QUOTE(AHAVA @ 2007 12 01, 14:28)
Tik ka tapau pakaitine teismo posėdžių sekretore. Tuoj bus mano pirma diena. Todėl labai norėčiau paprašyti pagalbos čia esančių teismo posėdžių sekretorių. Gal galėtumėte mane pakonsultuoti. Papasakokit, ką reikės daryti? Kokių klaidų jokiu būdu negalima padaryti? Gal turite šablonų? Gal galite papasakoti man ką konkrečiais atvejais turėsiu atlikti?
Esu pasiruošusi už pagalbą sumokėti. Už šablonus taip pat...
Labai laukiu atsakymu...Esu pareiginga, nemėgstų daryti klaidų, nemėgstų kvailai jaustis ir trukdyti kitiems. Todėl ir nusprendžiau parašyti supermamos...
Esu pasiruošusi už pagalbą sumokėti. Už šablonus taip pat...
Labai laukiu atsakymu...Esu pareiginga, nemėgstų daryti klaidų, nemėgstų kvailai jaustis ir trukdyti kitiems. Todėl ir nusprendžiau parašyti supermamos...
Sveikinu ir linkiu tapti nuolatine.
Darbas iš esmės yra protokoluoti teismo posėdyje ir po to sutvarkyti bylą (išrašyti įv. teismo dokumentus ir susiūti).
O dėl patarimų, dar labai priklauso kokiam teisme dirbsi, koks teisėjas (dirba su civilinėm bylom ar baudžiamom, koks jo būdas ir reikalavimai), todėl geriausiai klausti kartu dirbančių kolegių Šablonus taip pat turėtum gauti vietoj
Dėl klaidų, tai labai yra geras posakis: kas nedirba, tas neklysta, manau, kad nerasi nei vienos, kad ir ilgiau dirbančios pos. sekretorės, kuri iš vis nedarytų klaidų, aišku tai priklauso ir nuo darbo krūvio.
Jei kas labai neaišku, klausk per AŽ, kuo galėsiu padėsiu