Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

QUOTE(Seterių_mama @ 2009 11 13, 15:02)
Dėmesio! Vasaros hendlingo seminaras-stovykla įvyks liepos 6-7-8 d.
Preliminariai planuojamos dvi grupės - naujokams ir pažengusiems.
Daugiau info vėliau.
Jau galite registruotis e-mailu karmino@neti.ee

Sveikos! Labai sudomino sis seminaras, parasiau email, ir tik paskui pagalvojaugal reikejo rasyti angliskai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2010 02 25, 13:27)
Sveikos! Labai sudomino sis seminaras, parasiau email, ir tik paskui pagalvojaugal reikejo rasyti angliskai? g.gif

Lietuviskai, seminara juk lietuve organizuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 25 vasario 2010 - 14:37
QUOTE(Seterių_mama @ 2009 11 04, 17:18)

Bet matyt lietuviai dar nepribrendę tokiems renginiams ir nelabai nori mokytis, tobulėti, būti profesionalesniais, geresniais savo srityje.
Išties gaila.

Jei apie šį seminarą, aš labai norėčiau į jį atvykti, tai jeigu galima man kainą į až, lauksiu.
O tiesą pasakius, aš tik dabar savo akimis pamačiau apie ką rašoma (netyčia čia užklydusi, iki šiol tik kažką girdėjusi buvau iš žmonių viena kita žodį) ir sužinojau apie šį seminarą (kad jis realus), taip kad gal nenuostabu kad daugelis ir nežino, mažai informacijos paskleista ir tiesa mažai dalyvių priimama ir dar neaišku kokia kaina. Todėl gal nereikia sakyti, kad mažai lietuvių domisi, nenori mokytis ir pan. 4u.gif
Įsibėgėsim ir viskas bus gerai, atsiras ir daugiau norinčių, jei tik daugiau ir priims.
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2009 11 13, 16:02)
Vasaros hendlingo seminaras-stovykla įvyks liepos 6-7-8 d.

Vai tai tai, darbo dienomis... g.gif Na, bet reiks kažkaip pabandyti susidėlioti darbus ir sudalyvauti seminare.
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2010 02 25, 16:55)
Jei apie šį seminarą, aš labai norėčiau į jį atvykti, tai jeigu galima man kainą į až, lauksiu.
O tiesą pasakius, aš tik dabar savo akimis pamačiau apie ką rašoma (netyčia čia užklydusi, iki šiol tik kažką girdėjusi buvau iš žmonių viena kita žodį) ir sužinojau apie šį seminarą (kad jis realus), taip kad gal nenuostabu kad daugelis ir nežino, mažai informacijos paskleista ir tiesa mažai dalyvių priimama ir dar neaišku kokia kaina. Todėl gal nereikia sakyti, kad mažai lietuvių domisi, nenori mokytis ir pan.  4u.gif
Įsibėgėsim ir viskas bus gerai, atsiras ir daugiau norinčių, jei tik daugiau ir priims.

Labai prašau atsiųsti laiškutį su Jus dominančiais klausimais man į e-mailą karmino@neti.ee
Tiesiog informacija apie seminarą yra patalpinta ne viename forume ir truputį sudėtinga rankiot paskui informaciją, kas kur ir ko klausė, kas registravosi, kokiu nicku koks žmogutis pasivadinęs... E-mailu mielai atsakysiu į visus klausimus ir atsiųsiu visą turimą aktualią informaciją.
Dėl kainų tai jas skelbti draudžia Super Mamų forumo taisyklės.
Kas dėl informacijos tai, nesutinku kad jos per mažai.. Skelbiam įvairiuose forumuose, aptariam, dedam foto, "nukritusias" temas periodiškai iškeliam.
Jau įvyko 5 seminarai, kas norėjo, domėjosil, tikrai susirado informacijos ir sudalyvavo.
Jeigu turite pasiūlymų kur ir kaip labiau populiarinti šiuos seminarus, mielai išklausysiu. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gimine @ 2010 02 25, 17:22)
Vai tai tai, darbo dienomis...  g.gif Na, bet reiks kažkaip pabandyti susidėlioti darbus ir sudalyvauti seminare.

