Įkraunama...
Įkraunama...

Teismo posėdžių sekretorės

QUOTE(Dipsis @ 2007 10 17, 14:58)
Skirtingai nuo miesto, būdavo 800,1200 Lt. Dabar gal jau pakilo, nes jų pastoviai skelbimuose pilna, kad reikia.Darbo daug, o alga š.

Nemačiau nei karto, kad būtų siūlomas skirtingas atlyginimas, visur tas pats-(B lygis, 4 kategorija). Tai reiškia kad iki sausio 1 d. atlyginimas "ant popieriaus" 1303,9 Lt, o nuo naujų metų-1764 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 03, 13:11)
Nemačiau nei karto, kad būtų siūlomas skirtingas atlyginimas, visur tas pats-(B lygis, 4 kategorija). Tai reiškia kad iki sausio 1 d. atlyginimas "ant popieriaus" 1303,9 Lt, o nuo naujų metų-1764 Lt.

dar nuo stazo priklauso ir ar yra pasikeles kvalifikacija( ar kaip ji ten vadinasi) bigsmile.gif (1.2.3)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 03 lapkričio 2007 - 13:25
QUOTE(lotute @ 2007 11 03, 13:23)
dar nuo stazo priklauso ir ar yra pasikeles kvalifikacija( ar kaip ji ten vadinasi) bigsmile.gif (1.2.3)

Taip, bet aš čia ėmiau pirminį variantą, kai žmogus pirmą kartą pradeda dirbti VT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 03 lapkričio 2007 - 14:05
QUOTE(Nome @ 2007 11 03, 14:04)
Taip, bet aš čia ėmiau pirminį variantą, kai žmogus pirmą kartą pradeda dirbti VT

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 11 03, 14:04)

na vel gi daug priklauso, kokiame teisme, apylinkes ar apygardos, apygardos is karto duoda ta kvalifikacija, o apylinkej tik po 3 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie teismo posėdžio sekretorės darbą galiu pasakyti, kad jam pakanka aukštojo neuniversitetinio išsilavinimo ir jis labai tinka toliau studijuojant universitete teisę bei siekiant teisėjo padėjėjo, vėliau teisėjo darbo ax.gif
Be teisinio išsilavinimo teisme karjera baigta - darbo daug, atlyginimas mažas ir tenka dirbti už visas besimokančias, kai jos sesijose, be papildomo atlygio cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
skaitant kodeksus, lyg ir viskas aišku, bet sunkiausia, kaip įsiminti tuos visus terminus? sakė konkurse jie patys pateiks 40 klausimų,tai turbūt tuos kodeksus einant į konkursą reik žinot vos ne mintinai doh.gif
ir noriu paklaust, ar visose ypatingos teisenos bylose nerašomas teismo posėdžio protokolas, pvz.: skiriantis?
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2007 11 03, 23:05)
Apie teismo posėdžio sekretorės darbą galiu pasakyti, kad jam pakanka aukštojo neuniversitetinio išsilavinimo ir jis labai tinka toliau studijuojant universitete teisę bei siekiant teisėjo padėjėjo, vėliau teisėjo darbo ax.gif
Be teisinio išsilavinimo teisme karjera baigta - darbo daug, atlyginimas mažas ir tenka dirbti už visas besimokančias, kai jos sesijose, be papildomo atlygio cool.gif  bigsmile.gif

na pas mus jei papildomai dirbi tai papildomai ir moka mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kas gi man galėtų patarti, ką man daugiau pasimokinti einant į teismo posėdžio sekretorės konkursą g.gif
Atsakyti
susižinojau, kad konkurse dalyvaus 9, tame tarpe ir pakaitinės...jaučiu kad nėra šansų laimėt prieš pakaitines? Gal yra kitaip manančių g.gif
Nesu baigusi teisės...
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 11 04, 19:29)
skaitant kodeksus, lyg ir viskas aišku, bet sunkiausia, kaip įsiminti tuos visus terminus? sakė konkurse jie patys pateiks 40 klausimų,tai turbūt tuos kodeksus einant į konkursą reik žinot vos ne mintinai doh.gif
ir noriu paklaust, ar visose ypatingos teisenos bylose nerašomas teismo posėdžio protokolas, pvz.: skiriantis?

Jeigu būtum baigus teisę, tai tuos dalykus ir žinotum mintinai kaip "tėve mūsų", o kadangi neturi teisinio išsilavinimo, tai nebent per stebūklą pavyktų laimėti konkursą. Čia aišku mano nuomonė, lauksim rezultatų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 11 05, 16:55)
Jeigu būtum baigus teisę, tai tuos dalykus ir žinotum mintinai kaip "tėve mūsų", o kadangi neturi teisinio išsilavinimo, tai nebent per stebūklą pavyktų laimėti konkursą. Čia aišku mano nuomonė, lauksim  rezultatų smile.gif .

Nori pasakyt kad teismo posėdžių sekretorėm dirba tik baigę teisę, aš taip nemanau, tu kažkaip griežtai į viską reaguoji. Aš baigusi administravimą, taigi darbas su dokumentais, o teismo posėdžių sekretorės darbas irgi su dokumentais, o su laiku viskas išmokstama, tik reik konkursą laimėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 11 06, 11:45)
Nori pasakyt kad teismo posėdžių sekretorėm dirba tik baigę teisę, aš taip nemanau,

drinks_cheers.gif , baigusios teisę tikrai nedirba posėdžių sekretorėm
Atsakyti