Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

Labai puikus seminaras, daug labai naudingos ir įdomios info drinks_cheers.gif Nors oras buvo ne koks, bet net ir džiaugiuosi, kad lynojo, nes nebuvo taip karšta šuniukams smile.gif Jau laukiam kito seminaro bigsmile.gif Ačiū organizatoriams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2010 07 10, 10:56)
Labai puikus seminaras, daug labai naudingos ir įdomios info  drinks_cheers.gif  Nors oras buvo ne koks, bet net ir džiaugiuosi, kad lynojo, nes nebuvo taip karšta šuniukams  smile.gif  Jau laukiam kito seminaro bigsmile.gif Ačiū organizatoriams 4u.gif

Visiskai pritariu ir mes jau laukiam kito seminaro biggrin.gif
Atsakyti
Na va ir vel praleidau si seminara verysad.gif na ka gi reiks laukti kito, tad butinai sudalyvausiu su savo mazyliu!! lauksime informacijos
O gal yra kokiu knygu parasytu pacio Gerard O `Shea ?
Atsakyti
Sveiki,

Sekantis seminaras su Gerard O'Shea planuojamas 2011 m. sausio 3-4 dienomis, Vilniuje.

Būtų įdomu sužinoti norinčių dalyvauti nuomonę, kas domintų ir kas būtų įdomu, todėl būtų malonu, jei aktyviai pasisakytumėt ir argumentuotumėt, kodėl..

Galimi variantai:

1. HENDLINGAS, BASIC kursas naujokams, niekada nebuvusiems pas Gerardą.
2. HENDLINGAS, BASIC II kursas jau buvusiems pas Gerardą (tobulinam savo techniką toliau)
3. KLICKER BASIC kursas - klikerio metodikos pradmenys.
4. TABLE TRAINING - kursas mažų ir vidutinių veislių šuniukams, kuriems parodose reikia rodytis ant stalo.

Bus 2 grupės, abi treniruosis 2 dienas po 4 val. kasdien, viena bus rytinė, kita - vakarinė, tai viena grupė gali būti Hendlingo, kitoj - pvz. klikerio kursas. Arba kitaip, Gerardui svarbu, kad žmonėms būtų įdomu ir kad susirinktų grupės.

Taigi laukiu nuomonių ir pageidavimų.

Atsakyti
Mane labai domintų klikerio kursas blush2.gif Jau esu girdėjusi labai gerų atsiliepimų apie Gerard'o darbą šioje srityje.

Tikiuosi pilvukas leistų dar pasitreniruoti. Planuojate daryti seminarą patalpose ar lauke?
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2010 10 04, 19:44)
Mane labai domintų klikerio kursas blush2.gif Jau esu girdėjusi labai gerų atsiliepimų apie Gerard'o darbą šioje srityje.

Tikiuosi pilvukas leistų dar pasitreniruoti. Planuojate daryti seminarą patalpose ar lauke?

Būtinai patalpose, juk žiema, šalta wink.gif
Atsakyti
Table Training thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi niekad nesame buve,tai kursas naujokeliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2010 10 04, 18:59)
1. HENDLINGAS, BASIC kursas naujokams, niekada nebuvusiems pas Gerardą.
2. HENDLINGAS, BASIC II kursas jau buvusiems pas Gerardą (tobulinam savo techniką toliau)
3. KLICKER BASIC kursas - klikerio metodikos pradmenys.
4. TABLE TRAINING - kursas mažų ir vidutinių veislių šuniukams, kuriems parodose reikia rodytis ant stalo.

Table training drinks_cheers.gif
Atsakyti
Būtų naudiga pagaliau išmokinti šunį išstatyti ant stalo. ax.gif Kadangi nesam buvę šiuose seminaruose tai ir pradmenys turbūt naudingi būtų. Taigi - 1 ir 4.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigrita: 05 spalio 2010 - 07:24
Esu pas Gerarda buvus seminare, bet jo metodika mano suniui visai netiko. Man niekaip nepavyksta suniui pazadint nora begti ringu, atrodo jam cia tokia kankyne!!! Jau praradau vilti, kad kada nors jis isdidziai begs ringe!!! Gal table training'u pasinaudociau! mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai sudalyvaučiau, jei būtų klikeris.
Atsakyti