DĖMESIO, papildomai renkam KLICKER TRAINING grupę! . Į šią grupę kviečiami tie, kas jau turi supratimą kas tas klikeris ir kaip jis naudojamas, šunys irgi turėtų būti susipažinę su minimaliais pagrindais ir žinotų, ką reiškia kliktelėjimas.
Grupė bus nedidelė, iki 15 žmonių, nes vienu metu visi kliksėt negali,todėl darbas bus daugiau individualiai su kiekvienu dalyviu, tai kad visiems užtektų laiko ir dėmesio.
Registruotis el. paštu training@karmino.net (vardas, pavardė, tel. nr, nurodyti, kad į klikerio seminarą)
Kadangi į STALO grupę susirinko labai nedaug žmonių, ją planuojam sujungti su hendlingo grupe. Hendlingo grupei irgi bus aktuali stalo dresūra, o STALO grupės mokiniams( net tiems, kas anksčiau nedalyvavo Gerardo seminaruose) bus tikrai aktualu ir įdomu stebėti ir sudalyvauti hendlingo BASIC II grupėje. Šiai grupei pridėsim 1 val. kasdien, t.y užsiėmimas truks ne 4-ias, o 5-ias valandas, kad niekas nesijaustų nuskriaustas ir viskam užtektų laiko, tačiau kaina liks ta pati, kaip už vieną grupę. Tie, kas mokėjo už dvi grupes galės sudalyvaut ir klikerio grupėje. Jeigu kažkas nenorės, sumokėtus pinigus grąžinsim).
Hendlingo grupė bus rytinė. Klikerio - vakarinė. Tikslias valandas ir seminaro vietą paskelbsiu artimiausiu metu.
Labai norėčiau sudalyvauti, bet tikiuosi, kad bus organizuojama ir ateityje, šį kartą nepavyks...
QUOTE(Seterių_mama @ 2010 12 13, 13:14)
seminarų ir kursų su Gerardu..
Tuose kursuose gali dalyvauti tik su dokumentais šunys?
QUOTE(Gintariuk_e @ 2010 12 16, 18:14)
Tuose kursuose gali dalyvauti tik su dokumentais šunys?
Gali visi. Negali tik rujojančios kalės ir agresyvūs, nevaldomi šunys.
Ačiū
Oj kaip negerai čia gaunasi... į klikerį nenoriu...
tikiuosi bus atskira stalo treniruotė ir hendlingo... nes žadėjau su skirtingais šunimis eiti
tikiuosi bus atskira stalo treniruotė ir hendlingo... nes žadėjau su skirtingais šunimis eiti
Atsiprašau už sudarytus nepatogumus, jeigu kažkam reikia keisti savo planus, bet tiesiog bandau derintis prie esamos situacijos. Tiesą sakant maniau, kad iš viso atšauksiu renginį, bet deja jau per vėlu. Sujungti grupes ir pabandyt surinkti klikerio grupę buvo Gerardo idėja.
Papildyta:
P.S. Klikerio grupė bus ne apie parodas ir hendlingą o apie dresūrą daugiau.
Papildyta:
P.S. Klikerio grupė bus ne apie parodas ir hendlingą o apie dresūrą daugiau.
QUOTE(Seterių_mama @ 2010 12 13, 13:14)
Smagu buvo ar ne?
Tikrai taip
dar ir naudinga
tačiau šį kartą pass
QUOTE(Seterių_mama @ 2010 12 16, 16:56)
Kadangi į STALO grupę susirinko labai nedaug žmonių, ją planuojam sujungti su hendlingo grupe. Hendlingo grupei irgi bus aktuali stalo dresūra, o STALO grupės mokiniams( net tiems, kas anksčiau nedalyvavo Gerardo seminaruose) bus tikrai aktualu ir įdomu stebėti ir sudalyvauti hendlingo BASIC II grupėje. Šiai grupei pridėsim 1 val. kasdien, t.y užsiėmimas truks ne 4-ias, o 5-ias valandas, kad niekas nesijaustų nuskriaustas ir viskam užtektų laiko, tačiau kaina liks ta pati, kaip už vieną grupę. Tie, kas mokėjo už dvi grupes galės sudalyvaut ir klikerio grupėje. Jeigu kažkas nenorės, sumokėtus pinigus grąžinsim).
Manau, tik atkratysit žmones, kurie reginosi į Basic II kursą, jiem bus baisiai neįdomu su pradžiamoksliais (juolab, kad pusei iš jų stalas išvis 100 metų), nes bet kokiu atveju turės būti daug pagrindų, kad pirmakarčiai susipažintų su metodika. Gal geriau tada vertėtų rinkti tris grupes po mažiau dalyvių (mažiau dalyvių - mažiau reikalingo dėmesio kiekvienam), trumpinti kiekvienos grupės darbo laiką ir, jeigu įmanoma, kainą. Aš asmeniškai norėčiau dirbi tik su programa, į kurią esu užsiregistravusi, bet gauti daugiau asmeninio dėmesio individualių problemų aptarimui. Todėl mane tenkintų mažesnė grupė ir trumpesnės valandos.
