Įkraunama...
Įkraunama...

Teismo posėdžių sekretorės

QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 14:01)
drinks_cheers.gif , baigusios teisę tikrai nedirba posėdžių sekretorėm

Ačiū už palaikymą Nome
Atsakyti
nu bet jeigu su aukštesniuoju g.gif , tai nedirbsi nei teisėju nei jo padėjėju ir pan., aš tai turėjau galvoje. Su magistru teisiniu, tai tikrai nedirbs niekas sekretore : . Parašyk kaip tau pavyks, net įdomu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 11 06, 19:12)
nu bet jeigu su aukštesniuoju g.gif , tai nedirbsi  nei teisėju nei jo padėjėju ir pan.,  aš tai turėjau galvoje. Su magistru teisiniu, tai tikrai nedirbs niekas sekretore : . Parašyk kaip tau pavyks, net įdomu. smile.gif

konkursas po savaitės, bet jau pradėjau tingėt mokytis, kai sužinojau, kad dalyvaus net 9, bus ir pakaitinių. Bet eisiu todėl, kad raštinės vedėja minėjo, kad dažnai joms trūksta pakaitinių, tai gal kada pakaitine g.gif pakvies
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2007 11 04, 23:37)
na pas mus jei papildomai dirbi tai papildomai ir moka  mirksiukas.gif

Kur čia pas jus g.gif Pas mus Kaune tai nea schmoll.gif

QUOTE(furyy @ 2007 11 05, 12:45)
susižinojau, kad konkurse dalyvaus 9, tame tarpe ir pakaitinės...jaučiu kad nėra šansų laimėt prieš pakaitines? Gal yra kitaip manančių g.gif
Nesu baigusi teisės...

šansų visada kažkiek yra ax.gif

QUOTE(furyy @ 2007 11 06, 12:45)
Nori pasakyt kad teismo posėdžių sekretorėm dirba tik baigę teisę, aš taip nemanau, tu kažkaip griežtai į viską reaguoji. Aš baigusi administravimą, taigi darbas su dokumentais, o teismo posėdžių sekretorės darbas irgi su dokumentais, o su laiku viskas išmokstama, tik reik konkursą laimėt blush2.gif

aš irgi baigusi administravimą, o teisę tik dabar mokausi 4u.gif

QUOTE(furyy @ 2007 11 06, 19:21)
konkursas po savaitės, bet jau pradėjau tingėt mokytis, kai sužinojau, kad dalyvaus net 9, bus ir pakaitinių. Bet eisiu todėl, kad raštinės vedėja minėjo, kad dažnai joms trūksta pakaitinių, tai gal kada pakaitine  g.gif pakvies

Jei nepasiseks konkurse, tikrai gali pakviesti pakaitine, vėliau bus lengviau praeiti ir konkurso būdu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 11 06, 18:21)
konkursas po savaitės, bet jau pradėjau tingėt mokytis, kai sužinojau, kad dalyvaus net 9, bus ir pakaitinių. Bet eisiu todėl, kad raštinės vedėja minėjo, kad dažnai joms trūksta pakaitinių, tai gal kada pakaitine  g.gif pakvies

bet kokiu atveju dalyvauk!!! as ejau i konkursa (ne teismo posedziu sekretores, tiesa, siaip i VT) kai net zinojau is patikimu zmoniu, kad ten jau "savas" zmogus kartu konkurse dalyvaus. Aisku nelaimejau (tokiu stebuklu tai nebuna), bet nesigailiu - ir pasimokiau kazka eilini syki, ir patirties siokios tokios igijau, bent zinau kaip tai vyksta smile.gif o jei dar tau yra galimybe kristi i akis, patapti pakaitine, o paskui jau prie progos ir nuolatine, kogi nesudalyvauti?
Atsakyti
Na nuraminot mane, mergaitės blush2.gif
Aišku, bandysiu dalyvaut tame konkurse, nors ir nesitikiu kažko labai...nes labai jau maišosi tie visi terminai doh.gif
Atsakyti
Merginos kur butu galima gauti tuos testus ir kada dabar vyks konkursas? as studijuoju teise paskutiniame kurse, kaiptik dabar visus tuos dalykus apie procesa mokausi, gal ir man butu sansu laimeti konkursa... pernai 9vidurki turejau siemet irgi neblogai sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2007 11 20, 16:52)
Merginos kur butu galima gauti tuos testus ir kada dabar vyks konkursas? as studijuoju teise paskutiniame kurse, kaiptik dabar visus tuos dalykus apie procesa mokausi, gal ir man butu sansu laimeti konkursa... pernai 9vidurki turejau siemet irgi neblogai sekasi ax.gif

kad eiti į konkursą jau reikia turėti ne žemesnį nei aukštesnįjį išsilavinimą, o tu kiek suprantu dar tik mokaisi g.gif
o apie konkursus galima susižinoti www.vtd.lt, kiekvieną trečiadienį ir penktadienį paskelbiami nauji konkursai
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 11 20, 19:34)
kad eiti į konkursą jau reikia turėti ne žemesnį nei aukštesnįjį išsilavinimą, o tu kiek suprantu dar tik mokaisi g.gif
o apie konkursus galima susižinoti www.vtd.lt, kiekvieną trečiadienį ir penktadienį paskelbiami nauji konkursai

uz pusmeciu baigiu bakalaura teises ir stoju i magistra, tai manau po pusmecio jau galeciau dalyvauti konkurse.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2007 11 20, 21:09)
uz pusmeciu baigiu bakalaura teises ir stoju i magistra, tai manau po pusmecio jau galeciau dalyvauti konkurse.

kai jau turėsi bakalaurą-galėsi
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 11 20, 22:34)
kai jau turėsi bakalaurą-galėsi

butinai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Tik ka tapau pakaitine teismo posėdžių sekretore. Tuoj bus mano pirma diena. Todėl labai norėčiau paprašyti pagalbos čia esančių teismo posėdžių sekretorių. Gal galėtumėte mane pakonsultuoti. Papasakokit, ką reikės daryti? Kokių klaidų jokiu būdu negalima padaryti? Gal turite šablonų? Gal galite papasakoti man ką konkrečiais atvejais turėsiu atlikti?
Esu pasiruošusi už pagalbą sumokėti. Už šablonus taip pat...
Labai laukiu atsakymu...Esu pareiginga, nemėgstų daryti klaidų, nemėgstų kvailai jaustis ir trukdyti kitiems. Todėl ir nusprendžiau parašyti supermamos...
Atsakyti