Aš tai mielai organizuočiau savaitgaliais, bet:
1. Kaip tik dauguma žmonių prašo, kad seminarai būtų rengiami paprastomis darbo dienomis, nes vasarą savaitgaliais daug renginių - šunų parodų, varžybų, šiaip savaitgaliais žmonės važiuoja į gamtą su augintiniais ir šeimomis, be to dar kur sodai, daržai ir t.t.

2. Lektorius yra labai užimtas ir jo darbo kalendorius būna užpildytas metams ir daugiau į priekį. Paprastomis savaitės dienomis jį pasikviesti yra daug paprasčiau. Jeigu dabar norėčiau derintis dėl savaitgalio seminaro, tai galėčiau kalbėt tik apie 2011 m. gegužį.

3. Nėra taip paprasta rasti vietą seminarui - kad priimtų su šunimis, kad būtų užtektinai vietos, kad vietos nakvynei būtų padorios, o ne vienas kluonas girtiems vestuvininkams su 20-mčia dviaukščių lovų. smile.gif Savaitgaliais paprastai sodybos būna užimtos (vestuvės, baliai ir t.t.). Paprastom savaitės dienom sodybos renginius su šunimis daug mieliau įsileidžia. Bet deja, toli gražu ne visos.

Papildyta:
Dar norėjau primint, kad kas planuoja nakvot, skubėtų rezervuotis vietas, realiai liko neužsakytas 1-as namukas. 4u.gif
Atsakyti
Jokiu būdu nepriekaištauju, nezyziu ar pan. čia aš šiaip, garsiai pasiguodžiau mirksiukas.gif
Dėl gyvenamos vietos tai nebėda - turim palapinę tourist5.gif ir nesam labai reiklūs patogumams.
Turiu klausimą. Jeigu dalyvausiu su savo šunėku šiame seminare, tai atvykti kartu norės ir mano šeimyna (aš taip pat norėsiu, kad ji važiuotų kartu). Šiame forume radau rašant, kad atsivežus antrą šunį papildomo mokesčio nėra. Turiu tik vieną šunį, bet ar papildomas mokestis nebus renkamas už kitą šeimos narį iš homo sapien giminės? ax.gif
Beje, didelis dėkui už tokį greitą ir išsamų atsakymą į mano Jums siūstą el.laišką aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gimine @ 2010 02 25, 18:49)
Jokiu būdu nepriekaištauju, nezyziu ar pan. čia aš šiaip, garsiai pasiguodžiau  mirksiukas.gif
Dėl gyvenamos vietos tai nebėda - turim palapinę tourist5.gif ir nesam labai reiklūs patogumams.
Turiu klausimą. Jeigu dalyvausiu su savo šunėku šiame seminare, tai atvykti kartu norės ir mano šeimyna (aš taip pat norėsiu, kad ji važiuotų kartu). Šiame forume radau rašant, kad atsivežus antrą šunį papildomo mokesčio nėra. Turiu tik vieną šunį, bet ar papildomas mokestis nebus renkamas už kitą šeimos narį iš homo sapien giminės?  ax.gif
Beje, didelis dėkui už tokį greitą ir išsamų atsakymą į mano Jums siūstą el.laišką aciuks.gif

Šiaip tai už dalyvavimą seminare susimoka žmogus smile.gif O su keliais šunimis jis dalyvaus - tai nors ir su trim, jeigu tik turi sveikatos ir netingi lakstyt. wink.gif
Jeigu šeimos nariai norėtų dalyvauti seminare - t.y. stebėti, klausyti, tuomet suaugusiems reikėtų susimokėti, kaip klausytojams. Vaikų manau ten bus nemažai daug kas su šeimomis atvyksta, tai vaikai tikrai ras užsiėmimų. smile.gif Bent jau pernai vaikams tikrai buvo smagu ten. Aišku gerai būtų, kad kažkas juos prižiūrėtų, kad be vieni neitų maudytis ir netrukdytų seminaro dalyviams. Be to ten sodyboje galima pažvejoti, "pasipliažinti", galima nulėkt iki Kernavės (1 km nuo sodybos). Taip kad net nedalyvaujantiems seminare bus ten ką veikti. Tikrai nemažai dalyvių planuoja atsivežti šeimas.
Atsakyti
Išsiunčiau visiems užsiregistravusiems ir nesusimokėjusiems priminimą el. paštu. Kas negavot, parašykit man. Buvo numiręs kompas, praradau dalį laiškų, todėl galėjau kažką praleisti.

