Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

DĖMESIO! Vasaros hendlingo stovykla - seminaras įvyks NORVILIŠKIŲ PILYJE!!!!!!

user posted image

Primenu, kad pirma registracijos kaina - iki balandžio 1 d.

Skubėkit registruotis nakvynę (pas mus), kambarių skaičius ribotas, daugiau nei pusė kambarių jau rezervuota.

Registruokitės el. paštu info@karmino.net
Reikia nurodyti:
Dalyvio vardą, pavardę
Telefono nr.
Su kokios veislės šunimi dalyvausite?
Ar reikes vertimo į lietuvių kalbą?
Ar dalyvausite parodoje ketvirtą renginio dieną?
Ar nakvosite? KIek nakvynės vietų reikės?
Ar reikės pusryčių/pietų?

Daugiau informacijos el. paštu info@karmino.net arba tel. +37068787525
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 29 kovo 2011 - 08:43
Norintiems sutaupyti - pilies teritorijoje bus galima statytis palapines, nakvojantiems palapinese bus galimybė naudotis tualetu ir dušu. Viskas už labai simbolinį mokestį.

Kam sudėtinga iš karto susimokėti visą sumą už seminarą ir nakvynę, galima sumokėti dalį kaip avansą, likusį mokestį vėliau, iš karto ar dalimis. Persigalvojus ir nusprendus nedalyvauti, avansas nebus grąžinamas.

Skubėkit registruotis, kol kaina už seminarą neišaugo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 30 kovo 2011 - 16:18
Liko 4 kambariai!
Atsakyti
Foto iš praeitos vasaros hendlingo stovyklos!

http://www.facebook....mp;l=6e26becc43
Atsakyti
Dėmesio! Čia taip netikėtai atsilaisvino keletas vietų (viena pažengusių grupėj, ir pora - naujokų) Yra galimybė užsiregistruot už PIRMĄ registracijos kainą! Skubėkit, kas planavo ir nespėjo!!!!!!!!!!!!!!! Dar yra laisvi 2 kambariai!
Praneškit draugams ir pažįstamiems, gal kas norėtų pasinaudoti tokia proga, tikrai verta!!!

Renginys jau artėja, liko tik 10 dienų! Greitai bus paskelbtas tvarkaraštis, o kol kas galiu pasakyt tik tiek, kad tikrai bus labai smagu smile.gif - apart seminaro, kuris jau savaime yra šventė, ruošiam linksmą pramoginę programėlę - kol kas visų paslapčių neišduosiu, bet planuojamas ir KARAOKE vakarėlis ir žaidimai ir konkursai ir diskoteka, prizai ir siurprizai, kiekvienas parodos dalyvis gaus atminimo dovanėlę.
LAUKIU-NESULAUKIU! Iki greito mielieji!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti
Tvarkaraštis:

Liepos 25d., pirmadienis.
8.00-10.00 – dalyvių atvykimas ir registracija.
10.00–14.00 – rytinės “Naujokų“ grupės užsiėmimas.
14.30 – pietūs
15.00-16.00 – vakarinės “Pažengusių” grupės atvykimas ir registracija
16.00–20.00 - vakarinės “Pažengusių” grupės užsiėmimas.
20.30 – “Barbeque” vakaras pilies terasoje

Liepos 26 d., trečiadienis
8.00. – pusryčiai
9.00 - 13.00 - rytinės “Naujokų“ grupės užsiėmimas.
14.00 – pietūs.
16.00 – 20.00 - vakarinės “Pažengusių” grupės užsiėmimas.
20.30 – Užduočių ir konkursų vakaras pilies menėje.

Liepos 27 d., trečiadienis
8.00. – pusryčiai
9.00 - 13.00 - rytinės “Naujokų“ grupės užsiėmimas.
14.00 – pietūs.
16.00 – 20.00 - vakarinės “Pažengusių” grupės užsiėmimas.
20.30 – Karaoke vakarėlis, diskoteka pilies menėje.

Liepos 28 d., trečiadienis
9.00. – pusryčiai
10.00 – neoficiali paroda “Match show”
14.00 – renginio uždarymas, diplomų įteikimas.
Atsakyti
Gal būtų norinčių važiuoti į šį seminarą dar pigiau?Esu sumokėjusi nemažą sumą,o dalyvauti deja nebegalėsiu,todėl ieškau žmogaus kas norėtų į mano vietą,su didele nuolaida nuo pirminės sumos,parašykite man asmenine žinute kas susidomėsite.
Atsakyti
Sveiki. Galbūt kas nors važiuoja į seminarą iš Šiaulių ar netolimų apylinkių ir galėtų paimti merginą su vidutinio dydžio šunimi? Iki Šiaulių ar iki kitos Žemaitijos vietos nusigaučiau viešuoju transportu. Žinoma, prie kelionės prisidėčiau. Blogiausiu atveju, galbūt kas iš Vilniaus galėtų paimti, nes nelabai ten gaudausi..
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2011 07 20, 13:29)
Gal būtų norinčių važiuoti į šį seminarą dar pigiau?Esu sumokėjusi nemažą sumą,o dalyvauti deja nebegalėsiu,todėl ieškau žmogaus kas norėtų į mano vietą,su didele nuolaida nuo pirminės sumos,parašykite man asmenine žinute kas susidomėsite.

Vietos nebėra,sekmės,Ried thumbup.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif
Seminaras buvo fantastiškas thumbup.gif

Ačiū labai Gerard'ui Oshea už tokį turiningą ir vertingą mokymą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ačiū labai organizatoriams Kristinai Olšauskienei - nepailstančiai patarėjai ir Donatui Olšauskui - nepakartojamam vertėjui su variacijom lotuliukas.gif už nuostabiai organanizuotą renginį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naudosiu išmoktą teoriją praktikoje su savo žavinga baltųjų šveicarų avigane Aurora ir lauksiu seminaro tesinių, kad galėčiau pasitikrinti ir pasitaisyti klaidas.

Pagarbiai
Ramona Bujutė ir Aurora biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislinis Vilkas: 30 liepos 2011 - 15:13
Na ką, jau po truputį viskas susiguli, euforija praeina, tai pabandysiu kiek įmanoma objektyviau į seminarą pažvelgti.
Pasirinktai vietai neturiu jokių priekaištų, buvo labai jauku, jokių pašalinių žmonių, viskas vietoje. Sugyventinės - pačios geriausios thumbup.gif . Tvarkaraštis, užimtumas, popamokinė veikla - nuobodžiauti tikrai neteko. Buvau pasiėmusi knygų paskaityti, jei nebūtų ką veikti, tai ne tik, kad į rankas nepaėmiau, bet neturėjau laiko nei pagalvoti apie jas. Gerai, kad seminaras truko būtent tris dienas, aišku būčiau ir būčiau kiek tik jis truktų, bet jau į trečios dienos pabaigą pasijautė nuovargis nuo tiek informacijos. Dėl seminaro turinio - jei kas nors tikėjosi vien hendlingo pamokėlių, tai gavo laaaaaabaaaaaiiiiii daug daugiau - universalią filosofiją, kurios pritaikymo diapazone hendlingas tik maža dalelė. Gerard O'Shea - be žodžių aš 4u.gif
Paskutiniai pusryčiai nepatiko blush2.gif Ir paskutinės dienos lietus biggrin.gif

Labai ačiū Kristinai ir Donatui 4u.gif Jau laukiu kito seminaro ax.gif

Nuotraukos: pirma dalis, antra dalis
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=Hr3vv2IhUlk

Trumpas video iš praėjusio seminaro 4u.gif
Atsakyti