciu nepazistu, mat vezimo nestumdziau biggrin.gif doh.gif, o dabar jau teks biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

nezinau, ar dar gyvuoja si grupe, nes paskutinis irasas gal pries metus rasytas smile.gif Na, bet gal atsiras dar bendraujanciu. Mes neseniai i Rokantiskiu sodus atsikraustem, ir norime bendrauti smile.gif Planavom vasarai isikelti, bet taip jau gavos, kad pasiseke pacia ziema. Aktualios tiek aukles (dukters ligos atveju), tiek gal kokia namu pagalbininke yra? smile.gif
Atsakyti
Gyvuoja gyvuoja smile.gif gal tik visos labiau perėję į 'gyvą' bendravimą, pasivaikščiojimai su leliuzais ir pan. Prašom, junkitės smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus smile.gif

Mamyčių netrūksta tik pabendraujam gyvai smile.gif Mes kasdien vaikštinėjam nuo 10.30, prašom prisijungti smile.gif O kurioj gatvėj jūsų namas?
Atsakyti
O mes ieškome ne auklės, o namų tvarkytojos.

Gal kas galite rekomenduoti, netoliesę gyvenančią ir galinčią atvykti į Pupojų g. moteriškę/merginą, kuri 1-2 k. per mėn galėtų sutvarkyti, išvalyti, išpaluti namą.
Atsakyti
Sveikos visos,
Pirma karta sitam forume, nors rokantiskiu soduose nuo 2011 rudens. Labai noretusi kazko panasaus i bendruomene - zinau sodu, kur bendrauja zmones labai intensyviai. Gyvenu palei rokantiskiu sodu gatve (arba 14-aja), per kelis sklypus nuo kapu. Ko gero dauguma pazista mano du sunis ir dvi dukras smile.gif
Siandien ejau pro siukslyna, reikia kazka daryt, gyvenime ten nieko neismeciau, bet esu pasiryzusi asmeniskai tvarkyti.
Ir misko trobele vakar sudege, zinot? Greitoji vaziavo, kazin kaip ten zmogeliai?
Atsakyti
QUOTE(jurgama @ 2014 03 11, 20:54)
Sveikos visos,
Pirma karta sitam forume, nors rokantiskiu soduose nuo 2011 rudens. Labai noretusi kazko panasaus i bendruomene - zinau sodu, kur bendrauja zmones labai intensyviai. Gyvenu palei rokantiskiu sodu gatve (arba 14-aja), per kelis sklypus nuo kapu. Ko gero dauguma pazista mano du sunis ir dvi dukras smile.gif
Siandien ejau pro siukslyna, reikia kazka daryt, gyvenime ten nieko neismeciau, bet esu pasiryzusi asmeniskai tvarkyti.
Ir misko trobele vakar sudege, zinot? Greitoji vaziavo, kazin kaip ten zmogeliai?

Sveiki,

Šiuklynus kiekvieną pavasari sutvarkom, kai organizuojama talka, bet kas is to, jei jau po keliu savaiciu vel pritempiama senu baldu, reikia aptverti ir rakinti tuos konteinerius, kaip gretimuose soduose padaryta. Misko trobelej zmones nenukentejo spejo isbebti, mes salia gyvenam tai ir kvietem gaisrine ir greitaja pagalba.
Atsakyti
QUOTE(jurgama @ 2014 03 11, 20:54)
Sveikos visos,

Mes irgi vakar su dviračiais nusprendėme po jūsų Elfos sodus pasivažinėti. Ir pasukome iš Pupojų g. į tą,, kur konteineriai stovi. Aš pasibaisėjau- kaip žmonės gali gyventi šalia tokio šiukšlyno...Tikiu, kad kiekvieną pavasarį jis sutvarkomas, bet niekas kitas- tie patys sodininkai vasarą tų šiukšlių ten ir pritempia. unsure.gif
apskritai, labai pikta matyti , kad ir toje pačioje Pupojų g, prie kelio , pamiškėje kraunamus šiukšlių maišus... Bet krauna juos tai jau visą laiką gyvenantys soduose.. Nesuprantu, negi taip gaila kelių litų konteineriui iš VSA... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 03 12, 10:40)
Mes irgi vakar su dviračiais nusprendėme po jūsų Elfos sodus pasivažinėti. Ir pasukome iš Pupojų g. į tą,, kur konteineriai stovi. Aš pasibaisėjau- kaip žmonės gali gyventi šalia tokio šiukšlyno...Tikiu, kad kiekvieną pavasarį jis sutvarkomas, bet niekas kitas- tie patys sodininkai vasarą tų šiukšlių ten ir pritempia.  unsure.gif
apskritai, labai pikta matyti , kad ir toje pačioje Pupojų g, prie kelio , pamiškėje kraunamus šiukšlių maišus... Bet krauna juos tai jau  visą laiką gyvenantys soduose.. Nesuprantu, negi taip gaila kelių litų konteineriui iš VSA... unsure.gif

