Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

doh.gif doh.gif Negaliu suprasti-----kodel reike butinai taip isdirbti ,nuzeminti zmogu uz jo poziuri i dalykus kitaip.Nenorit pasakoti apie seminara ir nereike!!!!!!!!!!iISGIVENSIM!!! ,INTERNETAS pilnas se tema,as geriau i 6 parodas uzsiregistruosiu,negu isuploti tokius pinigus uz jusu seminara.Paklauset ir ka jusu taps,super -suniu,a jus jauciates lik prisilietet prie sventoves ,tik kad jums macytu......,sekmes........ : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2012 12 08, 04:16)
doh.gif  doh.gif Negaliu suprasti-----kodel reike butinai taip isdirbti ,nuzeminti zmogu uz jo poziuri  i dalykus kitaip.Nenorit pasakoti apie seminara ir nereike!!!!!!!!!!iISGIVENSIM!!!  ,INTERNETAS pilnas se tema,as geriau i 6 parodas uzsiregistruosiu,negu isuploti tokius pinigus uz jusu seminara.Paklauset  ir ka jusu taps,super -suniu,a jus jauciates lik prisilietet prie sventoves ,tik kad jums macytu......,sekmes........ : 4u.gif

Nu tai jei pilnas internetas tokios informacijos, tai ko piktinatės čia? g.gif
Atsakyti
Dėl pasakojimo tai čia ne pinigų ar gailėjimo klausimas. Tiesiog kad suprantamai aprašytum bent keletą svarbiausių principų reiktų paukoti valandėlę kitą. Jei ramiai pagalvotumėt, tikriausiai sutiktumėt, kad tai ne taip ir maža auka - per tą laiką galima uždirbti tą sumą, kuri buvo išleista seminarui.

Padaryčiau tai dėl geriausios draugės, o šiaip tai pagailėčiau to laiko, kurį galiu praleisti smagiau smile.gif

O kas domisi, tai Seterių mama ne kartą yra rašiusi apie šiuos principus. Galima pasieškoti ir pasiskaityti - čia naujokams, kurie tiesiog to nežino. Malaonaus skaitymo smile.gif
Atsakyti
He he he, gerai čia pasipylė piktumėliai... lotuliukas.gif

Visi dalinasi informacija šiame forume. Tik skaitykit, tik klauskit... Viens per kitą, su ginčais, diskusijom, vienas malonumas domėtis. Kaip antai Seterių mama, Zay ir kiti... thumbup.gif

Aš kartą pabandžiau naujo bigliuko šeimininkei 'sustumti' Gererdo kursą, kaip auklėti šuniuką. Viską suprato, klausėsi apšalusi. Rodžiau ant savo kalės, kaip ir ką daryti, kaip veikia - vardas, kas tai yra ir kodėl tai svarbu... Kaip kurti ryšį tarp šuns ir šeimininko ir t. t... Prakaitavau kelis vakarus, na ir...

Šian šuo pabėginėja kada ir kur nori, nuolat grįžta sukandžiotas, nekreipia dėmesio į šeimininkės jokius kvietimus ateiti, ėda visokias kojines, tempia iš kaimynų batus, žodžiu - 'disaster'...

Tai tiek tų mano pastangų... schmoll.gif

Mano išvada tokia - nori žinių, būk malonus, nusipirk jas, tai gal tada bent vertinsi ką gavai ir naudosi pagal paskirtį prasmingai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2012 12 08, 14:34)
He he he, gerai čia pasipylė piktumėliai...  lotuliukas.gif

Visi dalinasi informacija šiame forume. Tik skaitykit, tik klauskit... Viens per kitą, su ginčais, diskusijom, vienas malonumas domėtis. Kaip antai Seterių mama, Zay ir kiti...  thumbup.gif

Aš kartą pabandžiau naujo bigliuko šeimininkei 'sustumti' Gererdo kursą, kaip auklėti šuniuką. Viską suprato, klausėsi apšalusi. Rodžiau ant savo kalės, kaip ir ką daryti, kaip veikia - vardas, kas tai yra ir kodėl tai svarbu... Kaip kurti ryšį tarp šuns ir šeimininko ir t. t... Prakaitavau kelis vakarus, na ir...

Šian šuo pabėginėja kada ir kur nori, nuolat grįžta sukandžiotas, nekreipia dėmesio į šeimininkės jokius kvietimus ateiti, ėda visokias kojines, tempia iš kaimynų batus, žodžiu - 'disaster'...

Tai tiek tų mano pastangų...  schmoll.gif

Mano išvada tokia - nori žinių, būk malonus, nusipirk jas, tai gal tada bent vertinsi ką gavai ir naudosi pagal paskirtį prasmingai...  cool.gif

g.gif g.gif Kada zmogui atiduodi ka nors,nesvarbu ka jauties laimingesniu,nei kada prijimi. thumbup.gif Gal pas lietuvius kitaip? g.gif
Atsakyti
Gaila, kad teko rinktis tarp šio seminaro ir privalomojo "agresyvių šunų". Kaina panaši, o pastarojo nauda - nulinė. Manau tokio pobūdžio privalomas seminaras, kaip šis su Gerardu būtų žymiai efektyvenis ir naudingesnis tų agresyviųjų būsimiems ir esamiems šeimininkams. smile.gif
Tikiuosi dar surengsit panašaus pobūdžio seminarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2012 12 08, 16:11)
g.gif  g.gif Kada zmogui atiduodi ka nors,nesvarbu ka  jauties laimingesniu,nei kada  prijimi. thumbup.gif Gal pas lietuvius kitaip? g.gif

