Man atrodo, kad greitai iš vis nebeliks sodų. Bus kaip paprastas miesto rajonas. Štai jau anksčiau suteikė miesto gatves, dabar gavom laišką, kad mūsų adresas pakeistas. Namai sunumeruoti kaip mieste (vienoj pusėj lyginiai, kitoj - nelyginiai). Visai neblogai, tik va bėda su keliais...
Mes taip pat is rokantiskiu. Gyvename 12-oje. Tikrai mus zinote, nes musu suo pats pikciausias visuose soduose. Nes "ne kai kurie" vaikuciai labai megsta i ji metyti akmenis, slyvas ir obuolius...
Na, 12-oje gatvėje žinau du rudus vilkšunius piktus. Vienas prie miškelio gatvės gale, o kitas gatvės viduryje. Tai kuris jūsų?
Pas mus yra vokiečių aviganis. Tik juodas ir be uodegos. Jam vargšiukui mažam ją su durimis nukirto. Mums jo taip pagailo, tai ir nusipirkom tokį. Ir labai džiaugiamės, nes labai protingas.

QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 09:33)
Na, 12-oje gatvėje žinau du rudus vilkšunius piktus. Vienas prie miškelio gatvės gale, o kitas gatvės viduryje. Tai kuris jūsų?
Pas mus yra vokiečių aviganis. Tik juodas ir be uodegos. Jam vargšiukui mažam ją su durimis nukirto. Mums jo taip pagailo, tai ir nusipirkom tokį. Ir labai džiaugiamės, nes labai protingas.

Musu tas piktasis prie miskelio, gatves gale.
o vidury gatves toks juodas vilksunis visada palaidas laksto.

oi "laukiam, nesulaukiam" kai ateis sestadienis ir padarys policininkai vienpusi eisma i miesta. labai jau nepatogu vaziuoti namo pro naujaja vilnia, bet siemet issiaiskinom kaip per virsupio sodus ir anapilio gatve (berods ji taip vadinasi) nusileisti ir per pujoju gatve i savo sodus patekti.
Siaip visada apsirupinam maistu ir sedim tas dvi dieneles namie, kad tik nereiktu nosies i miesta kisti.
o vakare, jei oras leidzia, einam pasigrozeti rokantiskiu kapiniu kalniukais ir zvakeliu plazdenimu......laaaabai grazu.
Mes irgi labai laukiam šeštadienio vakaro. Visada su vaikais einame pasivaikščioti ir pasigrožėti degančiomis žvakutėmis
Gal kam ir keistai nuskambėtų tas "pasivaikščiojimas po kapines", bet vaizdas tikrai įspūdingas
O dėl eismo, tai tikrai sunku, bet mes irgi "susipažinome" su visokiom aplinkinėm gatvelėm, tai problemų daug nekyla.
O jūsų šunį aš gerai žinau, nes vis praeinant bijau, kad bešokinėdamas per tvorą peršoks
O tas palaidas juodas vilkšunis, tai tikrai ne mūsų. Mūsiškis visada pririštas, o palakstyti vedame į mišką
Aš matau, kad turit dvi dukreles panašaus amžiaus kaip mano vyrai. Norėjau paklausti į kokią mokyklą ir kokį darželį eina mergytės?

O jūsų šunį aš gerai žinau, nes vis praeinant bijau, kad bešokinėdamas per tvorą peršoks

Aš matau, kad turit dvi dukreles panašaus amžiaus kaip mano vyrai. Norėjau paklausti į kokią mokyklą ir kokį darželį eina mergytės?
QUOTE(mymytė @ 2008 10 31, 09:13)
Mes irgi labai laukiam šeštadienio vakaro. Visada su vaikais einame pasivaikščioti ir pasigrožėti degančiomis žvakutėmis
Gal kam ir keistai nuskambėtų tas "pasivaikščiojimas po kapines", bet vaizdas tikrai įspūdingas
O dėl eismo, tai tikrai sunku, bet mes irgi "susipažinome" su visokiom aplinkinėm gatvelėm, tai problemų daug nekyla.
O tas palaidas juodas vilkšunis, tai tikrai ne mūsų. Mūsiškis visada pririštas, o palakstyti vedame į mišką

Ne, zinau, kad tas juodas vilksunis ne jusu. O musiskis nepersoks, nes niekas jo to nemokino ir nemate, kad taip galima.
Musu didzioji pradejo siais metais eiti i pirma klase ciurlionio menu gimnazijoje, o mazoji eina i jurates gatveje antakalnyje esanti darzeli. Birzelio men ir siai bus stojamieji i pirmaja klase, tai kitais metais turesim jau abi mokinukes.
Graziu svenciu. ir gero, nelapkritisko oro.
Mano abu vaikai lankė "Voveraitę": dabar tik mažasis, o vyresnėlis žygiuoja į Antano Vienuolio mokyklą.
Kaip Rokantiškių mamytės gyvenate? Orai niūrūs, ne taip smagu kaip vasarą
Norėjau paklausti, kokių pramogų sugalvojat su vaikais? Mes jau negalime nuspręsti, kur važiuoti savaitgalį su vaikais. Gal kokių idėjų būtų?