Jeigu pasukot is pupoju, tai ko gero matet musu bendrijos siukslynus, kur arti kapiniu - kuri laika pro ten nejau, bet ten padetis budavo geresne. Turim dar baisesni "taska" - prie misko, netoli vandens bokstu. Ten tai jau ten. Pernai per susirinkima kartu su kitais naujakuriais vienareiksmiskai siulem naikinti, tai senbuviai musu net labai nesuprato. Mano tevai gyvena mileisiskiu soduose, tai ten jau gal 10 metu visi gyvenantys privalo sudaryti sutarti su atlieku tarnybom. Ir sudare, aisku, lieka problema del vasarotoju - pakampem vis tiek maisai metosi. Ka gi - arteja talka ir pavasarinis susirinkimas, gal kazka pavyks pakeist.
Atsakyti
QUOTE(jurgama @ 2014 03 13, 21:56)
Jeigu pasukot is pupoju, tai ko gero matet musu bendrijos siukslynus, kur arti kapiniu - kuri laika pro ten nejau, bet ten padetis budavo geresne. Turim dar baisesni "taska"  - prie misko, netoli vandens bokstu. Ten tai jau ten. Pernai per susirinkima kartu su kitais naujakuriais vienareiksmiskai siulem naikinti, tai senbuviai musu net labai nesuprato. Mano tevai gyvena mileisiskiu soduose, tai ten jau gal 10 metu visi gyvenantys privalo sudaryti sutarti su atlieku tarnybom. Ir sudare, aisku, lieka problema del vasarotoju - pakampem vis tiek maisai metosi. Ka gi - arteja talka ir pavasarinis susirinkimas, gal kazka pavyks pakeist.

Tas ir yra baisiausia, kad vasariniai sodininkai kažkokio supersovietinio mąstymo- jiems normalu, kad sodo pakraštyje, už tvoros yra daromas šiukšlynas.
Mes irgi susirinkimuose liekam nesuprasti, kai keliam šiukšlių tvarkymo klausimą. Ir rėkia labiausia būten moterys, kurios daugiausia tų šiukšlių ir neša, meta.
Taip pat jiems giliai dzin, kad reikia vasarą keliukus tvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 03 14, 12:13)
Tas ir yra baisiausia, kad vasariniai sodininkai kažkokio supersovietinio mąstymo- jiems normalu, kad sodo pakraštyje, už tvoros yra daromas šiukšlynas.
Mes irgi  susirinkimuose liekam nesuprasti, kai keliam šiukšlių tvarkymo klausimą.  Ir rėkia labiausia būten moterys, kurios daugiausia tų šiukšlių ir neša, meta.
Taip pat jiems giliai dzin, kad reikia vasarą  keliukus tvarkyti.

Del keliu tvarkymo buna auksins argumentas - as masinos neturiu smile.gif O zmogau mielas, ar gali garantuoti, kad pas tave gaisrine ar greitoji nevaziuos...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 03 14, 11:13)
Mes irgi  susirinkimuose liekam nesuprasti, kai keliam šiukšlių tvarkymo klausimą.  Ir rėkia labiausia būten moterys, kurios daugiausia tų šiukšlių ir neša, meta.
Taip pat jiems giliai dzin, kad reikia vasarą  keliukus tvarkyti.

Nors siaip jau as nelabai suprantu, is kur musu bendrijoje tiek tu siuksliu unsure.gif
Du siukslynai po 2 ar daugiau dideliu konteineriu, isvezama neva reguliariai, nors neatsimenu kokiu daznumu, o ir nemaciau. Nuolat gyvenanciu ne tiek daug ir daugelis ju garantuotai kaip mes isveza siuksles i miesta ar dar kur (mes konkreciai pildom tevu konteineri). O siuksliu aplink tuos konteinerius dar desimt kartu tiek. Dabar jau priaugo keliolikos padangu kruva. Baldai, statybines atliekos. Kosmaras guobu gatveje. Ekologine katostrofa. Kaip ten zmones aplink, neisivaizduoju...
Atsakyti