Atsiprašau visų rašiusių ir klaususių ar yra dar laisvų vietų, kad neatsakiau. Atsakysiu artimiausiu metu, kai tiksliai žinosiu, kas dalyvauja ir kai gausiu atsakymus iš visų, kas dar nesusimokėjęs. Drąsiai rašykit visi, kas dar norit, jeigu kartais susirinks daug norinčių, rinktumėm papildomą 3-ią grupę. Naujokų grupė šiai dienai pilna. Į jau buvusių pas Gerardą grupę dar yra keletas vietų.

Tie kas jau yra dalyvavę Gerardo seminare ir registravosi į naujokų grupę, perkėliau į jau buvusių pas Gerardą grupę, tam kad išlygint dalyvių grupėse skaičių..Nepergyvenkit, jeigu dar jaučiatės neužtikrintai ir jeigu norėsit, galėsit naujokų grupėje pabūti klausytojais (nemokamai) ir pasikartoti BASIC įvadą, o po to treniruotis antroje grupėje.

Panašu, kad nameliai jau visi yra rezervuoti, jei atsilaisvintų vietų, pranešiu. Bet yra galimybė užsisakyti viešbučio kambarį sodybos "Svečių namuose" (dvivietis parai su pusryčiais - 120 lt, šuo - 25 lt, dar yra likę 4 kambariai).

Atsakyti
Mielieji, atsilaisvino vienas namelis (5-iavietis). Norintys kreipkitės kuo greičiau!
Atsakyti
Namelis rezervuotas. Dar yra 2 laisvi dviviečiai kambariai Kernavės Bajorynės "Svečių namuose".
Atsakyti
Mieli hendlingo seminaro dalyviai!
Hendlingo seminaras – stovykla su Gerard O’Shea įvyks liepos 6-7-8 dienomis, "Kernavės Bajorynės" kaimo turizmo sodyboje!
Kaip rasti "Kernavės Bajorynę" ?
Tikslias nuorodas ir žemėlapį rasite čia:
http://www.kernavesb...ndex.php?id=126

Tvarkaraštis:

Liepos 6 d., antradienis.
8.00 -9.00– dalyvių registracija.
9.00 – 13.00 – rytinės "Naujokų" grupės užsiėmimas.
13.00 – 16.00 - pietūs, poilsis, dalyvių apgyvendinimas namukuose ir viešbutyje.
16.00 –20.00– vakarinės "Pažengusių" grupės užsiėmimas.
20.30 - ???? – bendravimas, kolektyvinis vakarienės gaminimas ant ugnies.

Liepos 7 d., trečiadienis
8.00–9.00 - pusryčiai
9.00 - 13.00 - rytinės "Naujokų" grupės užsiėmimas.
13.30 – 16.00 pietūs, poilsis.
16.00 – 20.00 – vakarinės "Pažengusių" grupės užsiėmimas.
20.30 - ???? - bendravimas, kolektyvinis vakarienės gaminimas ant ugnies.

Liepos 8 d. ketvirtadienis
8.00 -9.00 – pusryčiai
9.00- 13. 00 - rytinės "Naujokų" grupės užsiėmimas.
13.00-13.30 – seminaro apibendrinimas, diplomų įteikimas.
13.30 – 16.00 - pietūs, poilsis
16.00 – 20.00 - vakarinės "Pažengusių" grupės užsiėmimas.
20.00-20.30 - seminaro apibendrinimas, diplomų įteikimas.
20.30 – išvykimas namo.