QUOTE(mymytė @ 2008 11 17, 16:16)
Mano abu vaikai lankė "Voveraitę": dabar tik mažasis, o vyresnėlis žygiuoja į Antano Vienuolio mokyklą.
Norėjau paklausti, kokių pramogų sugalvojat su vaikais? Mes jau negalime nuspręsti, kur važiuoti savaitgalį su vaikais. Gal kokių idėjų būtų? 

Va ko ko, bet pramogu cia pa mus labai truksta. Nera net kur normaliai su dviraciais pasivazineti. Kartais mes zygiuojame prie tu karjeru - vasara pasimaudyti, ziema, siaip pasivaikscioti. Kadangi esame salia misko, tai kazkaip uzsiima paneles musu. Kartais vaziuojame i silo parka, kur i maxima vaziuojant yra priejimas ir supynes.
Bandysim ziema paziuret kalneliu silo parke.
O siaip net pasiulyti nera ko. Nelabai mergaites leidziam vienas po sodus vazineti, nes asfaltuotas kelias labai judrus masinomis ir tie kalniukai status labai riboja matomuma vaiku ir vairuotoju.
Kaip gražu - balta balta kur dairais...
Vaikams nors džiaugsmo, tik gaila, kad to sniego dar mažai. Jie taip laukia, kada galės besmegenį lipdyti.
Ar žinot, kad ketvirtadienį nebus elektros nuo 12 iki 13 val. ? Kažkokius atnaujinimo darbus darys. Tik nelabai suprantu ką. Rodos tik pernai pakeitė stulpus, o čia vėl atnaujina
Beje, prie mūsų namo stulpas taip pasviręs, kad rodos tuoj tuoj nukris. Bet jo net nepakeitė.
Kai tvarkėmės elektrą (apiforminome elektrinę plytelę, kad mažiau mokėt reiktų), klausėm jų, kodėl nepakeitė, o jie atsakė:"Taigi dar stovi, nenugriuvo"
Pas mus viskas daroma tik tada, kai pridaroma nuostolių, o ne tada, kai dar galima jų išvengti

Ar žinot, kad ketvirtadienį nebus elektros nuo 12 iki 13 val. ? Kažkokius atnaujinimo darbus darys. Tik nelabai suprantu ką. Rodos tik pernai pakeitė stulpus, o čia vėl atnaujina

QUOTE(mymytė @ 2008 11 19, 12:41)
Kaip gražu - balta balta kur dairais...
Vaikams nors džiaugsmo, tik gaila, kad to sniego dar mažai. Jie taip laukia, kada galės besmegenį lipdyti.
Beje, prie mūsų namo stulpas taip pasviręs, kad rodos tuoj tuoj nukris. Bet jo net nepakeitė.
Kai tvarkėmės elektrą (apiforminome elektrinę plytelę, kad mažiau mokėt reiktų), klausėm jų, kodėl nepakeitė, o jie atsakė:"Taigi dar stovi, nenugriuvo"
Pas mus viskas daroma tik tada, kai pridaroma nuostolių, o ne tada, kai dar galima jų išvengti

va cia jus del to "skubejimo" daryti, tai esate teisi.
Siandien maciau kaip elektrikai visa gatve apziurinejo, stulpus ciupinejo. Gali buti kad kazkas bus keiciama.
Gerai, kad pasakete del elektros, teks pakenteti. Juk ir sildymas, ir maistas, nekalbant apie internete - viskas elektra, tai tikiuosi kad ilgai jie neuztruks, ir greitai ijungs atgal.
Kaip laikosi Rokantiškių mamytės? Žiūriu, kitos visai prapuolė
Kaip šiandien "ledo arena" ? Vos namo parropojau
O jau prie kapinių nuo kalnelio, tai išvis vos nusileidau. Baisu važiuoti per tokį orą.
Kaip Kalėdinės nuotaikos? Ar jau pasipuošėt namučius?

Kaip šiandien "ledo arena" ? Vos namo parropojau

Kaip Kalėdinės nuotaikos? Ar jau pasipuošėt namučius?

Na reiktu kazka prasyti, bo musu temele jau visai gale atsidure, vos suradau.
Nu ruosiames baisiai naujam seimos nariui, tai ir laiko nelabai....kaip suprantat.
Tai graziu artejanciu svenciu ir kuo greiciau silto pavasario

Nu ruosiames baisiai naujam seimos nariui, tai ir laiko nelabai....kaip suprantat.
Tai graziu artejanciu svenciu ir kuo greiciau silto pavasario