Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

Sveika papildžiusi mūsų gretas clap.gif Tik gaila, kad mūsų ši temelė labai "mieganti" sad.gif
Atsakyti
Mes iš Rokantiškių sodu nioliktosios g. drinks_cheers.gif: Tik bendrauju Viršupio sodų temelėje, bet ten irgi ir iš Rokantiškių ir iš Viršupio sodų forumiečiųyra.
Tik irgi tėmelė visai užtilusi, visos gal savo kiemuose žolyte ir vasara mėgaujasi. O taip norisi mytuku ir susipažinti artimiau nes ir linksmiau ten gyventi būtų ir ateity vaikams draugija formuotusi.

Siūlau jungtis visoms į vieną temukę ir MYTUKĄ daryti... gathering.gif:
Papildyta:
Mymite, mano vyrukas nuo tavojo pora metų mažesnis, bet gal nėr blogai. Norėčiau kad susirastų draugų, nes danar kolkas nuobodžiauja nuvažiavęs į namą. verysad.gif

Na tikrai- kai itk persikraustysime- pažadu mytuką suorganizuoti, jei iki tol nesuorganizuos kita rokantiškietė. Susipažinti manau visoms reikia ir iš šios temos ir iš Anapilio g ir Uosių sodų..gi iš tikro visos vienam kvartale gyvenam, viena pagr gatve važinėjam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, Dije . Manau, kad tikrai vaikai galėtų bendrauti, nes taviškis dviem metais jaunesnis už mano vyresnėlį ir metais vyresnis už jaunėlį smile.gif Maniškiams dabar trūksta draugų. Kaimynų berniokas jau pradėjo su panelėmis bendrauti, tai jie neteko draugo (nors jis buvo gerokai vyresnis, bet vis vien visi dūkdavo) verysad.gif
O kurioj "nioliktoj" gatvėj gyvenat?
Atsakyti
parašiau kad Rokantiškių sodų o paskui galvoju gi pala--mes ne iš Rokantiškių sodų o iš PUPOJŲ sodų 15toji. (bet visas tas kvartalas- Rokantiškės) Bet man rodos čia irgi tos gatvelės nėra toli viena nuo kitos. Šiaip ruošiamės greit kraustytis į namuką, jis TAURO soduose, už kapinių, tolyn link karjero. mums iki to karjero gal 10 min pėstute. Tai manau ir Jūs kažkur netoliese? bigsmile.gif
Atsakyti
Daugmaž žinau, kur gyvenat. Mums toloka iki ten. Kartais vaikštome miškeliuose prie jūsų su šuniu.
Nors tai , aišku, nemaišo kada nors susitikti visoms ir susipažinti. Be to, vaikams būtų labai smagu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 06 18, 13:54)
Daugmaž žinau, kur gyvenat. Mums toloka iki ten. Kartais vaikštome miškeliuose prie jūsų su šuniu.
Nors tai , aišku, nemaišo kada nors susitikti visoms ir susipažinti. Be to, vaikams būtų labai smagu  clap.gif

Na kad per maps.lt ziurejau man iki jusu per miskeli tiesiai tai itk puskilometris geras gaunasi. bigsmile.gif
tikrai reikia mytuka organizuoti, susipazinti. Ir mums būtų faina ir vaikams. Tikiuosi pavyks visas Rokantiskiu, Viršupio temelių forumietes sukviesti. ;meet:
Atsakyti
Būtų šaunu clap.gif Tik Rokantiškių mamytės kažkur prapuolė cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 06 19, 08:36)
Būtų šaunu  clap.gif  Tik Rokantiškių mamytės kažkur prapuolė  cray.gif

Nieko, surasim. mirksiukas.gif Svarbiausia jos yra, gal itk forume nebelabai dalyvauja, neužeina.
šiaip tik ten Rokantiškėse liūdnai su internetu. TEO bandėm prisiprašyti- tai kur ten- neveda, o jei vestų tai kaina nežmonišką užsiprašė...
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 06 19, 10:17)
Nieko, surasim.  mirksiukas.gif  Svarbiausia jos yra, gal itk forume nebelabai dalyvauja, neužeina.
šiaip tik ten Rokantiškėse liūdnai su internetu. TEO bandėm prisiprašyti- tai kur ten- neveda, o jei vestų tai kaina nežmonišką užsiprašė...

va va. su internetu nekas. mes Erdves turim. bet ir to vos veikia. tai prisiprasem uz tokis "kokybe" bent 50% nuolaida. tai vis sis tas.

As irgi zu meet'a. smagu kai tokiu organizuotu ir linksmu mamyciu kaiminysteje turime. 4u.gif
p.s. jei manes cia nerastumete, tai laaabai daznai bunu 2009 balandinuku bendraamziu forume. ax.gif
Atsakyti
o mums Erdves išvis sakė nesiekia... blink.gif

Aš naudodamasi akcija, buvau pasiėmusi BITE Vadafon pabandyti. Na man greitis viskas super, puslapius greit varto, nestringa niekur nieko. Aišku savų minusų su atsisiuntimais turi ir t.t bet vis geriau negu nieko. Bet akcija galioja iki šio sekmadienio, tačiau mums nepatinka kad 36 mėn sutartis. Geriau jau neterminuota... ax.gif

Kita savaitę atvažiuos Balticum atstovai žiūrėti ar traukia ten pas mus jų antenos ar ne. Iš Balticum būtų ir internetas ir televizija, bet kai lyginau interneto greitį su Bites greičiu, tai pasirodė kad labai jau jų lėtokas bus... g.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau, kad Erdvės ne kas. Pas mus Omni Conect. Irgi kartais "susilėtina", priklauso nuo oro sąlygų matyt.
Atsakyti
Vakar pas mus prie namo buvo berniukai iš Balticum. Deja mūsų sodų bendrijoje jų internetas vos gyvas...beveik jokio signalo, nors antena N.Vilnioje, bet pro medžius nepraeina. verysad.gif

Taigi belieka rinktis arba OMNI Conect, arba Wadafone Bites...manau imsime BITE... rolleyes.gif

Tiesa, dėl to sulėtėjimo- kaip man aiškino- ne nuo oro priklauso, o nuo skambučių- kai jų srautas padidėja, tada ta energija metama jiems, o internetui sumažėja. Todėl ir sulėtėja. Nes tiek internetui tiek skambučiams "vamzdis" tas pats...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 03 liepos 2009 - 07:35