Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

O jus tik česnakų galite pasiūlyti? Gal dar ko nors turite daugiau?
Atsakyti
DEMESIO DEMESIO! sniegas sniegas! Valyti valyti! Traktorius traktorius!
Gal kas zinote gera numeriuka gero traktoriuko. Reikia skubiai! Jei galima darbo kaina brukstelekite taip pat smile.gif

p.s. siaip, jei visi zmones, o ypac vazinejantys ir gyvenantys soduose ziema nusikastu aplink savo tvoras - kazi ar to traktoriaus beprireiktu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2012 12 13, 12:55)
DEMESIO DEMESIO! sniegas sniegas! Valyti valyti! Traktorius traktorius!
Gal kas zinote gera numeriuka gero traktoriuko. Reikia skubiai! Jei galima darbo kaina brukstelekite taip pat smile.gif
p.s. siaip, jei visi zmones, o ypac vazinejantys ir gyvenantys soduose ziema nusikastu aplink savo tvoras - kazi ar to traktoriaus beprireiktu sad.gif

Taip taip drinks_cheers.gif

ar nebandėt kreiptis į kapinių administraciją? Jie tikrai turi traktorių,bent jau pernai, žinau valė aplink kapines einantį tą kelią...
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kam reikia aukles? Galeciau rekomenduoti, nes man jau nebereikia. Jei ka sudomino, rasykite i AZ. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,kam idomu ir aktualu kviečiu ateiti į atvirų durų dieną naujo darželio,daugiau info www.menuliopasaka.lt
Atsakyti
Sveikos mamytes:)
neseniai atsikraustem i Siaures sodus. Sunkiai sekasai man cia priprasti na gal vasarai atejus linksmiau bus smile.gif
Ieskau valandines aukles 10men mergytei. Gal kas galit rekomenduoti netoliese gyvenancia.
Atsakyti
Sveika prisijungus,

O kurie čia Šiaurės sodai? Vasara tai čia žymia smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste++ @ 2013 01 29, 14:51)
Sveikos mamytes:)
neseniai atsikraustem i Siaures sodus. Sunkiai sekasai man cia priprasti na gal vasarai atejus linksmiau bus smile.gif
Ieskau valandines aukles 10men mergytei. Gal kas galit rekomenduoti netoliese gyvenancia.

o cia dar uz kapiniu toliau vaziuot reikia ir ten kur pagrindinis kelias nusisuka i desine tai reik vaziuot tiesiai i salutini ir ten prasideda siaures sodai. Nelabai gal as i Rokantiskiu tema pataikau, bet artimesniu kaimynu neradau smile.gif
Papildyta:
Norejau pacituot Dovaite , bet pacitavau save -na zodziu retai rasau tai nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juste++ @ 2013 01 29, 16:42)
o cia dar uz kapiniu toliau vaziuot reikia ir ten kur pagrindinis kelias nusisuka i desine tai reik vaziuot tiesiai i salutini ir ten prasideda siaures sodai. Nelabai gal as i Rokantiskiu tema pataikau, bet artimesniu kaimynu neradau smile.gif
Papildyta:
Norejau pacituot Dovaite , bet pacitavau save -na zodziu retai rasau tai nemoku biggrin.gif

Man atrodo tu netoli visai mūsų.
Pas jus reikai važiuoti Pupojų gatve , taip??
Tai netoliese ir mes, gal vasara susimatysime.
Šiaip savaitgaliais mes pasivaikščioti einam, kai šaltukas būna einam ant ežeriuko ledo.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 01 29, 19:10)
Man atrodo tu netoli visai mūsų.
Pas jus reikai važiuoti Pupojų gatve , taip??
Tai netoliese ir mes, gal vasara susimatysime.
Šiaip savaitgaliais mes pasivaikščioti einam, kai šaltukas būna einam ant ežeriuko ledo.

Na kad Pupoju gatve mes nevaziuojam. visa laika Rokantiskiu ir tada jau desinej pusej sodai.
O tu Pupuju gatvej?
Atsakyti
QUOTE(juste++ @ 2013 01 29, 18:20)
Na kad Pupoju gatve mes nevaziuojam. visa laika Rokantiskiu ir tada jau desinej pusej sodai.
O tu Pupuju gatvej?

Susimaišiau.
Jūs ten tolėliau, arba arčiau N. Vilnios.
Taip, mes naudojamės Pupojų g. vykdami namo. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra gyvenanciu Kalno g. ar aplink ja? Svarstome galimybe ten gyventi ir labai domintu bet kokia nuomone apie sia vieta. Ar saugu? Neramu del N. vilnios kaimynystes, juolab kad niekam ne paslaptis kokia publika ten gyvena. Panagrinejau autobusu marsrutus (kadangi dukrytems ateity teks keliaut i mokyklas pacioms), tai velgi kursuoja vienas ir tas pats vaziuoja i N. Vilnia. Pakeliui reiketu persest i is N. Vilnios vaziuojancius, kad pasiekt miesto centra (taipogi vaziuot su ta pacia N. Vilnios publika). Sakykit mano baimes pagristos ar nelabai. Ir apskritai, gal galetumete papasakoti apie sio rajono privalumus ir trukumus, buciau labai dekinga smile.gif Kadangi gyvename visai kitoje vilniaus puseje, sis rajonas man visiskai svetimas ir labai noreciau isgirsti kuo daugiau nuomoniu apie ji.
Atsakyti