QUOTE(onyx @ 2010 12 17, 00:20)
Manau, tik atkratysit žmones, kurie reginosi į Basic II kursą, jiem bus baisiai neįdomu su pradžiamoksliais (juolab, kad pusei iš jų stalas išvis 100 metų), nes bet kokiu atveju turės būti daug pagrindų, kad pirmakarčiai susipažintų su metodika. Gal geriau tada vertėtų rinkti tris grupes po mažiau dalyvių (mažiau dalyvių - mažiau reikalingo dėmesio kiekvienam), trumpinti kiekvienos grupės darbo laiką ir, jeigu įmanoma, kainą.
Na kol kas dar niekas neatkrito. O per kelias valandas užsiregistravo dar 2 žmonės į hendlingą, ir kokie 10 į klikerį.
Aš suprantu, kad kiekvienas turi savo viziją, kaip ir ką vertėtų daryt. Čia ne mano seminaras, čia Gerardo seminaras, todėl "muziką užsako" jis, aš tik vykdau įsipareigojimus, kurie yra išdėstyti mūsų su juo raštiškoje sutartyje. Min. 20 žmonių grupėje ir min. 4-ios valandos užsiėmimo kasdien - taip Gerardas veda seminarus, taip dėsto medžiagą. Šiaip tai galėjot parašyti į privatą ir paklaust, kas Jus domina, bet Jūs ŽINOTE kaip viskas bus, nors su Gerardu šiandien gerą valandą sudarinėjom pakeistą užsiėmimų planą ir jis tikrai improvizuos, taigi net jis pats nežino, kaip viskas bus Aš pasakysiu tik tiek kiek aš žinau. Kol kas į Stalo grupę buvo užsiregistravę.... 7 žmonės. Iš kurių tik 2 žmogeliukai yra visiški naujokai. Visi kiti - jau buvę pas Gerardą ir ne kartą ir visi jie registravosi į abi grupes . Taigi tie, kurie registravosi į abi grupes gavo galimybę už vienos kainą sudalyvauti dviejose ir dar gavo +2 val. bonusą. 2-iems naujokams tikrai irgi bus įdomu ir labai naudinga, nes stalui bus skiriama dėmesio, o prie pradinės teorijos niekas grįžt nemanė, nežinau kodėl pasidarėte tokias išvadas.
Jūs klystate sakydama, kad stalas daug kam 100 metų.. Gerardas jau ne kartą savo seminaruose buvo skyręs dėmesį stalo trainingui. Kaip ir daugeliui visokių kitokių dalykų, kurie vienam žmogui yra aktualūs, kitam - nelabai. Bet niekada nežinai kaip pasisuks gyvenimas, gal po pusmečio įsigysit dekoratyvinės veislės šuniuką, gal tokį ruošit ir rodysit parodose o gal reikės ant stalo tramdyt didelį šunį, kuriam reikalingas grūmingas. Anyway, žinios yra žinios, aišku galit kalbėt už save, jeigu JUms neįdomu, tai Jūsų pasirinkimas, bet už kitus spręsti ir kalbėti tai gal nederėtų.
O savo pastabas dėl seminaro tvarkos ir koks jis turi būt, galėsit Gerardui asmeniškai išsakyt ir pamokyt jį kaip turėtų būt rengiamas seminaras - kiek žmonių turi būt, kiek laiko turi trukt, kas turi būt dėstoma, o kam 100 metų iki to ar ano
QUOTE(onyx @ 2010 12 17, 00:20)
Aš asmeniškai norėčiau dirbi tik su programa, į kurią esu užsiregistravusi, bet gauti daugiau asmeninio dėmesio individualių problemų aptarimui. Todėl mane tenkintų mažesnė grupė ir trumpesnės valandos.
Aš Jus labai suprantu. Bet deja, grupės nesusirinko. Jei nebus reikiamo skaičiaus dalyvių, seminaras neįvyks. Dabar viską darom, kad jis įvyktų. Ir Gerardas yra suinteresuotas tuo, todėl pats pasiūlė apjungti grupes. Ir prižadėjo, kad tikrai niekam dėmesio netrūks ir visi liks patenkinti. Aš labai atsiprašau dėl nepatogumų, Bet kokiu atveju sprendžiate JŪs, jeigu nuspręstumėt atsisakyt dalyvauti, Jūsų teisė, sumokėtus pinigus grąžinsiu. Aš tik taikausi prie daugumos ir prie esamos situacijos.
Individualaus dėmesio tikrai nepritrūks, nepergyvenkit
Norėjau pasitikslinti - kiek turi žinoti apie klikerį šeimininkas ir šuo, kurie eis į klikerio seminarą. Ar pakanka, kad šuo bus "pakrautas" - t.y. suvoks, ką reiškia klikas. Ar tai turėtų būti jau grynai dirbantys su klikeriu ir pasiekę kažkokių rezultatų žmonės/šunys? Pvz yra žmonių, kurie lyg ir mokino šunį su klikeriu, bet kažkas vis nesigauna, neišeina.
Pakaks, kad šuo būtų pakrautas