Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

QUOTE(indrevau @ 2012 07 23, 17:10)

indrevau, 23 Lie 2012 - 17:10, parašė:

indrevau, 23 Lie 2012 - 17:10, parašė:

Sveikos, norėjau pasiteirauti - kokia situacija yra Rokantiškėse su vaikų darželiais? Kur vedate savo mažylius? Nes kaip užmačiau, valstybinis darželis, lygtai, arčiausias būtų tik N. Vilnioje? Ar yra namudinių darželių? Ieškome sklypo namo statybai, todėl norisi įsigyti visais atžvilgiais patogioje lokacijoje. Dėkui už atsakymus.

Sveikos, norėjau pasiteirauti - kokia situacija yra Rokantiškėse su vaikų darželiais? Kur vedate savo mažylius? Nes kaip užmačiau, valstybinis darželis, lygtai, arčiausias būtų tik N. Vilnioje? Ar yra namudinių darželių? Ieškome sklypo namo statybai, todėl norisi įsigyti visais atžvilgiais patogioje lokacijoje. Dėkui už atsakymus.

Mes lankome mieste, prie mano darbo. Taip mums patogiau.
Atsakyti
Sveikos, Mergaites
Mes jau labai kryptingai ir intensyviai pradejome ieskotis sklypo Rokantiskese, tiksliau Rokantiskiu sodu bendrijoje su mintimi, jog ten leisime vasaras, taupysime pinigelius ir laikui begant po truputeli statysimes nuolatiniam gyvenimui skirta namuka. Rokantiskes renkames, nes salyginai netoli miesto su visai salia esanciu miesto transportu (del vaiku)

Kaip suprantu, dauguma Jusu gyvenate cia nuolatos. Gal galetumet pasidalinti savo atsikelimo i Rokantiskes istorija? Pirkot sodo sklypa su vasarnamiu ar jau su normaliu gyvenimui skirtu namu? Kokia ten tu sklypu paskirtis? Namu valda ar kaip?

Ir kaip su komunikacijomis? Ar realu laikui begant atsivesti miesto vandentieki ir kanalizacija, turiu omeny, kad virtuveje, vonioje begtu siltas vanduo is ciaupo, kad butu normalus, o nelauko tulikas ir t.t.
Ir,

beje, jei kas zinote parduodama tvarkinga sodo sklypa su tvarkingu kad ir nediduku nameliu gyvenimo pradziai, bukite geros, duokit man zinoti. Kad netersti cia eterio, galima man i AZ. Aciu labai labai visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2012 08 09, 11:52)

Tyla, 09 Rug 2012 - 11:52, parašė:

Tyla, 09 Rug 2012 - 11:52, parašė:

Sveikos, Mergaites
Mes jau labai kryptingai ir intensyviai pradejome ieskotis sklypo Rokantiskese, tiksliau Rokantiskiu sodu bendrijoje su mintimi, jog ten leisime vasaras, taupysime pinigelius ir laikui begant po truputeli statysimes nuolatiniam gyvenimui skirta namuka. Rokantiskes renkames, nes salyginai netoli miesto su visai salia esanciu miesto transportu (del vaiku)

Kaip suprantu, dauguma Jusu gyvenate cia nuolatos. Gal galetumet pasidalinti savo atsikelimo i Rokantiskes istorija? Pirkot sodo sklypa su vasarnamiu ar jau su normaliu gyvenimui skirtu namu? Kokia ten tu sklypu paskirtis? Namu valda ar kaip?

Ir kaip su komunikacijomis? Ar realu laikui begant atsivesti miesto vandentieki ir kanalizacija, turiu omeny, kad virtuveje, vonioje begtu siltas vanduo is ciaupo, kad butu normalus, o nelauko tulikas ir t.t.
Ir,

beje, jei kas zinote parduodama tvarkinga sodo sklypa su tvarkingu kad ir nediduku nameliu gyvenimo pradziai, bukite geros, duokit man zinoti. Kad netersti cia eterio, galima man i AZ. Aciu labai labai visoms uz atsakymus  4u.gif

Sveikos, Mergaites

Ir,

beje, jei kas zinote parduodama tvarkinga sodo sklypa su tvarkingu kad ir nediduku nameliu gyvenimo pradziai, bukite geros, duokit man zinoti. Kad netersti cia eterio, galima man i AZ. Aciu labai labai visoms uz atsakymus  4u.gif

Na pirmiausia Rokantiškės yra gan dideles ir sodų bendrijų yra ne viena ir ne dvi. smile.gif Ar turit konkrečiai nusižiūrėję kurioje ieškote sklypo?
(mačiau pas mus kaip tik naują skelbimą norinčių pirkti, gal jūsiškis mirksiukas.gif )
Kiekvienoje sodų bendrijoje vis vienokiu ar kitokių pliusų ar minusų.