Jūs kažko nesupratot.
Čia visi viskuo dalinasi, net per daug kartais, susipainioti gali... Tik klausk, gausi šimtą variantų atsakymų su pavyzdžiais. Lietuviai žiauriai šaunūs tautiečiai, ypač, kai reikia pagalbos, visada tą patiriu... 4u.gif

Seminaras yra vientisas, labai kūrybiškas renginys, kurio yra neįmanoma perpasakoti, nes tai yra sistema, kurią gali perprasti tik įsisavinus per kelis kartus... rolleyes.gif

Juk niekam nešauna į galvą paprašyti perdainuoti matytą, nuostabią operą per mobilų telefoną... Tai negi sunku suprasti, kad galima būtų pasidalinti, bet tik nerealu tai padaryti... ax.gif Man asmeniškai, šimtą kartų pasakojo tą metodiką fragmentiškai, bet aš realiai tai suvokiau TIK NUĖJUSI PATI ASMENIŠKAIĮ Gerard'o hendlingo seminarą... Buvau transe ir euforijoj, konkrečiai... Nuo informacijos kokybės ir naujumo bei pateikimo būdo. bigsmile.gif

Esminis Gerard'o seminaro vedimo koziris, tai, kad žiauriai pažadina kūrybiškumą mumyse, norisi lėkt ir čia pat savo mylimiausią šuneliuką viso to pamokyti, pamodeliuoti elgseną... Ir nuostabiausia, kad TAI VEIKIA thumbup.gif
Atsakyti

А я и так узнаю все про семинар- пойду на ринговку к Виктории (в Каунасе)- она все расскажет и покажет drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ne vien Viktorija. Daug kas dalinasi su savo mokiniais, draugais. Ir gyvai bendraujant ir forumuose irgi. Nesupratau iš kur ir kas ištraukė, kad gaila dalintis. Dalintis tikrai negaila laiku ir vietoj, nu bet sorry, ne į AŽ raštu 6 val. trukmės seminarą atpasakot, kuris buvo visas vien tik iš esminių pagrindinių tiesų ir išskirt nieko negali, ką trumpai galima būtų keliais žodžiais aprašyt.
Atsakyti

Я российских форумах читала о нем, как особо одаренной- мне только на пальцах надо объяснять unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2012 12 08, 20:51)
Jūs kažko nesupratot.
Čia visi viskuo dalinasi, net per daug kartais, susipainioti gali... Tik klausk, gausi šimtą variantų atsakymų su pavyzdžiais. Lietuviai žiauriai šaunūs tautiečiai, ypač, kai reikia pagalbos, visada tą patiriu... 4u.gif

Seminaras yra vientisas, labai kūrybiškas renginys, kurio yra neįmanoma perpasakoti, nes tai yra sistema, kurią gali perprasti tik įsisavinus per kelis kartus...  rolleyes.gif

Juk niekam nešauna į galvą paprašyti perdainuoti matytą, nuostabią operą per mobilų telefoną... Tai negi sunku suprasti, kad galima būtų pasidalinti, bet tik nerealu tai padaryti...  ax.gif  Man asmeniškai, šimtą kartų pasakojo tą metodiką fragmentiškai, bet aš realiai tai suvokiau TIK NUĖJUSI PATI ASMENIŠKAIĮ Gerard'o hendlingo seminarą... Buvau transe ir euforijoj, konkrečiai... Nuo informacijos kokybės ir naujumo bei pateikimo būdo.  bigsmile.gif

Esminis Gerard'o seminaro vedimo koziris, tai, kad žiauriai pažadina kūrybiškumą mumyse, norisi lėkt ir čia pat savo mylimiausią šuneliuką viso to pamokyti, pamodeliuoti elgseną... Ir nuostabiausia, kad TAI VEIKIA  thumbup.gif                           

As perskaiciau tema nuo pirmo puslapcio,ir pasakysiu patiko ir nuotraukos,ir komentarai,buvo idomu ir viska sugadino komentarai paskutiniu puslapiu.Ne as pradejau ''POSTULUS''.....APIE PINIGELIUS,APIE HALEVSINA.......i zmoniu prasima papasakoti apie seminara......idemiai paskaitykit ,kaip negraziai issake skaititojam specai......Nenorit ,nieko nesakykit,bet zmoniu nereike zeminti,vot sitas man ir uzkliuvo

bash.gif bash.gif Pati niekada neziminu,bet ir nekenciu tu kurie zemina. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2012 12 08, 23:36)
As perskaiciau tema nuo pirmo puslapcio,ir pasakysiu patiko ir nuotraukos,ir komentarai,buvo idomu ir viska sugadino komentarai paskutiniu puslapiu.Ne as pradejau ''POSTULUS''.....APIE PINIGELIUS,APIE HALEVSINA.......i zmoniu prasima papasakoti apie seminara......idemiai paskaitykit ,kaip negraziai issake skaititojam specai......Nenorit ,nieko nesakykit,bet zmoniu nereike zeminti,vot sitas man ir uzkliuvo
bash.gif  bash.gif Pati niekada neziminu,bet ir nekenciu tu kurie zemina. gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Nu aš tai žeminimo neradau. Tikriausiai, su kokia nuotaika perskaitai, tokį rezultatą ir turi.
Atsakyti