Su savimi reikia turėti:
1. Kelis skirtingus parodinius pavadėlius.( jauniems šuniukams leidžiama treniruotis su paprastais antkakliais ir pavadėliais).
2. Daug rinktinių skanėstų šuniui – (virtos vištienos filė ar virtų veršienos/jautienos kepenų, mėsos kukulių/kotletų, mėsiškų dešrelių, viskas turi būti supjaustyta dideliais gabalais:geriausiai maždaug 1-1,5 cm storio ir pločio ir Jūsų delno ilgio). Didelis prašymas nesivežti paprastų "sasyskų" ir sūrio, nesmulkinti skaniukų į smulkius gabalėlius.
3. Kamuoliuką, žaisliuką, jeigu šuo gerai į jį reaguoja, jeigu turite, pasiimkite klikerį.
4. Narvą, boksą ar tiesiog paklotą šuniui.(kad teorinių intarpų ar pertraukėlių metu šunys nesitampytų ant pavadėlių ir nepavargtų)
5. Dubenėlį šuniui.(kad galėtų atsigerti)
6. Šuns skiepų pasą.
7. Gerą nuotaiką.

Svarbu:
Tiems , kurie lieka nakvoti ir stovyklaus visas tris dienas – kas turite, pasiimkite portatyvinius grilius, anglių, pasiruoškite maisto, vienkartinių indų, bus smagu pavakaroti ir pasivaišinti smagiai bendraujant! Šalia, vos už nepilno kilometro yra Kernavės miestelis , jeigu ko pritrūktumėm, galima bus nuvažiuoti į parduotuvę. Nameliuose bus šaldytuvai, mikrobangės, elektriniai virduliai.

Primename, kad visi, kas nakvoja nameliuose ir viešbutyje ryte gaus pusryčius sodybos restorane, nakvojantys palapinėse galės taip pat užsisakyti pusryčius už papildomą mokestį. Taip pat norintys vietoje galės užsisakyti ir kompleksinius pietus (sriuba, karštas, gėrimas),pietų kaina – 20 lt.

Apsirenkite patogiai sportiškai ir apsiaukite patogią avalynę – teks daug vaikščioti/ bėgioti.
Turėkite su savimi striukę ar celofaninį lietpaltį, tam atvejui jeigu lytų, nes treniruotės vyks lauke, po atviru dangum.
Pasirūpinkite galvos apdangalais, kad neperkaistumėte saulėje treniruočių metu.
Būtinai pasirūpinkite priemonėmis nuo uodų, erkių - tiek sau, tiek šunims.
Šunys prieš užsiėmimus turėtų būti nešerti bent 12 val. Nevalgūs ir prastai reaguojantys į maistą – 24 val.
Galite pasiimti sudedamų kėdžių, galėsite prisėsti pavėsyje ir atsipūsti pertraukėlių metu.
Labai prašome dalyvių sodybos teritorijoje neteršti, nešiukšlinti ir susirinkti šunų išmatas. (maišeliai ir konteineris skirtas išmatoms išmesti bus sodybos teritorijoje)
Nakvojančių prašome nepalikti šunų be priežiūros kambariuose ir nepaleisti lakstyti sodybos teritorijoje.
Primename, kad rujojančios kalės ir agresyvūs šunys yra nepageidaujami. Taip pat derėtų pasirūpinti, kad šunys nebūtų palikti be priežiūros, netriukšmautų ir netrukdytų kitiems dalyviams treniruotis ar ilsėtis.
Filmuoti seminarą DRAUDŽIAMA. Fotografuoti galima tik su organizatorių leidimu.
Teritorijoje, kurioje vyks seminaras galės būti( saugoti daiktus, laikyti šunis ir kitaip padėti besitreniruojantiems) tik susimokėję už dalyvavimą(kaip klausytojai). Maloniai ir primygtinai prašome nesivesti į seminarą draugų ir giminių palaikymo komandos.

Linkime daug malonių įspūdžių!
Iki susitikimo
Organizatoriai
+37068787525

Informaciją siunčiau dar ir kiekvienam dalyviui asmeniškai, jeigu kas nors negavot, parašykit man!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 01 liepos 2010 - 16:50
Ar jau planuojamas kitas seminaras? Kada jis galėtų/turėtų būti?
Atsakyti