Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

QUOTE(naujakure @ 2009 01 19, 10:52)
Merginos, labai laukiam atsiliepimų apie seminarą  4u.gif
girdėjom, kad super geras buvo, bet gal kokį konkretų komentarą parašytumėt ...
kaip sekėsi , kaip šunys viską ištvėrė .... žodžiu įdomu viskas  4u.gif

Konkrečiai pasakyti labai sunku, nes info buvo tikrai daug ir labai naudingos. Patarimų, kaip geriau išstatyti šunį, internetu neperteiksi, bet labai patiko, kad žmogus užakcentavo tai, ką apie ką šiaip nesusimastydavau - 1. valdyti šunį reikia balsu ir skanėstu, o ne tampyti už pavadėlio (šuo supranta tai kaip nuolatinį bambėjimą), 2. kai šuo gražiai stovi, nėra reikalo jam ištisai kartoti "stovėk, stovėk, stovėk" (šuo galvoja: juk aš ir taip jau stoviu, ko tu, durniau, iš manęs dar nori????) thumbup.gif

Bet visgi naudingiausia buvo praktinė dalis. Kas buvo rytinėj grupėj, matė, kaip Gerardas per keletą minučių sunkiai valdomą dobermanę pavertė šilkiniu šuneliu thumbup.gif
Atsakyti
Laikau seminarą pavykusiu, aš pati buvau įvadiniam kurse jau ketvirtą kartą, bet vis vien gavau daug naudos, išgirdau nemažai naujo. Gerardas visada kitoks, improvizuoja, prisitaiko prie grupės lygio, visada geros nuotaikos, pasižymi puikiu jumoro jausmu ir mokėjimu įtaigiai ir paprastai pateikti mokymo medžiagą. Manau niekas nenuobodžiavo, visiems buvo tikra smagu.

Norėjau padėkoti LKD už paskolintus kilimus , o taip pat Svetai Valuevai, Ritai Jakštaitei , Laurai Udraitei ir Orestui Vovk už tai kad padėjo rūpintis Gerardu , ypač didelis dėkui Monikai Jankaukienei už sertifikatų padarymo idėją ir jos įgyveninimą.. Ačiū Daliai Udrienei už paskolintą grūmingo stalą.

Taip ačiū visiems dalyviams, buvo malonu pasimatyti su visais! 4u.gif
Atsakyti
tikrai dėkui Kristinai ir Donatui už organizavimą. Buvau su savo tinginiu pirmą kartą, bet tikrai dalyvausim dar ,jei tik organizuos ax.gif . Seminaras praktiškai pakeitė mano požiūrį į hendlingą ir parodas. Aišku ne per vieną dieną viską pavyks pakeisti, bet manau,kad žingsnis po žingsnio mano šuo bus ir motyvuotas ir nebijos ringo thumbup.gif dar kartą labai ačiū už viską, ypač - už gerai praleistą laiką 4u.gif
Atsakyti
DĖMESIO DĖMESIO!!!! Mums labai pasisekė ir atsirado išskirtinė galimybė vėl pasikviesti GERARD'ą O'SHEA visai neužilgo, VASARIO 21-22d.!

Daugiau informacijos, o taip pat atsiliepimus apie praėjusius seminarus su Gerardu O'Shea rasite čia:

http://www.biteplius....6-=(2069306462
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 22 sausio 2009 - 09:34
QUOTE(Seterių_mama @ 2009 01 22, 10:33)
DĖMESIO DĖMESIO!!!! Mums labai pasisekė ir atsirado išskirtinė galimybė vėl pasikviesti GERARD'ą O'SHEA visai neužilgo, VASARIO 21-22d.!

Kaip džiugu girdėti tokią naujieną thumbup.gif
Atsakyti
Keletas foto, ačiū Svetlanai Valujevai!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar foto:
http://www.biteplius...02-=(1097082535
Atsakyti
O westukai nepapuolė į kadrą? blush2.gif
Atsakyti
O gal bus dar seminaras ,bet ne Vasario men?? g.gif g.gif Lb jau noriu ten papulti.
Atsakyti
QUOTE(Gliukas @ 2009 01 28, 16:42)
O westukai nepapuolė į kadrą?  blush2.gif

Dar bus foto, tai gal ir bus papuolę.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2009 01 28, 16:45)
O gal bus dar seminaras ,bet ne Vasario men?? g.gif  g.gif Lb jau noriu ten papulti.

Na kol kas organizuojam vasario mėn. seminarą, o paskui žiūrėsim. Taip toli į ateitį dar nežiūriu. wink.gif Būtinai praneįiu apie planuojamus sekančius seminarus.

Beje šitas seminaras vasarį jau trečias..wink.gif Buvo ir vasarą ir sausio mėn., taigi galimybių sudalyvaut, tiems, kas tikrai nori, buvo užtektinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2009 01 28, 15:26)
Beje šitas seminaras vasarį jau trečias..wink.gif Buvo ir vasarą ir sausio mėn., taigi galimybių sudalyvaut, tiems, kas tikrai nori, buvo užtektinai. mirksiukas.gif

Tai va kad kazkaip per velai suzinodavau.... doh.gif doh.gif O vasario -niekaip man doh.gif doh.gif verysad.gif
Labai lauksiu dbr ziniuir seksiu temas susijusias ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal ir man padalyvaut g.gif
Atsakyti