Mūsų gyvenamoji- maža. Konkrečiai mūsų gatvelėje gyvena gan šaunūs kaimynai, kurie jei turi galimybe pasirūpina ir sniego valymo transporto užsakymu iš savo darbų, ar jei reikia samdyti- be kalbų susimetam pinigėlius ir pasisamdom traktoriuką.
Sklypą pirkome jau senokai, stovėjo kažkokia būdelė, statybų metu statybininkai ten pietaudavo.
Miesto vandentiekio, nuotekų neturime ir manau ilgai neturesime. Tačiau tualetai name- ir kai dabar tokios pažangios vietinių kanalizacijų sistemos- tai tikrai ne problema.
Vanduo iš gręžinio.
Turime gamtines dujas. Šiltas vanduo bėga arba iš boilerio šildomo elektra, arba dujiniu katilu pašildomas.
Neturime TEO, domejomes- jiems per toli, siūlė susimokėti patiems berods 5000 tada atvestų kabelį. Tai interneto problema išspręsta bevieliu Bite Wadafone, o TEO pasųsti..namo.
Paštą atveža be problemų, taxi važiuoja visada, gal sunkiau juos prisikviesti šeštadienio naktį, bet čia visur.
Šiukšles išveža VSA.

Iš savo patirties galiu pasakyti- jei statysitės namą- tai tame pat sklype vasariniame namelyje be patogumų gyventi gan sunku bus. Nes gyventi šalia statybų, kur purvas, žvyras ir kt. tikrai nėra patogu.

Atsakyti
Labai aciu uz toki greita sureagavima i mano laiska,
Na labiausiai akys krypsta i Rokantiskiu Sodu g. sklypus (cia regis buvusios "Elfos" sodai), nes arciausiai yra miesto transporto st (37) ir siaip man ten labai kazkodel dusia traukia. Kol kas tikrai nera tiek pinigu, kad iskart pultume i gyvenamojo namo statybas, turime buta Vilniuje, o cia dairomes sodo sklypo su ne visai nutriususiu kad ir nedideliu nameliu. Ten leistume tikrai vasaras ant pievutes (didele darzovininkyste tikrai neuzsiimtume), nes bute sutikite gyvenimas gana klaustrofobiskas, ypac vasar. O ateityje pagalvotume ir apie nediduko namuko 80-100 kv.m. statybas

Tik ziuriu pasiulymu Rokantiskiu Sodu g. neperdaugiausia. Tiksliau ju yra, bet kainos blink.gif Kosmosas. Man apskritai regis, kad tokio dalyko kaip kolektyviniai sodai isvis greitai neliks, nes juk cia miesto teritorija. Jau dabar ten pagrinde rimti brangus gyvenamieji namai. Tik man klausimas, tai kaip tie brangus namai atsiveda ir pasijungia ta miesto vandentieki, nuoteku salinima....

Na jau turbut supratot, kad niekad nesu gyvenusi name (bet labai labai noriu), todel ir kyla kruva naiviu klausimu. Turbut viskas atsiremia i pinigus. Ju turint, matyt viskas imanoma
Atsakyti
taip Rokantiškėse yra visokių sklypų, daugiausiai sodų bendrijos, bet yra ir nepriklausančių valdų bendrijoms.
mes savo sklypą turim jau nuo pat jų dalinimų, iš pradžių stovėjo tik vasarnamis, toks mažas sodo namelis, kai sugalvojom čia gyvent, pasistatėm priestatą,kol vyko statybos jau čia gyvenom, jokių problemų nebuvo, o ir įsirenginėt patogu buvo. rolleyes.gif

visos komunikacijos vietinės, savas gręžinys vandeniui,kanalizacija iškasta, taigi nebereikia miesto kanalizacijos, beto norint viską galima jungtis su kaimynais.

Mūsų sklypuose yra Teo, nes atvestas telefono kabelis, taigi internetas taip pat Teo.

