Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

keletas foto, ačiū Rasai Bukontaitei.

Visa mūsų grupė paskutinę praktinę dieną.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 05 lapkričio 2009 - 15:42
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dėmesio! Vasaros hendlingo seminaras-stovykla įvyks liepos 6-7-8 d.
Preliminariai planuojamos dvi grupės - naujokams ir pažengusiems.
Daugiau info vėliau.
Jau galite registruotis e-mailu karmino@neti.ee
Atsakyti
Seminaras kaip ir pernai įvyks Kernavės Bajorynėj. www.kernavesbajoryne.lt . Jau galima rezervuotis nakvynės vietas. Daugiau info e-mailu karmino@neti.ee
Atsakyti
As klausimeliu turiu: o siuo adresiuku galima lietuviu kalba registruotis ar angliskai rasyt? O pats seminaras vyks su verteja?
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2009 11 18, 12:45)
As klausimeliu turiu: o siuo adresiuku galima lietuviu kalba registruotis ar angliskai rasyt? O pats seminaras vyks su verteja?

lietuvių, bus vertėje dėl išsamesnės informacios klauskit tuo el. paštu kurį nurodė
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2009 11 13, 17:02)
Dėmesio! Vasaros hendlingo seminaras-stovykla įvyks liepos 6-7-8 d.
Preliminariai planuojamos dvi grupės - naujokams ir pažengusiems.
Daugiau info vėliau.
Jau galite registruotis e-mailu karmino@neti.ee

Labai daug geru atsiliepimų girdėjau tiek apie patį lektorių, tiek apie organizuojamus seminarus. Kadangi maniškės ciucės tėčio savininkė taip pat mokėsi pas Gerardą ir aš mačiau, kaip ji po to dirba ringe, tikrai mielai jungsiuos į vasaros seminarą..
Jau nusiunčiau email'ą smile.gif O nieko baisaus, kad šuo bus jau 1 m. 3 men., bet eis i basic'ą, nors prieš tai bus dalyvavusi keliose parodose?
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2009 11 19, 14:43)
 O nieko baisaus, kad šuo bus jau 1 m. 3 men., bet eis i basic'ą, nors prieš tai bus dalyvavusi keliose parodose?

Tikrai nieko baisaus. Pamatysit, patiks ir Jums, o ypač šuniui.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 19 lapkričio 2009 - 17:19
QUOTE(tigrizoidas @ 2009 11 19, 14:43)
O nieko baisaus, kad šuo bus jau 1 m. 3 men., bet eis i basic'ą, nors prieš tai bus dalyvavusi keliose parodose?

Aš šiemet ėjau į basic, nors mano kalei jau 3 metai. Moko tikrai ne tik kaip parodose šunį išstatinėti.
Atsakyti
QUOTE(laika @ 2009 11 19, 18:42)
Aš šiemet ėjau į basic, nors mano kalei jau 3 metai. Moko tikrai ne tik kaip parodose šunį išstatinėti.

Liuks! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ACHIEVE @ 2009 06 12, 11:33)
As butinai noresiu dalyvauti kitam:)))nemazai cia laiko iki 2010 pavasario(o galbut bus veliau),bet jau laukiu. Norejau ir sitame,bet nesigavo...bet jei tik bus dar - as butinai,butinai:) ir tikrai matau,kad verta:)

Siulau apie sia mamyte pasiskaityti:
http://www.supermama...?...9882&st=468
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2009 11 19, 19:50)
Siulau apie sia mamyte pasiskaityti:
http://www.supermama...?...9882&st=468

Siulau pasitikrinti saskaita ir visvien nelinkiu tau patirti to,ka pati isgyvenau,kad ir kaip cia mane juodini..
Atsakyti