Įkraunama...
Įkraunama...

Teismo posėdžių sekretorės

QUOTE(linesa28 @ 2014 02 25, 20:48)
Na apylinkes teisme viena karta teko dalyvauti, gal daugiau is smalsumo, nes daug kometaru prisiskaicius buvau apie komisija nemalonia. Smalsu buvo savo kailiu patirti smile.gif Nesakau, kad ejau nesiruosus, tik siaip paziuret, zinoma ruosiaus, skaitinejaus, kodeksus, terminus, funkcijas.  Bet tas nepadejo, po pokalbio iseini visiskai subalamutinta, ir jauties kad visiska kvaila, panasios reakcijos buvo ir kitu 9 merginu, nes matos veido israiskos isejus ( auksciausias balas buvo 6.75 biggrin.gif ). Tai susidaro nuomone, kad mes visos bukos, arba kazko nerealaus nori.
Apie komisija trumpai galiu pasakyt, komisijos pirmininkas pasirode malonus ( teisejas),  is personalo moteris visa laika ziurejo pro langa, ir atejus laikui paskaite klausima nuo lapuko, atsakai ir jokiu daugiau is jos klausimu, nei repliku. O va kitos dvi moteriskes tai nemalonu ispudi paliko, atsakineji i klausimus, ir matai kai viena tokias mimikas veido nustatineja, tikrai pasijunti nejaukiai. Arba uzduoda klausima, tu ji kaip ir atsakai, bet is jo dar n klausimu, ir finale su nuostaba paklausia '' Tai jus ka nesate bylos maciusi?''.

geras doh.gif tai yra labai nemalonu rolleyes.gif kokiam čia teisme ir mieste g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2014 02 26, 11:19)
geras  doh.gif tai yra labai nemalonu  rolleyes.gif  kokiam čia teisme ir mieste  g.gif  smile.gif

Čia garsiajam Kauno apylinkės teisme.
Aš sekdavau skelbimus ir pastebėdavau, kad šiam teisme , bent anksčiau kas 3 mėnesiai po 4-5 sekretores ieškodavo. Sako, kad bent Kaune šiam teisme labai daug bylų, tad ir darbo daug.
Tada mano mergaitei 2 metukai buvo, tad pabijojau, kad negalėsiu viršvalandžių dirbti, gal dabar ir pabandyčiau. Bet šiuo metu keliais šimtais gaunu daugiau, nei sekretore būčiau, tai nesinorėtų už mažesnę algą eiti.
Gal būčiau ir neišsigandusi, jei raštinės vedėja būtų buvusi maloni, padrasinusi, kad viskas bus gerai. Vienu žodžiu labai nepatiko pirmas įspūdis ir vidinė organizacijos aplinka.
Labai daug duoda kaip tave sutinka. Dar kabinete tarp pačių sekretorių buvo tokia viena labai nepatenkinta, kuri ir prigasdino, kad jau būtent pas tą teisėją, kurį turėjau dirbti, labai daug darbo).

Papildyta:
QUOTE(Sefiene* @ 2014 02 20, 17:25)
o kokiam teisme  g.gif
pažiūrėk teisėjų ir sekretorių nušalinimus,
perdavimo į raštinę terminai nuo 2 iki 3 dienų, žiūrint kokia byla ir koks teismas,
4u.gif

Labukas. O tu į kokį teismą konkursui ruošiesi?
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 02 25, 20:06)
Labai baisu, čia man apskritai pirmasis konkursas..  doh.gif  unsure.gif  4u.gif

Manau svarbiausia dalyvaut, pažiūrėt kaip viskas vyksta. Aš dalyvavus 3 konkursuose į valstybės tarnybą, bet tik apylinkės teisme pakvietė į pakaitinių pokalbį. (Sodroje ir Migracijoje matėsi, kad pažįstamos laimėjo).
Tad manau teisme konkursas skaidriausia vyko, mano dalyvautuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyte @ 2014 02 26, 14:35)
Manau svarbiausia dalyvaut, pažiūrėt kaip viskas vyksta. Aš dalyvavus 3 konkursuose į valstybės tarnybą, bet tik apylinkės teisme pakvietė į pakaitinių pokalbį. (Sodroje ir Migracijoje matėsi, kad pažįstamos laimėjo).
Tad manau teisme konkursas skaidriausia vyko, mano dalyvautuose. smile.gif

Tai taip, dalyvausiu būtinai, tikrai nepabėgsiu. Reikia pažiūrėti kas kaip vyksta, kad vėliau mažiau klausimų kiltų. smile.gif
Atsakyti
Na va, pirmam konkurse nieko nepešiau. smile.gif Rytoj laukia apygardos administracinis teismas. Tai čia turbūt labiausiai ABTĮ reikia studijuotis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 03 06, 08:38)
Na va, pirmam konkurse nieko nepešiau. smile.gif Rytoj laukia apygardos administracinis teismas. Tai čia turbūt labiausiai ABTĮ reikia studijuotis? smile.gif

Tikrai taip.
Atkreipk dėmesį į terminus, posėdžio eigos fiksavimą... ir be abejo visa kita...
Atsakyti
Sveikos sekretorės,
Gal kuri nors netyčia dirbate apygardos administraciniame teisme ir turi kokį doką arba pačio galit paaiškint, kuo skirias bylų įryšimas vieno asmens byloj ir daugiaasmenėj byloj? Nuo antradienio pradedu dirbt, bet tai vietom dar grybauju.. blush2.gif O noris viską kuo greičiau išmokt
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 03 06, 08:38)

Sėkmės konkurse. Parašyk įspūdžius.
Atsakyti
QUOTE(lauriciuuukia @ 2014 03 14, 09:03)
Sveikos sekretorės,
Gal kuri nors netyčia dirbate apygardos administraciniame teisme ir turi kokį doką arba pačio galit paaiškint, kuo skirias bylų įryšimas vieno asmens byloj ir daugiaasmenėj byloj? Nuo antradienio pradedu dirbt, bet tai vietom dar grybauju..  blush2.gif O noris viską kuo greičiau išmokt

Nesupratau klausimo. Kas yra vieno asmens byla ir daugaiasmenė?
Gal čia aš kažko nemoku ar pareigos tavo ne teismo posėdžių sekretorė?..
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2014 03 14, 11:09)
Nesupratau klausimo. Kas yra vieno asmens byla ir daugaiasmenė?
Gal čia aš kažko nemoku ar pareigos tavo ne teismo posėdžių sekretorė?..

ar irgi nesupratau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2014 03 14, 18:20)
ar irgi nesupratau  g.gif  smile.gif

aš manau, kad čia apygardos administracinio teismo specifiniai terminai ir mums dirbančioms bendrosios kompetencijos teismuose nežinomi g.gif aišku aš čia už save kalbu biggrin.gif
Atsakyti
ar yra čia dirbusių Kauno raj. apylinkės teisme g.gif smile.gif
Atsakyti