Vandenį ir namą šildom malkomis, galima ir elektra. iki mūsų dujų nėra. rolleyes.gif

o sklypai čia tikrai ne pigūs, nes visgi vieta labai gera drinks_cheers.gif
o tie brangūs namai tikrai manau neveda miesto vandentiekio, kai šiais laikais taip paprasta savo vietinę kanalizaciją, vandens gręžinius išsikasti g.gif
Atsakyti

Aciu labai mergaites dar karta.
Kaip vertintumet toki varianta. Nuotraukose atrdodo graziai - namukas aisku mazuliukas, ko nepasakysi apie kaina. Bet aplinka grazi. Gal kartais einat prota gatve, prota namuka? Gal zinot, kas savininkai? Pardavineja matau per NT agentus, o tie net nesiteikia telefono kelti, taip kad neturiu jokios papildomos info

http://www.aruodas.l...akampio-9-43958
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2012 08 10, 10:45)

Tyla, 10 Rug 2012 - 10:45, parašė:

Tyla, 10 Rug 2012 - 10:45, parašė:

Kaip vertintumet toki varianta. Nuotraukose atrdodo graziai - namukas aisku mazuliukas, ko nepasakysi apie kaina. Bet aplinka grazi. Gal kartais einat prota gatve, prota namuka? Gal zinot, kas savininkai? Pardavineja matau per NT agentus, o tie net nesiteikia telefono kelti, taip kad neturiu jokios papildomos info

Parašiau Jums į až.
Dėl skelbimo tai mano akiai visai smagus variantas, kaip laiko leidimui, pasibuvimui savo sode smile.gif Labai gražiai sutvarkyta, malonu būt. O kaina tai kaip čia pažiūrėsi. Čia retai kurį sklypą atiduoda už 100 000 litų, o čia jau ir kiemas sutvarkytas, ir sodas pasodintas, malonu, jauku. Nei jums pievelę sodint, nei ką.
Pati nepažįstu namo savininkų. Gal bandykite rašyti email? Arba važiuokite tiesiai pas šeimininkus tartis.
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2012 08 10, 08:45)

Tyla, 10 Rug 2012 - 08:45, parašė:

Tyla, 10 Rug 2012 - 08:45, parašė:

Na, kaip supratau, tai čia tik pirtelė. Bet vasarai užtektų pasibūti.
Žinau, kad mano kaimynė parduoda sklypą su namuku. Šiaip namukas nedidukas, bet ji čia gyvena ir žiemą. Sklypas kampinis. Jei sudomins, tai vėliau parašysiu jos tel. Nr., nes ji parduoda be jokių agentūrų.
Papildyta:
QUOTE(vakarvakare @ 2012 08 09, 23:12)

vakarvakare, 09 Rug 2012 - 23:12, parašė:

vakarvakare, 09 Rug 2012 - 23:12, parašė:

Mūsų sklypuose yra Teo, nes atvestas telefono kabelis, taigi internetas taip pat Teo.

o kurioj vietoj gyvenat, kad pas jus yra Teo? ax.gif aš bandžiau teirautis, tai jie pasakė, kai pririnks daugiau norinčių, praves kabelius.
Atsakyti
QUOTE(ievuze1977 @ 2012 08 10, 20:31)

ievuze1977, 10 Rug 2012 - 20:31, parašė:

ievuze1977, 10 Rug 2012 - 20:31, parašė:

o kurioj vietoj gyvenat, kad pas jus yra Teo?  ax.gif  aš bandžiau teirautis, tai jie pasakė, kai pririnks daugiau norinčių, praves kabelius.

o kurioj vietoj gyvenat, kad pas jus yra Teo?  ax.gif  aš bandžiau teirautis, tai jie pasakė, kai pririnks daugiau norinčių, praves kabelius.

Mes gyvenam Ąžuolas2 soduose, ten jau senais laikais buvo įvesti stacionarūs telefonai, tai internetą įsivesti nebuvo problemų, bet kas neįsivędę nežinau ar dabar lengvai pavyktų prisijungti g.gif
Atsakyti
Sveiki Rokantiškiečiai, ar jau ruošiatės žiemai? Malkų visi apsirūpinę? Kažkaip vėsta orai jau, pradėsim šaltąjį sezoną gyventi sad.gif
Aš norėjau paklausti, gal kas nori žieminių česnakų pirkti? Aštrūs, žieminiai, auginti kaime. Turim ir skiltelėmis išgliaudytų pigių - greitam vartojimui ir galvomis labai gerų. Jei kam aktualu, pasidalinkite, prašau. Kainos mažesnės nei turguje tikrai.
Atsakyti
Na, aš jau pradėjau kūrenimo sezoną - židinuką pasikūriam, nes nejauku jau namie smile.gif O dėl česnakų - tai man reiktų, bet aš po daug neperku (kokias 3-4 galvas). Prie progos ir kitiems pasiūlysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi vakar jau šildymo sezoną pradėjom.
Iš karto namuose jaukiau. Ypač vakare. rolleyes.gif

Dėl česnakų- paklausiu šeimos. aš šiaip jų nevalgau.. rolleyes.gif
Atsakyti